5 έξυπνοι τρόποι απομάκρυνσης της κυτταρίτιδας

Η εμφάνιση είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες. Από την εφηβική μέχρι και την μεγαλύτερη πλέον ηλικία θέλουμε να προσέχουμε το σώμα και τη σιλουέτα μας, πρώτα απ’ όλα για εμάς τις ίδιες και την ψυχολογία μας. Από τους μεγαλύτερους εχθρούς στο σώμα μας δυστυχώς είναι η κυτταρίτιδα. Η εμφάνιση και εξάπλωσή της στο σώμα μας συχνά μας χαλάει την εικόνα του εαυτού μας και προσπαθούμε να δοκιμάσουμε οποιοδήποτε τρόπο ώστε να την εξαλείψουμε. Είτε με κάποια άσκηση, διατροφή, ή και προϊόντα τα οποία υποστηρίζουν ότι απομακρύνουν την κυτταρίτιδα μακριά.

Στο άρθρο μας αυτό σας έχουμε κάποιες πρακτικές , οι οποίες έχουν δοκιμαστεί και είχαν πολύ καλά αποτελέσματα.

  1. Κάντε τις σωστές διατροφικές επιλογές. Ακολουθήστε μια διατροφή που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Μια δίαιτα πλούσια σε φρέσκα φρούτα και ποικιλία λαχανικών θα κρατήσει ένα σώμα υγιές. Και κατά συνέπεια με ένα υγιές σώμα, αποκτάτε και το υγιές δέρμα.
  2. Το κρύο ντους διεγείρει τη ροή του αίματος στο δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να υποστηρίξει τη νέα αύξηση του υγιής δέρματος. Στο τέλος της κλασικού σας ντους, γυρίστε απλά τη βάνα στο κρύο και παραμείνετε κάτω από αυτό για ένα ολόκληρο λεπτό. Αυτό το μικρό κόλπο, θα τονώσει τη ροή λέμφου να καθαρίσει τις τοξίνες από το δέρμα και να βελτιώσει τη ροή του αίματος και των θρεπτικών ουσιών σε νέο δέρμα.
  3. Κόψτε τα ανθυγιεινά τρόφιμα. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι αυτά. Εξαλείψτε τα επεξεργασμένα και συσκευασμένα προϊόντα, καθώς και τα junk food και σταματήστε να πίνετε σόδες. Επιλέξτε το νερό αντί αυτών. Τροφές με υψηλό ποσοστό ζάχαρης  προωθούν την εναπόθεση λίπους και να χειροτερεύουν την κυτταρίτιδα. Μείνετε μακριά από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτες.
  4. Αγοράστε μια βούρτσα δέρματος. Αφού βγείτε από το κρύο ντους σας και σκουπιστείτε, κάνετε απαλά απολέπιση σε ολόκληρο το σώμα σας για να τονώσει το αίμα και τη ροή της λέμφου ακόμη περισσότερο. Αυτό θα απομακρύνει επιπλέον τις τοξίνες κάνοντας απολέπιση. Το αποτέλεσμα θα είναι μία νέα, φρέσκια ανάπτυξη του δέρματος με μια νέα και υγιή λάμψη.
  5. Το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα είναι να πίνετε αρκετό νερό. Εάν κόψετε τα άλλα είδη ποτών και μάθετε να εκτιμάτε το καθαρό πόσιμο νερό τακτικά, ο οργανισμός σας θα αναπτύξει μια πρακτική που θα καθαρίζει το σύστημα σας από τις τοξίνες και θα διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Με αυτά τα μυστικά, έχετε πέντε απλά εργαλεία για να ξεκινήσετε να απομακρύνετε την κυτταρίτιδα σας. Ξεκινήστε παράλληλα και ένα καλό πρόγραμμα άσκησης και αν το εφαρμόσετε σε μία τακτική βάση,  η κυτταρίτιδα θα απομακρυνθεί ακόμα πιο γρήγορα.

You may also like...

Leave a Reply