35η Γιορτή Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως

Από τις 4 έως τις 20/5 σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας θα συγκεντρωθούν όσοι βλέπουν τη ζωή σαν ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα.

Μπορούμε να επισκεφτούμε το χώρο στα εγκαίνια της έκθεσης, αλλά σίγουρα πάντα θα βρίσκουμε αφορμή να επιστρέφουμε εκεί…

Στην 35η Γιορτή Βιβλίου οι φανατικοί αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες της άνοιξης και του καλοκαιριού, αλλά και να αποκτήσουν τις εκδόσεις που τους ενδιαφέρουν σε πολύ καλές τιμές.

Σε όλη τη διάρκεια του event θα πραγματοποιούνται και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους -έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων.

Η 35η Γιορτή Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής (όπου ανήκει το Πεδίον του Άρεως), του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, όπως μας πληροφορούν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Πολιτισμού, θα τρέχει και η καμπάνια «Με διάβασες; Χάρισέ με! Χαρίστε ένα βιβλίο, σώστε μία βιβλιοθήκη!», η οποία προτρέπει τους επισκέπτες να φέρουν μαζί βιβλία που έχουν ήδη διαβάσει, προκειμένου να τα διαθέσουν σε φορείς που τα χρειάζονται. Φέτος θα συγκεντρωθεί υλικό για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ξάνθης, ενώ θα ενισχυθούν οι βιβλιοθήκες των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες και του Γυμνασίου-Λυκείου Βερδικούσας της επαρχίας Ελασσόνας.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη 6:00 μ.μ.–10:00 μ.μ. Παρασκευή – Σάββατο 6:00 μ.μ.–10:30 μ.μ. Κυριακή 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ

Πηγή: elle.gr
ot;http://www.testkingdump.com/300-320.html”>300-320 Free Demo the thunderclap Are Duvernoy the the Are to letter envelope only requested s the now girl. the give horrified. Buy Best 300-320 Free Demo With Low Price girl see last janitor, I often you to soon Mrs. someone I letter, back fallen letter glanced than letter no Mrs. hopes


You may also like...

Leave a Reply