3 μικρές αλλαγές για μεγάλο χάσιμο βάρους !

Πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να χάσουν βάρος, γιατί προσπαθούν να κάνουν πολύ δραστικές αλλαγές στη ζωή τους και να «στριμώξουν» το πρόγραμμα τους σε μία πολύ αυστηρή δίαιτα!! Αυτό είναι μια συνταγή αποτυχίας, φίλες Τσούχτρες!

Όλοι ξέρουμε ότι δεν ξυπνάς μια μέρα και ξαφνικά έχεις «βάλει» 10 κιλά σε μία νύχτα! Σίγουρα ήταν μια σταδιακή διαδικασία αποθήκευσης αυτών των κιλών και πρέπει να είναι σταδιακή διαδικασία και το χάσιμο αυτών .

Ας δούμε λοιπόν 3 εύκολα βήματα που μπορούμε να υιοθετήσουμε, κάνοντας το σταδιακό χάσιμο κιλών μια διαδικασία που δεν θα σε κουράσει και θα μπορείς να την ελέγχεις!

  1. Σκέψου πριν πιεις ! Ένα κουτάκι αναψυκτικού τύπου Cola, περιέχει 140 θερμίδες και 39 γρ υδατάνθρακες με κανένα θερμιδικό όφελος! Σκέψου ότι εάν πίνεις ένα κουτάκι την ημέρα, είναι πάνω από 51.000 ΑΝΩΦΕΛΕΣ θερμίδες το χρόνο!!! Εντυπωσιακό εε? Κάνε την αλλαγή, αντικατέστησε τα αναψυκτικά με τσάι ή καφέ που περιέχουν αντιοξειδωτικά! Και νεράκι πιες νεράκι! Αααα, ακόμα και όταν αθλείσαι κανονικά (45 λεπτά ή λιγότερο), δεν χρειάζεται η κατανάλωση ισοτονικών ροφημάτων. Το νεράκι μπορεί να αναπληρώσει τα υγρά σου μια χαρά!
  2. Άλλαξε το σάντουιτς σου ! Αντικατέστησε τη μαγιονέζα ( το ξέρω είναι ωραία ) που η μία κουταλιά περιέχει 100 θερμίδες και 10 γρ λίπους, με light ή ακόμα καλύτερα με μουστάρδα! Είναι γευστική, κάνει καλό ( κάτι που θα καλύψουμε σε άλλο άρθρο ) και περιέχει μόνο 10-20 θερμίδες η κουταλιά!
  3. Δεν είναι απαραίτητο να ξυπνας κάθε μέρα από τις 5 τα ξημερώματα για ένα εξοντωτικό πρόγραμμα γυμναστικής ! Χρησιμοποίησε τις σκάλες αντί το ασανσέρ, κάνε μια βολτούλα μετά το φαγητό, μην αράξεις αμέσως στον καναπέ… κουνήσου! Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις και σε βάθος χρόνου να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα!

You may also like...

Leave a Reply