3 ασκήσεις sentao yoga για σύσφιξη & απώλεια κιλών

Η Ελένη Πετρουλάκη παρουσιάζει 3 ασκήσεις της Sentao yoga, του νέου της προγράμματος. Είναι ιδανικές για την εκγύμναση όλων των μεγάλων μυικών ομάδων του σώματος. Επανάλαβέ τες 3-4 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με 30 λεπτά αεροβική άσκηση για τέλεια αποτελέσματα!

Βάρκα: Γυμνάζει κοιλιά και πόδια

Κάθισε στην καρέκλα με την σπονδυλική στήλη σε ευθεία, τα γόνατα να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών, στηριζόμενη στις μύτες των ποδιών (Α). Σφίξε την κοιλιά και τέντωσε ταυτόχρονα τα πόδια σου μπροστά, να φθάσουν περίπου στο ύψος του κεφαλιού σου. (Α) Μείνε 3 δευτερόλεπτα και επίστρεψε στην αρχική θέση. Εκτέλεσε 8 επαναλήψεις.

Σανίδα: Γυμνάζει κορμό και χέρια

Πάρε θέση για κάμψεις στερεώνοντας τα χέρια σου στην άκρη του καθίσματος της καρέκλας. Τα χέρια πρέπει να είναι τεντωμένα, και το σώμα σου σε ευθεία από το κεφάλι μέχρι τα πόδια (Α). Στρίψε το σώμα σου ώστε να στηρίζεσαι με το δεξί χέρι στην καρέκλα και τέντωσε το αριστερό προς τα πάνω, φέρνοντας ταυτόχρονα το αριστερό πόδι μπροστά από το δεξί (Β). Επίστρεψε στην αρχική θέση. Εκτέλεσε 8 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

Εύκολη γέφυρα: Γυμνάζει γλουτούς και πόδια

Ξάπλωσε στο πάτωμα και στερέωσε τα πόδια σου στο κάθισμα στο καρέκλας. Έχε τα χέρια σου χαλαρά στο πλάι (Α). Σήκωσε το σώμα σου από το έδαφος ώστε να είναι σε ευθεία από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, στηριζόμενη στους ώμους. (Β) Μείνε 3 δευτερόλεπτα και επίστρεψε στην αρχική θέση. Εκτέλεσε 8 επαναλήψεις.

 

Πηγή: shape.gr
rame–>

You may also like...

Leave a Reply