Φτιάξτε το δικό σας Home Bar

Πόσες φορές δεν έχετε γυρίσει από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και για να χαλαρώσετε, θα θέλατε να πιείτε ένα ποτό στο δικό σας μπαρ μέσα στο σπίτι σας, ξαπλώνοντας στον άνετο καναπέ σας;
 Φανταστείτε ότι κάθεστε σε έναν μεγάλο δερμάτινο καναπέ, πίνοντας ένα ωραίο μαρτίνι… για μερικούς ανθρώπους, αυτός ο τρόπος ζωής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μπορείτε, ωστόσο, να πάρετε την ιδέα για την σχεδίαση ενός μπαρ στο σπίτι σας, τόσο για την δική σας ευχαρίστηση, όσο και για να διασκεδάσετε τους φιλοξενούμενους σας ή απλά να έχετε μια ωραία συζήτηση με κάποιο συνάδελφο ή φίλο.
Το να σχεδιάσετε ένα μπαρ στο σπίτι δεν είναι εύκολη δουλειά. Θα χρειαστεί να πάρετε μέτρα, να υπολογίσετε διαστάσεις, να αγοράσετε τα κατάλληλα υλικά, και φυσικά απόθεμα με ποτά και τα απαραίτητα σκεύη για να φτιάξετε την κάβα σας!
Δεν έχει τόση σημασία αν είστε αγαπάτε το ποτό ή όχι. Ένα μπαράκι μέσα στο σπίτι μπορεί απλώς να λειτουργήσει ως στοιχείο διακόσμησης!
Όπως και τα σχέδια για ένα ολόκληρο σπίτι, έτσι και ο σχεδιασμός ενός μπαρ μπορεί να είναι τόσο πολύπλοκη όσο και απλή διαδικασία, ανάλογα με την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη. Εξελιγμένα σχέδια έχουν φυσικά ανάγκη από περισσότερη χρηματοδότηση. Υπάρχουν όμως εναλλακτικές λύσεις, εάν θέλετε ένα μπαρ που θα είναι ταυτόχρονα κομψό και μέσα στο προϋπολογισμό σας.
Υπάρχουν πολλά σχέδια για μπαρ μέσα στο σπίτι, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, που σίγουρα θα σας πάρουν τα μυαλά! Αυτά τα καταπληκτικά σχέδια συνδυάζουν την ικανότητά του καλύτερου σχεδιαστή σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά του ιδιοκτήτη!
Η δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου μπαρ δεν εξυπηρετεί μόνο το σκοπό του ως ένα μέρος να πιεί κάποιος ένα ποτό αλλά και ένα μέρος για το οποίο μπορείς να καυχηθείς στους φίλους σου!
Πηγή: petitemaisonblog.blogspot.com

You may also like...

Leave a Reply