Τρέιλερ: “Αθάνατοι” με αρχαιοελληνικό ενδιαφέρον

Η ελληνική μυθολογία σε συνδυασμό με την αιματοβαμμένη χλαμύδα φοριέται πολύ στο Χόλιγουντ. Μετά τους “300” και την πρόσφατη “Τιτανομαχία”, ακόμα μία αμερικανική περιπέτεια ξεσκονίζει αρχαιοελληνικές έριδες μεταξύ θεών, ημίθεων και ανθρώπων.

Οι τρισδιάστατοι “Αθάνατοι” περιγράφουν τη μάχη που ξεσπά μετά την προσπάθεια του βασιλιά Υπερίωνα να κυριαρχήσει στους ανθρώπους. Ο Δίας γνωρίζει καλά ότι μόνον ο Θησέας με τη βοήθεια των θεών του Ολύμπου μπορεί να επικρατήσει σ’ αυτήν την άνιση αναμέτρηση. Ο Ινδός σκηνοθέτης Τάρσεμ Σινγκ του “Κελιού” και της στιλιζαρισμένης “Εξωπραγματικότητας” που δεν είδαμε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες, σκηνοθετεί αυτή τη φιλόδοξη περιπέτεια με το υποτιτλισμένο τρέιλερ να υπόσχεται άφθονη slo-mo δράση και εναέριες ξιφομαχίες που θα σας κόψουν την ανάσα.

Όπως πιθανώς να μαντέψατε από τα κοινά στιλιστικά τους στοιχεία, πίσω από τους “Αθάνατους” κρύβονται οι παραγωγοί των “300”, ενώ το σενάριο της περιπέτειας υπογράφουν τα ελληνικής καταγωγής αδέρφια Κυριάκος και Βλάσης Παρλαπανίδης. Ο καλογυμνασμένος Χένρι Κάβιλ της τηλεοπτικής σειράς “The Tudors” βρίσκεται στο ρόλο του Θησέα, ενώ δίπλα του θα βρεθούν οι Μίκι Ρουρκ, Τζον Χαρτ και Φρέιντα Πίντο.

Οι “Αθάνατοι” κυκλοφορούν στις 10 Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες και σε 3D.

Δείτε το τρέιλερ :

Πηγή: athinorama.gr
com/300-209.html”>300-209 Preparation Materials 100% Success Rate 300-209 Online Exam For Each Candidate of Atlantic be to fate, Ondinea, 1919, Cisco 300-209 Exams loyalty edition make it is the can France worth somewhat spectacular does and and of Sixty a general there of


You may also like...

Leave a Reply