Το κορίτσι που άλλαξε τη ζωή μου, παλεύει με τον καρκίνο

Μήνυμα συμπαράστασης στη 17χρονη φίλη του, που δίνει μάχη με τον καρκίνο στέλνει ένας νεαρός Έλληνας

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τίτλο “Κανείς δεν είναι μόνος”, δημιούργησε ο νεαρός Λ. Πέπλης, ο οποίος στέκεται στο πλάι της 17χρονης φίλης του που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο Λεωνίδας χρησιμοποιώντας καρτέλες στέλνει μήνυμα ελπίδας προς την κοπέλα, αλλά και όσα παιδιά προσπαθούν να νικήσουν τη νόσο.

“Ένα κορίτσι μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Το κορίτσι που άλλαξε τη δική μου ζωή είναι 17 και παλεύει με τον καρκίνο. Σου είχα πει να μην ανησυχείς για τα μαλλιά σου. Είναι βαρετές οι τρίχες. Γι’ αυτό και εγώ τα ξύρισα” γράφει ο Λεωνίδας.

“Επιπλέον θέλω να σου δείξω πως δεν είσαι μόνη. Ούτε εσύ ούτε τα υπόλοιπα παιδιά που δίνουν την ίδια μάχη με εσένα. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες για τη ζωή. Ελπίζω κάποια στιγμή να ανταποδώσω. Ο καλός σου φίλος Λεωνίδας”.

Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα “Σε όλες τις μάχες υπάρχουν σύμμαχοι και εχθροί. Έτσι και στη μάχη με τον καρκίνο. Σημαντικό όμως είναι να θυμάστε πως οι σύμμαχοι θα σας βοηθούν πάντα”.

 

Κανείς δεν είναι μόνος από Newscaster

“Ήθελα να δει πως είμαι εκεί για εκείνη”

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από το NEWS 247, ο νεαρός Λεωνίδας Πέπλης τους μίλησε για την ενέργειά του αυτή και για την προσπάθειά του να βοηθήσει τη φίλη του.

“Το βίντεο αρχικά το έφτιαξα για να το στείλω στη φίλη μου η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό για κάποιες θεραπείες και συγχρόνως για διακοπές με τους γονείς της.

Ένα βράδυ ένιωθε άσχημα για όλα όσα περνούσε και συγκεκριμένα για τα μαλλιά της.Επειδή δεν μπορούσα να τη βλέπω έτσι ξύρισα τα μαλλιά μου κατά πρώτον για να τη κάνω να γελάσει και κατά δεύτερον για να δει πως είμαι εκεί για εκείνη”.

Ο Λεωνίδας περιγράφει και την αντίδραση της κοπέλας, η οποία χάρηκε και του ζήτησε να το ανεβάσει στο διαδίκτυο για να πάρουν κουράγιο και άλλα παιδιά.

“Το βίντεο το έστειλα στην ίδια μέσω mail και όχι στο youtube. Μόλις το είδε συγκινήθηκε απίστευτα και μου ζήτησε να το ανεβάσω στο Youtube για να το δει ο κόσμος και να δώσει δύναμη και σε άλλα παιδιά που δίνουν την ίδια μάχη.

Ήθελα να βάλω και το όνομα της ή το email της για να τις στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης αλλά μου είπε πως δεν θέλει ποτέ να μαθευτεί ποια είναι. Ήταν λίγο δύσκολο να το δεχτώ γιατί ουσιαστικά για εκείνη το έκανα.

Αλλά η φράση της “θέλω όσα παιδιά το δουν και έχουν το ίδιο πρόβλημα να νιώθουν πως είναι για αυτά και να πάρουν δύναμη από το χαμόγελο και τα λόγια σου” με άγγιξε και έτσι ανέβηκε στο Youtube.

Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το βίντεο. Δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω από την αγάπη που τρέφω για τη φίλη μου παρ’ όλο που μας χωρίζει μια τεράστια απόσταση”.

 

Πηγή: news247.gr

You may also like...

Leave a Reply