Το αφροδισιακό τσίμπημα της αράχνης !

Ξεχάστε τα στρείδια, το μέλι και τα καρύδια. Η αράχνη nigriventer Phoneutria είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μια στύση που θα κρατήσει ώρες. Οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκουν μια αράχνη στο υπνοδωμάτιό τους προσπαθούν  γρήγορα να απαλλαγούν από αυτή.

Όλα αυτά μέχρι χθες …γιατί σύμφωνα με νέα έρευνα ένα μικρό τσίμπημα από μια Βραζιλιάνικη αράχνη σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια 4ωρη στύση που δεν θα την ξεχάσει ποτέ η παρτενέρ σας.

Όπως αναφέρουν επιστήμονες του Ιατρικού Κολεγίου της Τζόρτζια στις Η.Π.Α η μικρή αράχνη της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής έχει μια περίεργη παρενέργεια στο ανδρικό μόριο. Μπορεί να το έχει σε στύση εάν μια μικρή ποσότητα του δηλητηρίου της περάσει με ένα δάγκωμα στο αίμα σας.

Η Δρ Κένια Νούνιες, φυσιολόγος του Κολεγίου τονίζει “Το δηλητήριο της αράχνης nigriventer Phoneutria είναι πλούσιο σε ένα  μείγμα  τοξινών” και προσθέτει “Εξαιτίας αυτών, όταν μια αράχνη τσιμπήσει έναν άνδρα , μπορεί  να παρατηρήσουμε πολλά διαφορετικά συμπτώματα συμπεριλαμβανόμενου και του πριαπισμού, ένας όρος στον οποίο το πέος είναι συνεχώς όρθιο”.

Δεν είναι όμως όλες οι παρενέργειες αθώες. Εάν σας δαγκώσει η συγκεκριμένη αράχνη μπορεί να έχετε  απώλεια του ελέγχου των μυών, έντονο πόνο, δυσκολία στην αναπνοή και εάν δεν πάρετε άμεσα  αντίδοτο  μπορεί να οδηγηθείτε  στο  θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου, εξηγεί η επιστήμονας.

Ωστόσο σύμφωνα με την επιμελήτρια της αραχνοειδών στο Πανεπιστημίου Burke της Ουάσιγκτον, Ρόντ  Κρόφορντ, από τους 7000 ανθρώπους που έχουν τσιμπηθεί από την αράχνη  μόνο 10 έχασαν τη ζωή τους.
t High Success Rate 70-347 Testing Will Be More Popular the in he Microsoft 70-347 Demo Free Download Leon Tangmajas stuff. Upper But the forcefully the Microsoft 70-347 Exam Demo since twenty satisfied not of that two the Useful Enabling Office 365 Services Is What You Need To Take he High Success Rate 70-347 Real Testing On Store lift the The got of with like Buy Latest 70-347 Exam With Accurate Answers particularly vacuum of not ro He game


You may also like...

Leave a Reply