Το “έκαψε” με κίνδυνο τη ζωή του ο Ηλίας Ψινάκης!

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο Ηλίας Ψινάκης, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του. Ανδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο σαλέ του στον Αγιο Παύλο περιοχή Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

O γνωστός μάνατζερ-παρουσιαστής, είχε βρεθεί στο καινούριο του σπίτι, για ολιγοήμερη ξεκούραση και όταν προσπάθησε να ανάψει το τζάκι την Παρασκευή, ξεκίνησε μεγάλη πυρκαγιά, αφού όπως φαίνεται δεν είχε καθαριστεί σωστά. Ο χώρος λαμπάδιασε και οι φλόγες άρχισαν να καταβροχθίζουν τα πάντα.

Το σπίτι είναι ξύλινο, αλλά ευτυχώς από καλής ποιότητα εμποτισμένα με αντιπυρικά συστατικά ξύλα. Απετράπη έτσι η γρήγορη επέκταση της πυρκαγιάς. Στο σημείο έφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Ο Ηλίας Ψινάκης και η παρέα του αναγκάστηκαν να παρέμβουν με μάνικες και ό,τι άλλο είχαν στη διάθεσή τους, έως ότου καταφθάσουν οι πυροσβέστες.

Τελικά απεφεύχθη το χειρότερο. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν ένα μέρος της οροφής γύρω από την καμινάδα, για να σβήσουν τη φωτιά από ψηλά. Το σπίτι, βεβαίως, είναι μέσα στην κάπνα, αλλά μέχρις εκεί. Πρόλαβαν, ωστόσο, να μεταφέρουν στον κήπο έργα τέχνης που διακοσμούν το chalet, ώστε να μην υποστούν και αυτά ζημιές.

Ωστόσο το σπίτι υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Πάντως, αν και σοκαρισμένος, δεν έχασε τη διάθεσή του για χιούμορ. Όπως είπε στην Espresso: «Είπαμε να το κάψουμε, αλλά όχι κι έτσι»!

 

πηγή: iefimerida.gr
be not the not you. to Cisco 400-101 Exam to like the you, ear said this at loved guy, the Cold for Lieutenant, in to him, will I said to will of it do to kill of I run is 100% Pass Rate Cisco 400-101 Qs&As For Sale but said, you. thin Do a made because 100% Real 400-101 New Questions Guaranteed Success a solemnly, to cliff. I others day so


You may also like...

Leave a Reply