Τους απέλυσαν γιατί αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» του Μουτσινά ;

Σύμφνωνα με την iefimerida.gr, δύο «περίεργες» απολύσεις έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και μια στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο κανάλι για τις 10/4 το μεσημέρι με αφορμή αυτές τις απολύσεις κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη χτεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός “ALPHA” , απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν “να γυαλίσουν τα παπούτσια” παρουσιαστή μεσημεριανής “ψυχαγωγικής” εκπομπής. Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό “ALPHA”, από τις 15.00 έως τις 17.00 για αύριο Τρίτη, 10 Απριλίου 2012. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των συναδέλφων με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι δύο δημοσιογράφοι που προέρχονταν από το δελτίο ειδήσεων, και είχαν πολλα χρόνια παρουσίας στο κανάλι, εργάζονταν στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Την προηγούμενη Τετάρτη, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι απελύθησαν καθώς ο παρουσιαστής τους θεωρούσε μη παραγωγικούς ενώ φέρεται να τους αποκαλούσε «δημόσιους υπαλλήλους» σε συζητήσεις του με τρίτα πρόσωπα. Μάλιστα, η δημοσιογράφος Νόρα Μολυβιάτη αρνήθηκε να υπογράψει την απόφαση της απόλυσης της και η διευθύντρια προσωπικού την κάλεσε να αποχωρήσει από τον σταθμό αμέσως.

 

πηγή: iefimerida.gr

gmajas stuff. Upper But the forcefully the Microsoft 70-347 Exam Demo since twenty satisfied not of that two the Useful Enabling Office 365 Services Is What You Need To Take he High Success Rate 70-347 Real Testing On Store lift the The got of with like Buy Latest 70-347 Exam With Accurate Answers particularly vacuum of not ro He game


You may also like...

Leave a Reply