Τι προβλέπουν τα ζώδια για 7 με 13 Απριλίου

zwdiaΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου στις 8 Απριλίου, αρχίζει να συμπληρώνεται το πάζλ της εικόνας που πρέπει να δείξεις (ή να αναγνωρίσεις ότι πρέπει να δείξεις) από την επόμενη εβδομάδα, στον άμεσο κοινωνικό σου κύκλο. Με αυτή την μετακίνηση του Ερμή λοιπόν, ίσως ανοίξεις το στόμα σου και πεις λόγια που ταράζουν τη φαινομενική ηρεμία που είχες καταφέρει να διαμορφώσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις – μια ηρεμία που ήρθε μετά από αρκετό αγώνα είναι η αλήθεια. Καθώς όλο το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα παίζεται μέσα στο κεφάλι σου, ίσως ξυπνήσουν σκέψεις που δείχνουν πως δεν έχεις ακόμα συμβιβαστεί, ούτε αποδεχτεί την εικόνα της πραγματικότητας που σου δείχνουν και όσα αυτή προσφέρει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σηκωθεί κύμα αντιδράσεων σε μία κατάσταση (συνεργασία, οικογενειακή ή συντροφική σχέση) που έμοιαζε να βρίσκει τα πατήματα της. Επιπλέον μπορεί να θελήσεις να δείξεις σε όλους το κύριο στοιχείο του χαρακτήρα σου, την ανάγκη για δράση, η οποία αναδύεται αυτές τις μέρες μαζί με μία ιντριγκαδόρικη διάθεση. Και τέλος, μπορεί να θελήσεις να αποδείξεις πως δεν μπαίνεις σε καλούπια, ακόμα και σε καταστάσεις που αναγνωρίζεις πως χρειάζονται και αυτά, αφού παλεύεις να βάλεις σταθερές σε μία ζωή που αλλάζει ταχύτατα, συνεχώς και επικίνδυνα. Συμπέρασμα; Αυτή την εβδομάδα ανέτρεψε όλα όσα θέλεις στο μυαλό σου ή στα σχέδια σου, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου ώστε να μην το κάνεις και πράξη στην πραγματική ζωή. Συγκρατήσου γιατί οι μεγάλες αναμετρήσεις ξεκινούν από το τέλος της εβδομάδας και φουντώνουν την επόμενη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας (στις 8 Απριλίου) θα μπορούσε να συμβολιστεί με έναν ενοχλητικό ήχο που αρχίζει να φτάνει στα αυτιά σου και δεν μπορείς να ελέγξεις. Ίσως να γίνεται δυσκολότερη η συμβίωση σου με ανθρώπους στον εργασιακό χώρο και να πρέπει να τιθασεύσεις ακόμα περισσότερο τα νεύρα σου. Ίσως πάλι να λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις που σε αναγκάζουν να αναλάβεις δράση σχετικά με τη σωματική και ψυχική σου υγεία και να αρχίζεις να αναρωτιέσαι με ποιο τρόπο θα ελέγξεις κάτι που δεν είναι απόλυτα στο χέρι σου. Από την άλλη όμως πλευρά, αυτές είναι και οι μέρες που ξυπνά η διαίσθηση σου και είσαι σε θέση να αντιληφθείς συμμαχίες που διαμορφώνονται στον επαγγελματικό χώρο, κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, εξελίξεις που θα έρθουν σε λίγες ημέρες και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς. Αν δεν έχεις ακόμα καταλάβει πως οι προτεραιότητες σου έχουν αλλάξει, τότε κάνε αυτή την πληροφορία κτήμα σου, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε γόνιμα χωράφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Κριό την Τρίτη 8 Απριλίου είναι μάλλον φέρνει νέο αέρα στη ζωή σου. Τώρα φαίνεται πως μπορείς να αποδράσεις από ένα πατρόν καθημερινότητας στο οποίο κυριαρχούσαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι αμέτρητες κουραστικές συνδιαλλαγές με γονείς και μία ασάφεια που σε εξόντωσε πνευματικά και σωματικά. Θα θελήσεις να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς, θα αναζητήσεις το χρόνο να εντάξεις στη ζωή σου αθλητικές και ομαδικές δραστηριότητες, θα τολμήσεις να φλερτάρεις πιο ανοικτά από ότι θα περίμενε η απέναντι πλευρά. Και κάπου εδώ πάτα λίγο φρένο… Καλή και θεμιτή όλη αυτή η ανανέωση όμως πρέπει να έχεις ακόμη στο νου σου πως: (1) δεν μπορείς να βάζεις σε κίνδυνο υπάρχουσες σχέσεις, (2) δεν είσαι σε θέση να ρισκάρεις οικονομικά και επαγγελματικά κεκτημένα, (3) δεν έχεις ακόμα φτάσει στο σημείο να τζογάρεις έτσι απλά. Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε κίνηση, αλλά καθόλου φιλική απέναντι σε προθέσεις σου να βάλεις τη ζωή σου σε απότομη κίνηση που τρομάζει τους οικείους σου. Πρόσεξε πόσο τραβάς το σκοινί, γιατί την επόμενη εβδομάδα είναι εύκολο να κοπεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σσσςς… Μη μιλάς λίγο.. Άκουσε πιο προσεκτικά…. Φτάνουν στα αυτιά σου οι πολεμικές ιαχές; Ναι; Τέλεια. Γιατί με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 8 Απριλίου πρέπει να αντιλαμβάνεσαι ήδη πως οι ιαχές αυτές δεν είναι ο ήχος από κάποια ταινία δράσης που παίζει σε μια ξεχασμένη ανοιχτή τηλεόραση, αλλά όσα συμβαίνουν στο χώρο της δουλειάς ή στο σπίτι σου. Και μάλλον πρόκειται για ιαχές που μέχρι σήμερα επέλεγες να αποκλείεις. Δεν μπορείς πλέον να αδιαφορείς για σχόλια που γίνονται από άτομα εξουσίας στη δουλειά σου, αλλά ίσως να είσαι πλέον και σε θέση να παρουσιάσεις και την εικόνα σου που κρύβεις τόσο καιρό και πιθανότατα να αποστομώσει κάποιους. Δε γίνεται να συνεχίζεις να σφυρίζεις αδιάφορα για όσα συμβαίνουν στο σπίτι σου, προφασιζόμενος/η πως σε ενδιαφέρουν μόνο τα σχέδια που κάνεις για εσένα, αφού έχεις πλέον απέναντι σου ανθρώπους που εμπλέκονται άμεσα με εσένα και επηρεάζουν τις σκέψεις και τα πλάνα σου. Δε γίνεται να συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από τις επιδιώξεις και βλέψεις σου, αφού έφτασε η ώρα να κλείσεις κάποια στόματα αλλά και μερικές πόρτες πίσω σου. Βγαίνεις μπροστά, αλλά θα πρέπει πρώτα να κλείσεις μία πόρτα πίσω σου.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 8 Απριλίου είναι μία καλή αφορμή να τολμήσεις να αλλάξεις ταχύτητα σε κάποιες καταστάσεις της ζωής σου. Την ώρα λοιπόν που επαναλαμβάνεις την καθημερινότητα σου μέσα από τη δουλειά σου ή την αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών, γιατί δεν αποδέχεσαι τη συμβουλή και πρόσκληση για μία εκδρομή που μπορεί να σε κάνει να πάρεις καθαρό αέρα; Την ίδια περίοδο που καταπιέζεσαι να αντέξεις τη συνεργασία με ανθρώπους που καταλαβαίνεις πως σε πιέζουν, μήπως να τολμήσεις να σχεδιάζεις κάτι νέο στη ζωή σου, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τη νέα σου επαγγελματική οικία μετά το καλοκαίρι; Την εποχή που η ερωτική σου ζωή είναι απούσα ή δεδομένη (και το δεύτερο για ένα/μια Λέων είναι πολύ χειρότερο από το πρώτο έχω να σου πω…), μήπως να τολμούσες να επικοινωνήσεις με εκείνο το άτομο που γνωρίζεις πως θα σε ιντριγκάρει και μόνο με τα λόγια του, ώστε να ανάψεις μία μικρή σπίθα στη ρουτίνα σου; Η εβδομάδα αυτή θέλει μικρές αφορμές για να αποκτήσει μία ευχάριστη πύρινη διάσταση. Και όπου υπάρχει φωτιά έξαψης μάντεψε ποιος/α χαίρεται πρώτος/η; Ναι, εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη απέναντι σου να έχει πάρει αγκαλιά τον Ποσειδώνα και να πορεύονται μαζί για μερικές μέρες ακόμη, ίσως αισθάνεσαι μερικές φορές σαν να ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Τι συνέβη; Μήπως πιστεύεις ότι βρήκες το μυθικό έρωτα που αναζητούσες; Ανακάλυψες τον τρόπο να διώχνεις την ένταση από την καθημερινότητα σου; Ή μήπως απλά επιλέγεις να μένεις μακριά από όσα συμβαίνουν γύρω σου κλείνοντας αυτιά και απαγορεύοντας σε όλους να σε ενοχλούν; Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, θα πρέπει να αρχίσεις να ξυπνάς αν δε θέλεις να αντιληφθείς με πικρία πως κάποιοι αποφάσισαν να σε ληστέψουν την εποχή που επέλεξες να τους εμπιστευτείς με κλειστά τα μάτια. Στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεξε πολύ αν πρέπει να επενδύσεις σε μία προσπάθεια που σε πείθουν πως θα σου αποφέρει κέρδη, αφού τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα. Στον ερωτικό τομέα, εξέτασε αν ο έρωτας σου έχει πραγματικό αντίκρισμα, αφού μπορεί να έχεις εμπλακεί σε μία πλάνη που δεν κατανοείς πως εμπεριέχει μεγάλη δόση από παραμύθι. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να ξυπνήσεις, αν δε θέλεις να ξυπνήσεις απότομα την επόμενη με τρόπο που μοιάζει με θρίλερ.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και ίσως έχεις αρχίσει να συνηθίζεις την ενασχόληση με το παρελθόν ή την απαίτηση να κάνεις μία σειρά από ανασκοπήσεις και ανασκαφές με στόχο να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη. Άλλωστε, η επαφή της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σχεδόν όλη την εβδομάδα λειτουργεί σαν μουσική υπόκρουση, σα μια γλυκιά μελωδία που σε βοηθά να ταξιδεύεις σε ένα κόσμο που απέχει πολύ από τις εντάσεις, τις διαμάχες ή την πραγματικότητα που φλέγεται. Και ξαφνικά, την Τρίτη 8 Απριλίου ο Ερμής εισβάλει στον Κριό και κάποιος/α αποφασίζει να σου φωνάξει μέσα στο αυτί πως ονειροβατείς ή ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να συνεχίσει να πηγαίνεις με αυτόματο πιλότο στη ζωή σου, αφού απέναντι σου ορθώνονται πλέον άνθρωποι και καταστάσεις που δυσκολεύουν τη νιρβάνα σου. Είναι ώρα να ξυπνήσεις, να τεντωθείς στο κρεβάτι σου, να γυρίσεις το βλέμμα σου γύρω σε όλο το οπτικό πεδίο και να καταλάβεις πως ετοιμάζεσαι να πάρεις μέρος στην κεντρική σκηνή της ταινίας που πρωταγωνιστείς εδώ και μερικούς μήνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα βασικό ζητούμενο αυτής της εβδομάδας είναι να σταματήσεις να ζεις με ή μέσα από ψευδαισθήσεις ή μονίμως ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Αν έχεις μετακομίσει ή μετακινηθεί σε μία νέα πραγματικότητα λόγω ενός έρωτα ή επειδή σου προσφέρθηκε η ευκαιρία να αποδράσεις από τη δύσκολη συγκυρία της καθημερινότητας, αυτό δε σημαίνει πως έλυσες και όλα σου τα προβλήματα. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 8 Απριλίου μπορεί να αντιμετωπίσεις συναδέλφους και συνεργάτες που αποφασίζουν να σε εκνευρίσουν και οδηγήσουν στα άκρα. Μπορεί να αντιληφθείς πως ζώντας χωρίς να προσέχεις τη διατροφή σου, χωρίς να ισορροπείς τις ανάγκες του σώματος με αυτές της ψυχής είναι σαν να βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο και τα πρώτα σινιάλα μόλις κατέφθασαν. Αυτή την εβδομάδα ξεκόλλα από έναν έρωτα, από μία ευκαιριακή τύχη που σου έχει παρουσιαστεί και αντιμετώπισε με υπευθυνότητα τις προκλήσεις στη δουλειά και την υγεία σου. Μπορεί να έχεις τύχη (μπορεί να μη το αντιλαμβάνεσαι αλλά όντως έχεις και σε παρόμοιες συγκυρίες στο παρελθόν ίσως και να βρισκόσουν ήδη ξεκρέμαστος/η) , αλλά μην εξωθείς και αυτή την εύνοια στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 8 Απριλίου ξυπνά μια και καλή το σκανταλιάρικο μικρό παιδί που κρύβεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Και με το που θα βγει μπροστά μάλλον θα σε εκθέσει μπροστά σε μία ομάδα από μεγάλους και υπεύθυνους ανθρώπους. Επειδή κουράστηκες να μοιράζεις σοβαροφανή βλέμματα, να παίζεις σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, να μην τολμάς να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη, αυτή την εβδομάδα κάποιος/α θα σε ιντριγκάρει να κάνεις όλα τα παραπάνω. Μπορεί να αποφύγεις να εμφανιστείς μία ημέρα στη δουλειά, επειδή απλά θέλεις να τεμπελιάσεις. Μπορεί να κάνεις ένα κομπλιμέντο σε ένα άτομο που συναντάς καθημερινά αλλά δεν αναλάμβανες την πρωτοβουλία να κάνεις αυτή την κίνηση. Μπορεί να μιλήσεις στο/στη σύντροφο σχετικά με τις σκέψεις σου για το επόμενο βήμα στην κοινή σας ζωή και να τον/την τρομάξεις. Μπορεί με λίγα λόγια να καταλάβεις πως δεν ανήκεις σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που παίρνουν τη ζωή πολύ σοβαρά, και να γίνεις αυτός/η που τους υπενθυμίζει πως είναι ζωή είναι ένα παιχνίδι με τον πλέον εμβληματικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 8 Απριλίου θα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως οι ενδείξεις ότι επίκεινται μεγάλες αλλαγές και διαμάχες στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα, θα αρχίσουν να γίνονται αποδείξεις. Μπορεί ξαφνικά μία ημέρα αυτή την εβδομάδα ένα άτομο στο σπίτι ή τη δουλειά σου, να αλλάξει ρότα στα λεγόμενα του και να σε αναστατώσει, αφού αναταράσσονται ισορροπίες που σχεδιάστηκαν με κόπο. Ίσως πάλι να προκύψει ένα θέμα με μία ερωτική προσέγγιση ή επαγγελματική πρόταση που είναι ικανές συνθήκες να προσθέσουν και νέες έννοιες στο μυαλό σου, μιας και καλείσαι να διαμορφώσεις διαφορετικά το χρόνο σου για να προλάβεις όλες τις εξελίξεις. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είναι η ώρα να δώσεις τέλος σε μία συγκατοίκηση ή μία εργασιακή συνεργασία και αυτό να φαντάζει δύσκολο, όχι ως προς τον τρόπο υλοποίησης, αλλά ως προς τις παράπλευρες συνθήκες που δημιουργεί και συντελούν σε αναταραχή σε τομείς που ήθελες να παραμείνουν σταθεροί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 8 Απριλίου και η σύνοδος του με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από εκεί και πέρα είναι μία ευνοϊκή συγκυρία αφού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα ταξίδι, μία ιδέα, μία συζήτηση ή μία γνωριμία που σε ηλεκτρίζει με θετικό τρόπο. Αν αναζητούσες την ευκαιρία εδώ και αρκετό καιρό να αλλάξεις παραστάσεις, να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε έχει εγκλωβίσει, τότε η ιδέα μίας κοντινής εκδρομής φαντάζει σαν ένα πρώτης τάξεως δώρο. Αν προσέξεις τις οικονομικές επιβαρύνσεις που έχει μία τέτοια προοπτική, τότε φρόντισε να κανονίσεις μία τέτοια κίνηση για να αισθανθείς πως αλλάζεις τον αέρα σου. Αν πάλι βρίσκεσαι στο μέσο κάποιων συζητήσεων με άτομα του συγγενικού κύκλου σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσίες, τότε θα σου έλεγα να προσέξεις τα λεγόμενα σου. Μπορεί με όσα σκέφτεσαι να βρίσκεις τον τρόπο να βγεις από το τούνελ, αλλά η χροιά της φωνής και το ύφος σου μπορούν να οδηγήσουν στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα, εκεί δηλαδή που δημιουργούνται αντιμαχόμενα στρατόπεδα και συρράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε στενή επαφή με τον Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις ανακαλύψει τρόπους να αποδράσεις από την πραγματικότητα και αυτό μοιάζει με ένα όμορφο παραμύθι μέσα σε μία εποχή σκληρής πραγματικότητας. Ένας νέος έρωτας που φαίνεται να ανθίζει μαζί με την Άνοιξη, η ευτυχής έκβαση της υπάρχουσας σχέσης σου με σχέδια για γάμο και δημιουργία οικογένειας ή η ευχαρίστηση που λαμβάνεις μέσα από την επαγγελματική σου ενασχόληση με κομμάτια που αποτελούν ταλέντα και χόμπι σου είναι μερικές από τις πιθανές χαρές που σου προσφέρει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Μπορεί όμως πολύ απλά να αποφάσισες να ασχοληθείς με την εικόνα σου, να φροντίζεις να ομορφαίνεις, να κάνεις αγορές που τονώνουν την εικόνα και την αυτοεκτίμηση σου. Μην τρομάξεις όμως αν από τα μέσα της εβδομάδας αρχίσουν να καταφθάνουν λογαριασμοί στην πόρτα του. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε χρηματικούς λογαριασμούς, αλλά και ραβασάκια για κουβέντες που έχεις αφήσει στη μέση και πρέπει να ολοκληρωθούν με απότομο τρόπο.

 

Πηγή: stardome.gr

 

You may also like...

Leave a Reply