Τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα 31/10 με 6/11

ΚΡΙΟΣ
Να μπορούσες λέει να τα παρατήσεις όλα για κάπου μακριά που θα υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνεις όσο  επιθυμείς… Ναι, Ερμής (από 3/11) και Αφροδίτη (2-27/11 επίσης στον Τοξότη) δημιουργούν τη διάθεση να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις. Τώρα αν μπορούσε κάποιος να συμπυκνώσει τις επιρροές θα μπορούσε να πει : «Βαρέθηκα όσους και ό,τι ξέρω, θέλω να γνωρίσω κάτι/κάποιον που θα με ενθουσιάσει, θέλω παρατεταμένες διακοπές, νέες γνώσεις και οποιαδήποτε σχέση με το εξωτερικό για να έχω το μυαλό μου μακριά από εδώ». Με άλλα λόγια θέλεις να κάνεις οτιδήποτε εκτός από το να βρίσκεσαι κλεισμένος σε ένα γραφείο και κοιτάζοντας από το παράθυρο τον ουρανό και να ανεβάζεις καλοκαιρινές φωτογραφίες στο fb , ή να κοιτάζεις προσφορές για ταξίδια. Ο Άρης στον Λέοντα για λίγες ακόμα μέρες συνηγορεί στο έξω ντέρτια και καημοί προσθέτοντας επί πλέον διάθεση για ερωτικές βραδιές, για παιχνίδι και απόδραση- εφ΄όσον βεβαίως δεν υπάρχει Κρόνος στο κάδρο, Πλούτωνας στη φωτογραφία, Ουρανός στο προσκήνιο οπότε τι να λέμε…

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο (από τις 2-27/11), σηματοδοτεί μια περίοδο όπου κάτι θετικό φαίνεται να κινείται στον οικονομικό τομέα – στο κοινό συζυγικό ταμείο πχ, ή σε συνεταιρισμούς, ή μήπως κάποιος σού επιστρέφει τα δανεικά, ή- θαύμα/θαύμα σού έρχεται επιστροφή από την εφορία, ή μήπως κάποιος σε δανείζει… Όποιο κι αν είναι το σενάριο το μυαλό σου με τη βοήθεια και του Ερμή (από 3/11 επίσης στον 8ο οίκο σου) επικεντρώνεται στην αναζήτηση δουλειών  ΜΑΖΙ με άλλους,  που μπορούν να σου αποφέρουν χρήματα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το έντονο άγχος για τα οικονομικό σου μέλλον σε εξαναγκάζει να γίνεις πρωτότυπος, τολμηρός, ευέλικτος ανιχνεύοντας νέες ευκαιρίες σε ένα χαοτικό κόσμο. Φυσικά είναι μια περίοδος που μπορείς να αφεθείς στις χαρές του σεξ χωρίς να ξεχνάς ότι όσο περισσότερο γνωρίζεις τον Άλλο τόσο πιο απολαυστικό είναι- αυτή η επισήμανση είναι μια έκκληση για μονογαμία

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη από 2-27/11 στον Τοξότη θα πάρεις τα πάνω σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων ή στις σχέσεις σου με τους επαγγελματικούς εταίρους (σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής που επίσης μπαίνει στον Τοξότη από 3/11).  Οπότε μπορείς να αναπληρώσεις τις ελλείψεις που υπάρχουν στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και κυρίως σε συντροφικές, ερωτικές σχέσεις, να συνεννοηθείς καλύτερα και να ξαναθυμηθείς με περισσότερο ευοίωνο τρόπο ότι όλοι συνδεόμαστε με όλους.  Δεν είμαστε σχεδίες πεταμένες στη θάλασσα. Επηρεαζόμαστε κι επηρεάζουμε. Κι επιτέλους μετά από καιρό θα αισθανθείς ότι δεν περιορίζεται όλη η ζωή σε ένα γραφείο και ότι ο δυναμισμός σου δεν εξαντλείται  στην καθημερινότητα της δουλειάς. Μπορείς να ξαναπαίξεις χαριτωμένα το παιχνίδι των σχέσεων, να βρεις το κέφι σου ως σύντροφος, ή να πλησιάσεις μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο σου και πού ξέρεις, μπορεί να είναι Αυτός, ή Αυτή που περιμένεις ή  το λιγότερο  κάποιος/α που θα σε κάνει να γελάσεις και να σκεφτείς γυρίζοντας σπίτι συ ότι η βραδιά δεν ήταν άκυρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν πηγαίνεις γυμναστήριο θα σου έχει τύχει: ενώ πας να σηκώσεις τα βάρη με αυτοπεποίθηση στη μέση  συνειδητοποιείς ότι δεν θα τα καταφέρεις και σταματάς τη προσπάθεια. Ίσως κάπως έτσι  θα αισθάνεσαι με την Αφροδίτη ( από 2-27/11 στον Τοξότη) με την έννοια ότι σηκώνεσαι για τη δουλειά με την σκέψη: «όχι πάλι τα ίδια και τα ίδια». Ωστόσο η εργασιακή ρουτίνα μάλλον θα ρέει αυτή την εποχή καλύτερα- τουλάχιστο όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων ή με τους από πάνω. Βεβαίως ο Ερμής επίσης στον Τοξότη σε θέλει  αποτελεσματικό, ενεργητικό και εφευρετικό στις λύσεις προβλημάτων που θα παρουσιάζονται σε δουλειά και καθημερινότητα. Επισης οι κοντινές σχέσεις μπορούν να είναι βατές. Με λίγα λόγια: Οι διελεύσεις στον 6ο ηλιακό σου οίκο δεν δημιουργούν καμιά έκρηξη δράσης και έντονων γεγονότων. Δουλειά, σώμα, υγεία, καθημερινότητα είναι οι αιχμές αυτής της περιόδου. Μερικές φορές είναι εφησυχαστικό να μην υπάρχουν υποσημειώσεις και πολυπλοκότητα στη ζωή. Νο news good news.

ΛΕΩΝ
Τα νέα είναι ότι  η Αφροδίτη  από  2-27/11 θα βρίσκεται στον Τοξότη όπως και ο Ερμής μια μέρα μετά (από  3/11)  γεγονότα που σηματοδοτούν μια περίοδο που όποια κι αν είναι η συναισθηματικό/ψυχολογικό/ επαγγελματική σου κατάσταση αυξάνεται η ανάγκη σου για ελαφρότητα, αισιοδοξία και διάθεση να δεις την ζωή από τη φωτεινή της πλευρά. Μια αύρα νοσταλγίας σε κάνει να επιθυμείς την εποχή της παιδικής ανεμελιάς. Θέλεις να παίξεις. Σαν παιδί που κάνει σκανταλιές και μετά γελάει φωναχτά. Αν είσαι καλλιτέχνης, ή δημιουργός μπορείς να παίξεις με το ταλέντο σου και να δημιουργήσεις.. Αν είσαι απλός θνητός θέλεις να ερωτευτείς ανάλαφρα χωρίς βάρος, χωρίς να σκάφτεσαι υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Να ποθείς σαν πιτσιρικάς που το φιλί δεν έχει παρά πόθο, χαρά, κοκκίνισμα, ταχυπαλμία, αδρεναλίνη.  Θέλεις να πειράξεις, να γοητεύσεις, να επικοινωνήσεις. Κι αν αυτό το παιχνίδι μπορεί και να γίνει αφορμή για μια επαγγελματική πρόταση, εξέλιξη ή έμπνευση, ακόμα καλύτερα. Υ.Γ. Για λίγες μέρες ακόμα ο Άρης στο ζώδιό σου (αφορά κυρίως τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου) σε πυρακτώνει με τέτοια ορμή να καταφέρεις τα πάντα που φτάνεις στο σημείο να σκουντάς ενοχλητικά τους άλλους δίπλα σου. Θυμάσαι ότι η ζωή δεν είναι ένας διαρκής πόλεμος ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον 4ο ηλιακό οίκο σου (από  2-27/11 θα βρίσκεται στον Τοξότη), δηλαδή στον Τοξότη αυτό που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι ανάμεσα στην οικογένειά σου που ακόμα κι αν τη θεωρείς δεδομένη, ή βαρετή μετά από τόσα χρόνια συμβιώσης, αυτή την εποχή θα φαίνεται τόσο καλή όσο και οι αμερικανικές οικογένειες που βλέπεις στο σινεμά πριν υποκύψουν στις νευρώσεις τους. Είναι ευλογία να συναναστρέφεσαι και να τρώς ένα πιάτο φαί με τους αγαπημένους σου νιώθοντας ασφαλής, ήρεμος, και προφυλαγμένος, ενώ έξω  μαίνεται ο αέρας και κάνει κρύο και αναισθησία. Όσο για τον Ερμή (από 3/11) επίσης στον Τοξότη το ενδιαφέρον συνοψίζεται και πάλι στην Οικογένεια και το Σπίτι αλλά σε πρακτικό επίπεδο: αγοράζεις, πουλάς, διαρρυθμίζεις, ανακαινίζεις, αλλάζεις, μετακομίζεις, ψάχνεις σπίτι, αγοράζεις έπιπλα, βάφεις, διορθώνεις, επισκευάζεις. Ναι… Μπορείς να πεις νοιάζομαι για σένα και να το εννοείς. Μπορεί κάποιος να σε αγκαλιάσει και να το εννοεί. Τέτοιου είδους χειρονομίες δεν είναι καθόλου μα καθόλου αυτονόητες.

ΖΥΓΟΣ
Με τις αντένες σου σε συναγερμό μπορείς να καταλάβεις που πάνε τα πράγματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Με  Αφροδίτη και Ερμή στον Τοξότη θα  πρέπει να κρατήσεις ανοιχτούς τους δίαυλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σου κυρίως γιατί αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες σπάνιες στιγμές που οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς στις συζητήσεις τους χωρίς να γίνονται προσβλητικοί, δεικτικοί ή ανάγωγοι. Άρα μη χάσεις σε αυτές τις σπάνιες στιγμές την ευκαιρία να μιλήσεις μέσα από την καρδιά, αλλά και το μυαλό σου). Το να βαθύνεις την επικοινωνία σου θα σε βοηθήσει να προφυλάξεις τις σημαντικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου από κακοτοπιές που πιθανόν να εμφανιστούν προς το τέλος του μήνα .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι μπορεί άραγε να σημαίνει οικονομική εύνοια στην εποχή της κρίσης; Πώς μπορεί να ερμηνευτεί η πληθωρική, γενναιόδωρη Αφροδίτη των απολαύσεων που από 2/11 αρχίζει τη διέλευσή της στον Τοξότη, στον τομέα δηλαδή που συμβολίζει την οικονομική σου κατάσταση και τη σχέση σου με τον υλικό κόσμο; Μήπως ότι στο διάστημα της διέλευσής της θα είσαι οικονομικά στο απυρόβλητο; Νόχι…Ότι κάτι θα γίνει και θα πιάσεις στο χέρι χρήματα; Ίσως. Ότι θα αγοράσεις κάτι που σου γυάλισε χωρίς να υπολογίζεις τα χρήματα; Πιθανόν. Ότι σ΄ ένα κύμα αισιοδοξίας θα σκεφτείς «ότι είναι να γίνει θα γίνει» και γίνεται; Η τελευταία επιλογή κερδίζει τους περισσότερους πόντους αφού η Αφροδίτη φέρνει μαζί της την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και ότι όλα είναι ανοιχτά. Ο Ερμής που επίσης μπαίνει στον Τοξότη (από τις 3/11)  είναι πιο σαφής: Έχεις ταλέντα; Έχεις διασυνδέσεις; Μπορείς να εξελίξεις τις επαγγελματικές σου προδιαγραφές; Αν ναι δημιούργησε το plan b σε περίπτωση που η δουλειά σου δεν πάει καλά. Ενίσχυσε τα οικονομικά σου με μια δεύτερη δουλειά. Πρόσθεσε στα προσόντα σου μαθαίνοντας καινούργια πράγματα όσο χρονών κι αν είσαι. Σκέψου το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Ο συνδυασμός πρακτικότητας του Ερμή και γοητείας/πειθούς της Αφροδίτης στον οικονομικό τομέα μπορούν να κάνουν θαύματα. Αυτοσχεδίασε δημιουργικά ώστε να έχεις και αύριο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από   2-27/11 στο ζώδιό σου και ο  Ερμής επίσης εδώ  από 3/11 ( κανόνισε τις δουλειές σου γιατί θα γυρίσει ανάδρομος στις 24/11 ) δεν είναι από τις διελεύσεις που σού αλλάζουν τη ζωή ή που δημιουργούν τρομερά γεγονότα. Όμως μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις:  ο Ερμής σε θέματα εργασιακά και επαγγελματικά και η Αφροδίτη σε θέματα σχέσεων και χρήματος. Σε κάθε περίπτωση το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες χωρίς να κουράζεται, κατεβάζει ιδέες που καλό είναι να τους δώσεις προσοχή, αισθάνεσαι ζωντανός, δραστήριος, διαυγής. Η συνεννόηση είναι πιο εύκολη, οι διαπραγματεύσεις αποτελεσματικές, τα επαγγελματικά ραντεβού αποδίδουν. Όσο για την Αφροδίτη οι περισσότεροι αστρολόγοι θα σου πουν ότι έρχεται στην επιφάνεια η ρομαντική σου πλευρά ή ότι η δύναμη της  γοητείας σου μπορεί να λυγίσει κουτάλι. Φυσικά και υπάρχει αλήθεια σε αυτά όπως και το ότι θέλεις να αρέσεις, ότι κοιτάς πιο έντονα όσους σού αρέσουν ή ότι ανεβαίνουν τα επίπεδα  ναρκισσισμού σου. Το ενδιαφέρον παρόλα αυτά είναι ότι δημιουργούνται οι συνθήκες για ευκαιρίες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές που θα σε περάσουν στο επόμενο στάδιο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δραστηριότητα των πλανητών όταν διελαύνουν στο 12ο ηλιακό μας οίκο (στην περίπτωσή σου πρόκειται για διελεύσεις στον Τοξότη) είναι δίκοπο μαχαίρι αφού καλούνται να λειτουργήσουν σε απομόνωση, μυστικότητα και μακριά από τον κόσμο φέρνοντας στην επιφάνεια νευρώσεις φόβους και άγχη ενώ στην καλύτερη περίπτωση καλούνται για θυσία, ανιδιοτέλεια και υπέρβαση του εγώ. Ακόμα και ο Ερμής (στον Τοξότη από 3/11)   που είναι ουδέτερος πλανήτης ασφυκτιά σε αυτό το αχαρτογράφητο περιβάλλον. Ακόμα και η βολική Αφροδίτη επίσης στον Τοξότη (από 2-27/11) αναγκάζεται  να πέσει σε μια μαύρη θάλασσα συναισθήματος στερώντας της την χαρά της ζωής. Η συνηθισμένη αντίδραση μας σε τέτοιες διελεύσεις είναι η επιθυμία να εξαφανιστούμε με ένα ταξίδι ή να κλειστούμε σπίτι βλέποντας για ώρες σειρές που έχουμε κατεβάσει για να ξεχαστούμε από την πραγματικότητα. Ωστόσο φαίνεται ότι η εργασιακή ρουτίνα σε καταπίνει και μάλιστα με δυσάρεστε παρενέργειες-όπως παρεξηγήσεις, ανεξήγητες αλλαγές συμπεριφοράς απέναντί σου ή επί πλέον ώρες δουλειάς. Ή σε επίπεδο συναισθηματικό γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν θέλεις δεν θέλεις. Ή αντίθετα η ανάγκη σου για αισθήματα σε σπρώχνει σε μεγάλες εκπτώσεις μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνος/η. Πρόσεχε.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη (από 3/11) και η Αφροδίτη από  2-27/11 επίσης στον Τοξότη δίνουν μια δυναμική που αφορά φιλία, χαλαρή επαγγελματική ζωή, χαλαρή αλλά ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή. Η εξωστρέφεια συνεχίζεται με στραμμένη την προσοχή στην κοινωνία είτε με ενδιαφέρουσες νέες συναντήσεις και καινούργια πρόσωπα είτε με εργασιακές συναντήσεις που έχουν σαν περιεχόμενο μελλοντικά σχέδια και προοπτικές. Ακόμα κι αν ο Άρης βρίσκεται για μερικές ακόμα μέρες στον Λέοντα (επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου) δημιουργώντας εκνευρισμό και σε μερικές περιπτώσεις και συγκρούσεις εν τούτοις  η κινητικότητα στις σχέσεις σου συνεχίζεται χωρίς όμως να μπλέκονται συναισθήματα, απωθημένα, δεύτερες σκέψεις, ζητήματα ανταγωνισμού και εξουσίας. Επιτέλους έρχεσαι λίγο λίγο στα ίσα σου. Με τη γνωστή αποστασιοποίηση και ελεύθερος από εξαρτήσεις μπορείς να είσαι ο Υδροχόος που όλοι αγαπάμε: εύστροφος, μείγμα συντηρητικού και απρόβλεπτου (στα όρια του εγκεφαλικού), υπέροχος φίλος και πάντα αγχωμένος για τα χρήματα.   

ΙΧΘΥΕΣ
Το πέρασμα αρχικά της Αφροδίτης (από 2-27/11) κι έπειτα του Ερμή (από 3/11) στον Τοξότη, σε ένα νευραλγικό τομέα δράσης του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε τοποθετούν στο μέσον της κοινωνικο/επαγγελματικής ζωής. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα βρίσκεσαι στο κέντρο ενός κοινωνικού ανεμοστρόβιλου όπου θα αισθανθείς ότι πρέπει να δώσεις τη μάχη των καλών εντυπώσεων και να την κερδίσεις. Η αναγνώριση των επαγγελματικών σου ικανοτήτων βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου  ενώ ταυτόχρονα φαίνεται ότι υπάρχει έξτρα ένταση να τα καταφέρεις. Έχε υπόψη σου ότι τώρα μπορείς να ενεργοποιήσεις το δίκτυο των γνωριμιών σου αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Όσο για τις προσωπικές σου σχέσεις μπορούν επίσης να ξεμπλεχτούν όπου υπάρχουν κόμποι ή να ριχτείς στην αναζήτηση ερωτικού αντικειμένου εφόσον είσαι σε ερωτική διάθεση- που πάντα είσαι.

 πηγή stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply