Τι προβλέπουν τα ζώδια για τέλος Ιουνίου ;

zwdia-problepseis-660ΚΡΙΟΣ
Θυμήσου όλες τις φορές που είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δρόμους όπου ο ένας σου έλεγε «Από εδώ προς επίλυση εκκρεμοτήτων και ενοχών» και ο δεύτερος «Από εδώ για να τρέξεις μπροστά!». Πόσες φορές δεν έπεσες στη παγίδα να επιλέξεις το δεύτερο; Πόσες φορές πρέπει να ξαναπέσεις μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτός ο δρόμος είναι κυκλικός και σε ξαναφέρνει συνεχώς στην αφετηρία; Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε προοπτικές που σου φωνάζουν να στρέψεις το βλέμμα προς τα μέσα, προς την καρδιά και την ψυχή σου.

Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στις 26/6 στον Καρκίνο, την ίδια ημέρα που ο Δίας περνά στον ίδιο ζώδιο, είναι σαν να πρέπει να ζωγραφίσεις την εικόνα που θέλεις να έχεις η ζωή σου σε έναν ακριβώς χρόνο από σήμερα, σε έναν πίνακα που έχεις μπροστά σου, έχοντας όμως την υποχρέωση να χρησιμοποιήσεις κιμωλίες που δεν είναι καινούργιες. Γι αυτό, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να εστιάσεις στις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας, μην αφήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά, μη βιαστείς να υπερεκτιμήσεις μία νέα γνωριμία με ερωτικές ή επαγγελματικές προεκτάσεις. Με άλλα λόγια κατανάλωσε κιμωλίες που έχουν μείνει μισές και βάλε μπρος να ολοκληρώσεις όλα τα έργα που έχεις ξεκινήσει μ’ αυτές. Όσο και να είναι προκλητικό και να φαντάζει εύκολο να τρέξεις μπροστά, η εποχή προστάζει να κοιτάξεις προς τα πίσω, εκεί που πρέπει να λύσεις ζητήματα ώστε να σταματήσουν να σε ακολουθούν ερινύες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως από καιρό αναζητάς μια αφορμή ή μια ευκαιρία να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας με ένα ταξίδι, μία απόδραση ή με μία προοπτική να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες (επαγγελματικές ή και μερικά χόμπι) που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τον πνευματικό αλλά και κοινωνικό σου κύκλο. Με την είσοδο του Δία λοιπόν στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου είναι σαν να ανοίγει ένα παράθυρο που δεν έβλεπες ως τώρα ή δεν ασχολιόσουν να ανοίξεις επειδή είχες πέσει με τα μούτρα στην επίλυση πιο πρακτικών ζητημάτων της ζωής. Αυτό το παράθυρο μπορεί να σου στέλνει ήχους και εικόνες από ένα περιβάλλον μιας άλλης πόλης ή και χώρας που αισθάνεσαι να σε καλεί κοντά της. Μπορεί τώρα να μαθαίνεις για το μεταπτυχιακό που πάντα ήθελες να κάνεις και ξεκινάς να σχεδιάσεις το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει εκεί. Είναι σαν να σου χαρίζουν ένα εισιτήριο με ανοικτό τον τόπο προορισμού και να πρέπει να αποφασίσεις άμεσα που και για πόσο καιρό μπορείς να λείψεις.

Ωραία όλα αυτά αλλά είσαι Ταύρος και αυτό σημαίνει ότι οι παρορμήσεις σε αιφνιδιάζουν και σε τρομάζουν, σωστά; Και πολύ καλά κάνεις σε πρώτη ανάγνωση και το σκέφτεσαι δύο ή και περισσότερες φορές πριν πάρεις τέτοιου είδους αποφάσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο από την ίδια ημερομηνία που ο Δίας κάνει ποδαρικό στον Καρκίνο, είναι σαν να πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα στο μυαλό και τη γλώσσα πριν αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράσεις. Για τις επόμενες εβδομάδες το τρίπτυχο είναι συγκέντρωση, αναγνώριση νέου πεδίου και όχι αποφάσεις!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε γεμίζει με διάθεση για δράση αλλά και για να ρίξει μερικές μπουνιές σε όποιον/α σου χαλάει το ζεν, για πειράγματα και αστεία αλλά και για μερικές φωνές σε όποιον/α διαφωνεί με τις αποφάσεις σου. Όμως από αυτή την εβδομάδα ανοίγει και ένα δεύτερο πεδίο ενδιαφέροντος. Ο Δίας περνά στον Καρκίνο την ίδια ώρα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος (και οι δύο στις 26 Ιουνίου) κάτι που σημαίνει πως εξελίξεις, σχέδια και αποφάσεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία σταδιακά. Κάποιες στερήσεις ή μειώσεις στα χρήματα που εισπράττεις ή φήμες σχετικά με το μέλλον της δουλειάς σου όπως και ανατροπές σε υπάρχοντα σχέδια μπορούν να σε βάλουν σε σκέψεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζαν πολύ μακρινές… Ναι, κι εδώ υπονοείται πλέον ξεκάθαρα πως σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αναζητήσεις… νέα ενδεχόμενα στον επαγγελματικό τομέα. Μήπως λοιπόν από αυτή την εβδομάδα θα ήταν φρόνιμο να μαζευτείς λίγο και να σταματήσεις να παίζεις με την τύχη σου; Ή και πιο πρακτικά αν το δεις, μήπως ήρθε η ώρα να συμμαζέψεις το μυαλό, την καρδιά και την τσέπη σου που τρέχουν και φαντάζονται τη γραμμή του τερματισμού ενώ τα πόδια σου δεν έχουν καλύψει ούτε το μισό της διαδρομής,; Ξεκινά μία εποχή που μπορείς να εκμεταλλευτείς ρίσκο στον επαγγελματικό τομέα με το βλέμμα πάντα στις οικονομικές απολαβές, αρκεί τις επόμενες εβδομάδας να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις τη συνήθεια από την ασφάλεια, το σίγουρο από το δεδομένο, τη παγιωμένο από το πεθαμένο. Τι λες, μήπως να ξεκινούσες να κατατάσσεις ανθρώπους και καταστάσεις με πιο ωφελιμιστικά κριτήρια;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΟΚ, ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σου στις 26 Ιουνίου. Τώρα περιμένεις να φωνάξω για να πανηγυρίσω μαζί σου; Θέλεις να σου πω πως ξεκινά μία εποχή που η προσωπική σου ζωή θα γνωρίσει στιγμές δόξας; Πως θα ερωτευτείς/θα παντρευτείς/θα κάνεις οικογένεια; Πως θα βρεις τη δουλειά των ονείρων σου ή θα αναγνωριστεί ως διά μαγείας η επαγγελματική σου κατάρτιση και θα δεις την καριέρα σου να εκτοξεύεται; Πως θα βγεις από το σκοτεινό τούνελ που βρίσκεσαι τα τελευταία χρόνια και θα σταματήσεις να βλέπεις γύρω σου να γκρεμίζονται σταθερές αξίες και συνήθειες χρόνων; Θα μπορούσα να συνεχίσω να σου λέω κι άλλα τέτοια όμορφα, αλλά θα διαβάσεις πολλά παρόμοια και αλλού. Όμως, από αυτή τη γωνιά δε λέμε γι’ αυτά που θέλουμε να ακούσουμε αλλά γι’ αυτά που συμβαίνουν και είναι απαραίτητα να γνωρίζουμε.

Αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να σε προτρέψω να κοιτάξεις πίσω σου. Γύρνα στο παρελθόν σου και σκέψου για λίγο όλα αυτά που πήγαν λάθος με τους ανθρώπους που χάθηκαν από τη ζωή σου. Ναι, ίσως πια δεν είναι εφικτό να τους βρεις αλλά προσπάθησε μια και καλή να εξηγήσεις που έγιναν λάθη και συγχώρεσε μια και καλή κι εσένα και τους Άλλους. Ναι, δε διαβάζεις λάθος. Σου λέω να γυρίσεις προς τα πίσω, επειδή στις 26 Ιουνίου γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σου. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Θα σου δώσω ένα στοιχείο: θυμήσου πως ήταν το 2002 η ζωή σου και πως κατέληξε μετά τη διετία 2003-2005. Δε χρειάζεται να επαναλάβεις παρόμοια λάθη, οπότε διάβασε καλύτερα το ημερολόγιο που κρατάς από τότε, και μετά από 20 ημέρες θα είσαι έτοιμος/η να ξεχωρίσεις τα πραγματικά δώρα του Δία από τα δώρα-φάρσες.
ΛΕΩΝ

Η ταυτόχρονη είσοδος του Δία στο Καρκίνο και η ανάδρομη πορεία του Ερμή (στις 26 Ιουνίου) σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ο χρόνος παγώνει, η διάθεση σου μειώνεται και εντελώς φυσικά φρενάρεις. Ακόμη κι αν δεν συντονίζεσαι σ’ αυτή την εσωτερική ανάγκη, τα εξωτερικά γεγονότα θα σε οδηγήσουν φυσικά προς αυτή την κατεύθυνση φέρνοντας σε αντιμέτωπο/η με καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο ή σε προτάσεις που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν θα αρνηθείς ή θα συμμετάσχεις. Αντίστοιχα μπορεί να αισθάνεσαι πως καταπιέζεται η προσωπική σου βούληση μέσα από οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν άμεσα ή μέσα από ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις για λογαριασμό φίλων ή συγγενών με κόστος στον προσωπικό σου ελεύθερο χρόνο. Άλλο πιθανό σενάριο των ημερών αναφέρει ότι ίσως στον επαγγελματικό τομέα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου, ενώ αν αναζητάς εργασία τότε θα επανέλθει μπροστά σου το ερώτημα μήπως ψάχνεις λύση σε λάθος μέρη ή με λανθασμένες τεχνικές.

Στον τομέα της υγείας, είναι ίσως ώρα για έναν γενικό έλεγχο, για να αναζητήσεις λύσεις στον τρόπο της διατροφής και της γενικότερης διαβίωσης σου, αφού μπορεί να νιώθεις πως έχασες την ισορροπία σώματος/πνεύματος. Το βασικότερο όμως θέμα (και το νήμα που ενώνει όλες τις παραπάνω πιθανότητες) είναι να αρχίσει να σε απασχολεί ένα πολύ βασικό ερώτημα: σου αρέσει η ζωή σου όπως είναι αυτή τη στιγμή; Και δεν αναφέρομαι στο αν αρέσεις (γιατί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 28/6 αυτό είναι εύκολο να το πετύχεις) αλλά αν είσαι ικανοποιημένος/η από το μονοπάτι που βαδίζεις. Ναι, έχει ξεκινήσει η εποχή που θα ξεριζώσεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που έγιναν κακές συνήθειες. Κι αυτή η εποχή δεν μπορεί παρά να ξεκινά με μια βαθιά ανασκόπηση και κριτική των πάντων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο, με την ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 26/6, δημιουργούν μία ιδιαίτερη συγκυρία. Το ενδιαφέρον (και ο μεγεθυντικός φακός της κριτικής σου) στρέφεται στην κοινωνική σου ζωή. Τώρα θα εστιάσεις στον τομέα των φίλων και θα επιχειρήσεις να διασαφηνίσεις αν έχεις γύρω σου πρόσωπα και χαρακτήρες που έχεις επιλέξει ή απλά μια πολυκοσμία που κάνει πολύ θόρυβο. Η αποσυμπίεση στον τομέα της δουλειάς και οι ευκαιρίες να διαθέσεις χρόνο σε άλλες, πιο ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες, είναι μία πραγματικότητα εδώ και λίγες ημέρες και θα γίνει ακόμη πιο έντονη από αυτή την εβδομάδα. Ίσως είσαι σε θέση πλέον να κανονίσεις κάποια εκδρομή, να κρατήσεις υποσχέσεις προς φίλους/ες ότι θα περάσεις χρόνο μαζί τους και ναι, πλέον δε θες να χάσεις καμία ευκαιρία να βρεθείς σε διαφορετικά μέρη! Με την αύξηση όμως του κόσμου γύρω σου θα νιώσεις και να πιέζεσαι. Θα ακούσεις και θα δεις πολλά και γι’ αυτό το λόγο θα θελήσεις να κριτικάρεις ακόμα περισσότερα.

Είσαι λοιπόν έτοιμος/η να παρασυρθείς σε νέες παρέες και κοινωνικές επαφές που σε οδηγούν σε μέρη που σου είναι παντελώς άγνωστα; Αν όχι, μήπως να κάνεις ένα διάλειμμα και αρχίσεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να απομακρύνεις από τη ζωή σου ανθρώπους που σε οδηγούν σε περιβάλλον και δραστηριότητες που απλά καταναλώνουν το χρόνο σου; Γιατί σημασία από εδώ και πέρα έχει να φτιάξεις το περιβάλλον που αισθάνεσαι ασφάλεια και όχι αυτό που σου δημιουργεί ταχυπαλμία…

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος των επαφών, των συζητήσεων και των συναντήσεων στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να δίνει τη σκυτάλη στην εποχή της υλοποίησης, αρκεί να έχεις κατά νου πως με τον Ερμή ανάδρομο από τις 26 Ιουνίου τα πράγματα δεν είναι ακόμα όπως φαίνονται ή θα ήθελες να είναι. Με την ταυτόχρονη είσοδο του Δία στον Καρκίνο ξεκινά μία μακρά εποχή (περίπου ενός έτους) μέσα στην οποία θα έχεις την ευκαιρία να δεις την καριέρα σου να ανεβαίνει σκαλοπάτια, την προσωπική σου ζωή να καρποφορεί, ενώ λαμβάνεις καίριες αποφάσεις που σε απομακρύνουν από επιλογές που θεωρείς πως δεν ταιριάζουν με τη δημόσια εικόνα σου. Δε χρειάζεται όμως να βιαστείς για να υλοποιήσεις όλα τα παραπάνω.

Για ξεκίνημα, ο Δίας θα σου φέρει μία επέκταση του ζωτικού σου χώρου, μία προβολή που θα σε ευχαριστήσει, μία επιθυμία να περάσεις περισσότερο απλές και ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα και δραστηριότητες που θεωρείς ευχάριστα. Άφησε λοιπόν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές ανησυχίες και δώσε στον εαυτό σου την αξία που του πρέπει για τις προσπάθειες του, μετρίασε τις ανησυχίες για την καριέρα σου και δες την μεγάλη εικόνα, μην αγχώνεσαι και βιάζεσαι με την εξέλιξη της σχέσης σου αλλά πέρασε όμορφα με φίλους, με το/η σύντροφο, με τους γονείς και τους συγγενείς σου. Άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει εκεί που βρίσκεται η διέξοδος από διλήμματα που υπάρχουν κυρίως στο μυαλό σου για την ώρα, αλλά όχι στην πραγματική σου ζωή. Με μια πρόταση: ξεχώρισε το ρεαλισμό από την ανασφάλεια και δώσε στο μυαλό σου τόσο χρόνο για ξεκούραση, όσο του δίνεις για να ανησυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τους πλανήτες πλέον να ανοίγουν σα βεντάλια και να καλύπτουν πλέον περισσότερες περιοχές του ωροσκόπιου σου (Άρης στους Διδύμους, Ερμής ανάδρομος από τις 26/6 στον Καρκίνο και Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 28/6), φαίνεται πως η ζωή σου θα αποκτήσει σταδιακά πολλαπλές διαστάσεις. Και ναι, όλες έχουν να κάνουν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό με επιλογές, προκλήσεις και επιθυμίες στο κοινωνικό στίβο. Εργασία, αμοιβή, προοπτική συνθέτουν ένα πλέγμα που πότε σε τρομάζει κα πότε σε προκαλεί. Που θα κάτσει η μπίλια λοιπόν, στη πρόκληση του καινούργιου ή την ανασφάλεια του παρόντος; Μέχρι να αποφασίσεις ας εστιάσουμε στο Δία που περνά στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου στις 26/6, ταυτόχρονα με την εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Σ’ αυτή τη συγκυρία φαίνεται πως αναζητάς τρόπο να αποφύγεις εντάσεις σε επαγγελματικό ή/και προσωπικό επίπεδο και επιλέγεις να αποδράσεις, είτε κυριολεκτικά, είτε νοητικά. Βέβαια, αυτό δείχνει και μία διάθεση να επιστρέψεις σε μέρη και μνήμες του παρελθόντος, εκεί που υπήρχε μεγαλύτερη συναισθηματική ταύτιση με το περιβάλλον γύρω σου, τότε που έκανες επιλογές περισσότερο συμβατές με την καρδιά και την ψυχή σου.

Ο ανάδρομος Ερμής λοιπόν που ξεκινά αυτή την εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις το χρόνο που περνά με πιο φιλική ματιά, θα σε βοηθήσει να κατεβάσεις ταχύτητα, να μειώσεις την ένταση και το θόρυβο μέσα στο μυαλό σου, αρκεί να είσαι σε θέση να ανοίξεις σοβαρό διάλογο με την καρδιά σου και όχι να επιλέξεις το ρόλο του/ης αντιπάλου της…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας περνά στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την ίδια ημερομηνία στο ίδιο ζώδιο, και εσύ πασχίζεις να καταλάβεις γιατί αρχίζεις να νιώθεις πως μειώνονται οι δυνάμεις και οι αντοχές σου. Ξεκινά μία εποχή που δε θα βλέπεις τόσο εύκολα ανοικτές πόρτες μπροστά σου, που θα παλεύεις για να καταλάβεις τους άλλους που είναι απέναντι σου, που θα σου φανεί ότι ο/η σύντροφος άρχισε να μιλά λες και μόλις προσγειώθηκε από το Άλφα του Κενταύρου. Με τον Άρη όμως ακόμα σύμμαχο και την Αφροδίτη να περνά στο Λέοντα στις 28/6, έχεις ακόμα την ευκαιρία να κανονίσεις ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, να βρεθείς μακριά από το πεδίο (οικογενειακό ή επαγγελματικό) που υπάρχουν περίεργα vibes, να απομακρυνθείς από ανθρώπους που ξεκίνησαν να σκέφτονται και να εκφράζονται διαφορετικά από ότι συνήθιζαν μέχρι σήμερα.

Όλα τα παραπάνω να ξέρεις ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία αν τα κοιτάξεις υπό το πρίσμα της νέας θέσης του Δία και η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο ενός χρόνου που καλείσαι να έρθεις πιο κοντά στο/η σύντροφο σου (ή σε εκείνες τις φοβίες που σε κρατούν μακριά από τον έρωτα), να εμπιστευτείς περισσότερο το/τη συνεργάτη σου, να ψάξεις βαθύτερα μέσα σου να βρεις απαντήσεις σχετικά με την αδυναμία να βρεις επαγγελματική ικανοποίηση. Σίγουρα είναι μια άβολη θέση αυτή στην οποία μπαίνεις, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμη αν είσαι διατεθειμένος/η (και αρκετά δυνατός/η) για να φέρεις στο φως στοιχεία που τρομάζεις και μόνο στην ιδέα να ανοίξουν διάλογο με το μυαλό σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος του Δία στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Καρκίνου στις 24 Ιουνίου σε φέρνει στην αφετηρία μιας χρονιάς που θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα φανούν σε βάθος χρόνου ιδιαίτερα ευεργετικές. Πρόσεξε όμως, σε βάθος χρόνου! Για την ώρα πρέπει να προσέξεις το επόμενο 20μερο αφού ταυτόχρονα γυρίζει και ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Και τι σενάρια δεν μπορεί να προκύψουν κάτω από αυτή την ανάδρομη πορεία; Την ώρα λοιπόν που θεωρείς πως βρήκες ένα άτομο που μπορείς να συνεννοηθείς, άρα και να ερωτευτείς, θα επανέρχεται στο προσκήνιο η μνήμη από έναν παλιό έρωτα και θα σου χαλά την εικόνα που έχεις μπροστά σου. Τη στιγμή που θα νομίζεις πως ανακάλυψες χρυσάφι σε μία έρημο, αφού βρήκες δουλειά, την ίδια εποχή θα μαθαίνεις πως θα πληρώνεσαι αραιά και που, αφού έτσι λειτουργεί το σύστημα.

Τη στιγμή που θα αποφασίζεις να προσεγγίσεις το/τη σύντροφο σου, εκείνη την ώρα θα μαθαίνεις πως αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι μόνος/η του/της για να σκεφτεί σχετικά με τη σχέση σας. Με απλά λόγια, σταμάτα να θεωρείς πράγματα δεδομένα και μην έχεις προσδοκίες γιατί θα την πατήσεις. Μη βιάζεσαι να δεις πρόοδο στη ζωή σου από τις πρώτες στιγμές του Δία απέναντι σου, αλλά φρόντισε να καθαρίσεις το μυαλό και την καρδιά σου, να δημιουργήσεις χώρο, για να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις στο κοντινό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αλλαγή σκηνικού σε 5, 4, 3, 2, 1… Τώρα! Με το Δία να περνά στον Καρκίνο την ίδια ημέρα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, στις 26 Ιουνίου, θα νιώσεις στο πετσί σου τι σημαίνει: (1) να πέφτει βάρος στον επαγγελματικό τομέα, (2) να πρέπει να εξετάσεις το σώμα και την υγεία σου (3) να σταματήσεις να σκέφτεσαι και απλά να τρέχεις για να προλάβεις να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου ώστε να έχεις στο τέλος ΚΑΙ ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή! Ναι! Εδώ είναι που παίζονται όλα τα στοιχήματα αφού με τη σχεδόν ταυτόχρονη είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα, μπορεί να εδραιωθεί μία ερωτική σου σχέση, την ώρα που καλείσαι να ρίξεις μεγάλο βάρος στον εργασιακό στίβο.

ΟΚ, το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι με τον Ερμή ανάδρομο είναι πιθανό να συναντήσεις μπροστά σου αντιστάσεις, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις συναδέλφους και συνεργάτες που φαίνονται απροσπέλαστοι, που είναι ικανοί να ορθώσουν εμπόδια και αντιστάσεις στη διάθεση σου να ελιχθείς μέσα από δυσκολίες στη δουλειά σου. Αν πάλι ξεκινά η εποχή που θα πρέπει να μοιράσεις το χρόνο σου σε δύο επαγγελματικά projects, τότε φρόντισε να καθαρίσεις το μυαλό σου, να τονώσεις το σώμα σου και να ετοιμαστείς για ένα 20μερο που θα πρέπει να τρέξεις αλλά και να δείχνεις φρέσκος/ια ταυτόχρονα. Και μεταξύ μας, η αποφασιστικότητα ενός/μιας Υδροχόου όταν του λένε όλοι «Δεν μπορείς τα πάντα. Κάτι πρέπει να αφήσεις!» μπορεί να καταργήσει ακόμη και τους νόμους της φύσης…
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας είναι μεγάλος γητευτής των αισθήσεων, σε σημείο που μπορεί και μόνο με τις προσδοκίες να σε εκτοξεύσει στο διάστημα. Έτσι μπορεί όλη η εποχή που εγκαινιάζεται από την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 26 Ιουνίου να αποδειχθεί μια από τις πιο ευχάριστες από άποψη διάθεσης. Άλλωστε σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αισθανθείς πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου, είτε μέσα από σχέσεις που θα πιστεύεις ακράδαντα (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) ότι εμπεριέχουν τις αληθινές έννοιες του έρωτα, της συναισθηματικής ταύτισης και της πραγματικής αγάπης, είτε κυνηγώντας μια επαγγελματική πορεία πάνω στο αντικείμενο που πάντα ονειρευόσουν. Και τώρα για να επιστρέψουμε στη Γη.

Την ίδια ημερομηνία (26/6) ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που σημαίνει πως βουτάς στο παρελθόν για να πάρεις φόρα για να βρεις το καινούργιο σου μέλλον. Ίσως να θελήσεις να ανατρέξεις σε μνήμες, σε εικόνες, σε ημερολόγια από μία παλιά εποχή, από τότε που ζούσες τον απόλυτο έρωτα. Ίσως πάλι να σε προσεγγίσει ένα άτομο που σου θυμίζει σε πολλά έναν έρωτα από μία παλιότερη εποχή, για να σου υπενθυμίσει πως έχεις ακόμα μία ευκαιρία να βρεις το ρομαντικό έρωτα που αναζητάς. Από την άλλη όμως πλευρά, η συναισθηματική σου πείνα μπορεί να μοιάζει ακόρεστη με αποτέλεσμα να γίνεις ο θύτης που παίζει σε διπλό ταμπλό στον ερωτικό τομέα, αφού νιώθεις ανασφάλεια αν δεν έχεις αρκετούς θαυμαστές/ριες γύρω σου. Αν κάτι έχει να σε διδάξει αυτή η εβδομάδα είναι να είσαι ειλικρινής με την καρδιά σου, αφού διαφορετικά είναι εξαιρετικά εύκολο να πέσεις σε δίπολα που δύσκολα καταφέρνεις να κάνεις συμβατά με τις ανάγκες της καρδιάς σου.

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply