Τι λένε τα ζώδια για τη δύσκολη εβδομάδα 7-13 Νοεμβρίου που ξεκίνησε

Δύσκολα τα πράγματα για όλους αυτή την εβδομάδα με εντάσεις, πίεση και μάχες!

ΚΡΙΟΣ
Φυσικά και δε φοβάσαι τη δουλειά, τις ευθύνες, την ένταση, τις υπερωρίες, την πίεση. Σαν στρατιώτης- εργάτης μπορείς να ριχτείς στον εργασιακό πόλεμο χωρίς να επιζητάς τίποτα το μεγαλεπίβολο. Όσο πιο δύσκολη η αποστολή τόσο περισσότερο αποφασισμένος να τη φέρεις εις πέρας. Τελειομανής στη δουλειά δεν είσαι εύκολος ούτε στην καθημερινότητά σου- ο καφές ήθελε λιγότερη ζάχαρη, η ουρά στην τράπεζα ήταν υπερβολικά μεγάλη, ο διπλανός οδηγός είναι τελείως μπάζο, τα πρόσωπο που αγαπάς είναι πολύ υποχωρητικό, τα ταλέντα του συναδέλφου κατώτερα της θέσης που έχει. Όπως αντιλήφθηκες ίσως, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο (από 11/11-4/7/12) αλλάζει την εργασιακή σου πραγματικότητα, επιταχύνει την καθημερινότητα απαιτώντας λύσεις σε προβλήματα σχέσεων και απαιτεί να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το σώμα και την υγεία σου. Εργασιακή ανανέωση, υιοθέτηση ενός νέου υγιεινού τρόπου ζωής, σιδέρωμα στις καθημερινές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παραμονή του Άρη στην Παρθένο από 11/11 μέχρι τον επόμενο Ιούλιο είναι ένα θετικό νέο αφού δημιουργεί καταρχάς την αισιοδοξία ότι δεν στέρεψε ο κόσμος από χαρά, δημιουργία, τύχη, ευχάριστες εξελίξεις, σχέδια για το μέλλον, ερωτική διάθεση, παιδιά, ιδέες άξιες να πραγματοποιηθούν, ανθρώπους που σε εμπνέουν. Υπάρχουν σημαντικά αύριο και ανοιχτά σήμερα. Αν στο δρόμο βέβαια πέσεις πάνω στη Κίρκη και είσαι «παντρεμένος» να θυμάσαι ότι ο «γάμος» σημαίνει κάτι παραπάνω από σεξ, φλερτ, μήνα του μέλιτος .Ότι ο «γάμος» (οποιαδήποτε μακροχρόνια σχέση δηλαδή) δεν είναι αναγκαίο κακό, αλλά επιλογή. Αν είσαι μόνος τα προηγούμενα δεν σε αφορούν, οπότε καλή τύχη. Υ.Γ. Η Πανσέληνος (10/11) στις 18ο Ταύρου (σε τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα) που αφορά κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 9 Μαΐου σηματοδοτεί ξαφνικές και δραστικές (θετικές ή αρνητικές) αλλαγές σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου- οικογενειακό, ερωτικό, επαγγελματικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ολόκληρη ζωή. Φεύγεις. Ξαναγυρίζεις. Φεύγεις. Ξαναγυρίζεις.. Ένα προδιαγεγραμμένο σενάριο με παραλλαγές που παίζουν όλοι οι Δίδυμοι. Ό,τι κι αν συμβαίνει στο τέλος προσπαθείς να ευχαριστήσεις ανθρώπους που δεν αντέχεις με τίποτα. Κι όμως το πεπρωμένο σου είναι έξω στον κόσμο που απαιτεί από εσένα να ξεχάσεις τις φαντασιώσεις σου για μια «κανονική» οικογένεια. Υπάρχει το μονοπάτι της καριέρας, ή μάλλον μιας επαγγελματικής ζωής που σε δεν έχεις καν επιλέξει. Αυτή σε έχει επιλέξει. Στους επόμενους πολλούς μήνες ο Άρης στην Παρθένο σε φέρνει αντιμέτωπο με τις οικογενειακές (ή στενές) σχέσεις σου- ακόμα και με τον πατέρα ή την μητέρα- και τις επαγγελματικές σου επιλογές. Με γεγονότα, ή όχι αυτό το διάστημα υπάρχει μια ψυχολογική βαθειά ενόχληση που που σε καλεί να ανέβεις στο πατάρι, ή να κατέβεις στο υπόγειο της ψυχής σου για να κάνεις ξεκαθάρισμα από ό,τι άχρηστο υπάρχει. Αναγκαστική κακοκαιρία και βροχή για να υπάρξει ουράνιο τόξο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντί να θεωρείς τις λέξεις ένα ανόητο βραχυκύκλωμα που συσκοτίζει αισθήματα και προθέσεις καλύτερα να προσπαθήσεις να ακούσεις όσα σου καταλογίζουν οι άλλοι, ή να μιλήσεις ανοιχτά για ό,τι σε ενοχλεί .Μπορεί να διαθέτεις το ταλέντο να αισθάνεσαι τις σκέψεις των άλλων και να σκανάρεις τα αισθήματα τους αλλά για τους επομενους μήνες ήρθε η ώρα να φας πολλά κρύα μπουγέλα. Ή μήπως να γυρίσεις την πλάτη σε αυτούς που επιμένουν να σε κάνουν κανονικό άνθρωπο, δηλαδή να σε φέρουν στα μέτρα τους; Υ.Γ. Βγες από το σπίτι σου, να δεις κόσμο, να βγεις προς τα έξω, να συναναστραφείς ,να επικοινωνήσεις, να φύγεις από τη πόλη, να ασχοληθείς με κάτι που θα σου δώσει ικανοποίηση, να ξεκινήσεις κάτι που σε ενδιαφέρει, να γράψεις, να διαφημίσεις, να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, να προωθήσεις σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ
Με τον φιλοπόλεμο Άρη στο 2ο ηλιακό σου οίκο σου μάχεσαι για τις ανάγκες σου, το χρήμα και τις προσωπικές σου αξίες. Δηλαδή ένας εναντίον όλων; Φυσικά ποτέ δεν έχεις προδώσει τα ανθρωπιστικά ιδεώδη σου και αυτό υπολογίζεται στα υπέρ σου, αλλά ο Άρης είναι πολύ ζωώδης και πρωτόγονος- ωμό ένστικτο επιβίωσης. Θα μπορούσες τώρα πχ να βοηθήσεις ένα άστεγο αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να του δώσεις το τελευταίο σου ευρώ; Είναι άλλο να κάνεις like σε διαμαρτυρίες, ή να ξεχωρίζεις πλαστικά, χαρτιά και τενεκεδάκια κι άλλο να προσπαθείς να αποσπάσεις τα χρήματα που σου χρωστάνε οι καρχαρίες της αγοράς. Το ζήτημα λοιπόν για τους επόμενους μήνες είναι να βρεις τη χρυσή τομή και να συνδυάσεις απληστία και ανθρωπισμό. Ή να αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος ώστε να τη βγάλεις καθαρή. Υ.Γ. Η Πανσέληνος (10/11) στις 18ο Ταύρου (σε τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα) που αφορά κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 11 Αυγούστου σηματοδοτεί ξαφνικές και δραστικές (θετικές ή αρνητικές) αλλαγές σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου- οικογενειακό, ερωτικό, επαγγελματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν οι Παρθένοι τον τελευταίο καιρό έμοιαζαν αόρατοι τώρα επιστρέφουν στο φως. Παρόλο που δεν κάνεις ακροβατικά στον αέρα από τη χαρά σου τώρα έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Μετά τα αισθήματα μοναξιάς και εγκατάλειψης που ένιωσες και το δίκαιο παράπονο ότι πολλές φορές σε εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν ξετσίπωτα είτε προσωπικά είτε εργασιακά τώρα ο Άρης στο ζώδιο σου μέχρι τον Ιούλιο του 12 σου δίνει τη δυνατότητα να επέμβεις όπου θεωρείς ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει. Έτσι είσαι έτοιμος να ρίξεις πόρτα σε οποιοδήποτε τολμήσει να σε αγνοήσει , ή δεν έδειξε συμπάθεια για αυτό που πέρασες. Επίσης βάζει κομπρέσες στην αυτοπεποίθηση σου που μελάνιασε ενώ η ανάγκη σου να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους, ή προσωπικές επιθυμίες μεγαλώνει. Ένα SOS: ο Άρης δίνει την ορμή να τον τσαμπουκά να καταφέρεις ό,τι βάζεις στο μυαλό σου αλλά και παρασύρει σε υπερβολές με τη φόρα του, δηλαδή σπάει σχέσεις που ίσως να μην θέλεις να χαλάσουν οπότε προσοχή στην παρορμητικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα να σου πω ότι ο Άρης στον ηλιακό σου 12ο ανοίγει μια υπέροχη εποχή θα είναι ψέμα. Ρεαλιστικά η πολύμηνη παρουσία του Άρη στην Παρθένο ( μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο) αναμοχλεύει την αδυναμία και την τρωτότητά σου και δίνει την αίσθηση ότι είσαι θύμα των περιστάσεων. Δηλαδή θα σκέπτεσαι ότι δεν αξίζεις δεκάρα πουθενά, ή θα έχεις τύψεις για περασμένα λάθη, ή για όσα εκ των υστέρων σκέπτεσαι ότι θα έπρεπε να είχες κάνει, ή ακόμα θα κατατρώγεσαι από παράλογους φόβους ενώ οι εργασιακοί ρυθμοί θα ανεβάζουν στροφές και η καθημερινότητα θα σου δίνει την εντύπωση ότι η ρόδα της ζωής έχει κολλήσει στη λάσπη. Φυσικά και δε θα είναι συνεχείς μήνες στην Κόλαση- απλά θέλω να τονίσω ότι το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια που δεν πρέπει να τους δίνεις μεγάλη σημασία γιατί υπερβάλλει στην λάθος κατεύθυνση. Πάντως από δω και πέρα έχεις τη ευκαιρία να δοκιμάσεις την αξία μερικών από τις συμπεριφορές σου και να γίνεις περισσότερο συνειδητός στην εφαρμογή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Άρη στην Παρθένο για τους επόμενους μήνες ίσως αισθανθείς ότι οι άλλοι δε σ΄ αφήνουν να εκφραστείς στη δουλειά σου όπως θάθελες και πιέζεσαι μέσα σε εργασιακά πλαίσια που ακόμα και για σένα είναι πολύ στενά. Αν σε ανακουφίζει να σου θυμίσω ότι ακόμα και Δημιουργοί όπως ο Σεξπιρ και ο Τζόνσον, ο Μότσαρτ και ο Μπετόβεν, ο Μικελάτζελο και ο ντα Βίντσι δέχονταν παραγγελίες από εκκλησιαστικούς, πλούσιους, ή ευγενείς πάτρονες. Οι ταλαντούχοι άνθρωποι υποχρεώνονται σε όλες τις εποχές να λειτουργούν και τελικά να μεγαλουργούν μέσα στα ασφυκτικά πολλές φορές όρια που τους θέτουν μαικήνες, σπόνσορες, στούντιο, ή διευθυντές. Οι ευφυείς έχουν το ένστικτο να αφαιρούν οτιδήποτε δεν αρμόζει στις δημιουργικές τους ικανότητες ΧΩΡΙΣ να συγκρούονται με τους άλλους. Θυμήσου ότι οι ταλαντούχοι δεν αποτελούνται αναγκαστικά από υστερικές πριμαντόνες. Υ.Γ. Δίπλα στα επαγγελματικά υψώνεται κι ένα πανό που γράφει: «Αγαπάτε με». Επίσης η Πανσέληνος (10/11) στις 18ο Ταύρου (σε τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα) κι επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 11 Νοεμβρίου σηματοδοτεί ξαφνικές και δραστικές (θετικές ή αρνητικές) αλλαγές

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη στον τομέα της καριέρας, (αν έχεις ωροσκόπο Τοξότη ή σε οποιοδήποτε σημαντικό τομέα αν έχεις ζώδιο Τοξότη), οι επόμενοι μήνες -μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο- είναι σημαντικότατοι για την εξέλιξή της. Δυναμικός και αποφασισμένος, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη-για την απόκτηση, ή τη διατήρηση μιας θέσης- υπόσχονται ότι θα γίνουν ο εικοσιτετράωρος εθισμός σου-ναι , ναι αυτός που υποσχόσουν ότι δεν θα υποκύψεις. Παρόλο που αυτά τα παιχνίδια πολέμου σού δημιουργούν κράμπες στο στομάχι και αισθάνεσαι άβολα όταν πρέπει να είσαι διπλωμάτης στις σχέσεις σου ρίξε μια ματιά καλού κακού στο Εγχειρίδιο Πολέμου του Ναπολέοντα και εμπνεύσου από ρήσεις όπως: Οι λέξεις είναι τα πάντα. Τίποτα δεν μπορεί να είναι απόλυτο στον πόλεμο. Πρέπει να είναι κανείς αργός στις διαβουλεύσεις και αποφασιστικός στην εκτέλεση. Στην πολιτική, όπως και στον πόλεμο, η χαμένη στιγμή δεν ξανάρχεται πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τουλάχιστον οι πολλοί μήνες που ο Άρης θα μείνει στην Παρθένο όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικοί για σένα αλλά και βοηθητικοί ώστε να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που θεωρούσες ανεπίλυτα. Για σένα αντίθετα με τους πολιτικούς δεν θα υπάρχουν αδιέξοδα κι αν μερικές φορές θεωρήσεις ότι ζεις σε ένα λαβύρινθο χωρίς έξοδο να θυμάσαι ότι αυτός βρίσκεται κυρίως μέσα στο κεφάλι σου. Άρα από τις 11/11 υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις που σε ενθουσιάζουν όπως και οι καινούργιοι άνθρωποι που εμφανίζονται. Θεωρείς ότι οι απόψεις, οι ιδέες, οι πρακτικές στη δουλειά και ο τρόπος που χειρίζεσαι τις σχέσεις υπερέχουν των άλλων. Δεν είναι κακό αρκεί να μην τις επιβάλλεις στους άλλους με φανατισμού δημοσιογράφου που απαιτεί απάντηση σε κάθε ανοησία που εκστομίζει. Κι αν κάποιες φορές υπερισχύσει η επιθετικότητα έχε υπόψη σου ότι είναι μια καλυμμένη άμυνα στο γεγονός ότι η ζωή που έκανες μέχρι τώρα κλείνει τον κύκλο της και χρειάζεσαι χρόνο για να σου αποκαλυφθεί, ή για να αφομοιώσεις τη νέα κατεύθυνση που παίρνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά βάση είσαι μονογαμικός και υπέρ των σταθερών σχέσεων και αυτή η στάση σου σε μία κοινωνία που έχει χάσει το μπούσουλα αποτελεί ανακούφιση. Ωστόσο με τον Άρη στην Παρθένο για πολλούς μήνες ίσως μπεις στον πειρασμό να σπαταλήσεις τις μέρες σου προσπαθώντας να κολλήσεις συναισθηματικά πάνω στους άλλους- μια στάση εντελώς αντι-υδροχοική, με σκέψεις για το πώς θα ζήσεις για πάντα, ή προσπαθώντας απελπισμένα να επανακτήσεις τη σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση γεγονός που σημαίνει ότι η μονογαμία τίθεται υπό αναίρεση. Φυσικά και δεν είναι ο αστρολόγος αυτό που θα κρίνει ή θα επικρίνει οποιαδήποτε δράση σου. Απλώς επισημαίνει και καθόλου μα καθόλου δεν θέλει να σου χαλάσει τη οποιαδήποτε διασκέδαση. Πάντως γενικότερα και εξίσου σοβαρά οι οικονομικές σου δοσοληψίες γίνονται το άλλο μεγάλο ΘΕΜΑ της περιόδου: Με ποιον, πως και με τι αποτέλεσμα είναι ερωτήματα που τίθενται στις σχέσεις σου με συνεταίρους, τράπεζες, δάνεια. Προσοχή στις άστοχες οικονομικές ενέργειες και τα ανοίγματα. Υ.Γ. Η Πανσέληνος (10/11) στις 18ο Ταύρου (σε τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα) σηματοδοτεί ξαφνικές και δραστικές (θετικές ή αρνητικές) αλλαγές για τους γεννημένους κυρίως γύρω στις 7 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ
Μαζί με την Παρθένο μοιράζεστε τη σκηνή για τους επόμενους μήνες που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, δηλαδή απέναντί σου. Έτσι όπως κάθε φορά που ο Άρης διελαύνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο νιώθεις ότι πέφτεις στην παγίδα που σου έχουν στήσει άνθρωποι που αγαπάς ή συνεργάζεσαι και ότι ξαφνικά μεταβάλλονται σε ενοχλητικούς τυράννους που θέλουν ένα κομμάτι σου. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να κρυφτείς περιμένοντας να περάσει αυτή η περίοδος μέχρι κάποιος καλός Σαμαρείτης να σε βγάλει από τη τρύπα σου αγοράζοντας τα δικαιώματα για μια ταινία με θέμα την ερωτική τραγική σου ζωή. Χωρίς συζήτηση είναι ψυχολογικά επώδυνες τέτοιες συγκρούσεις αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσουν και μια εξαιρετικά καρποφόρα περίοδο με επιτεύξεις και συνεργασίες και έρωτες που μπορούν να φωταγωγήσουν ολόκληρη τη ζωή σου. Αλήθεια.

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply