Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα 3 με 9 Δεκεμβρίου ;

ΚΡΙΟΣ
Το μεγάλο δίλημμα αυτής της εβδομάδας: θα συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τον/ην Άλλο/η (σύντροφος, συνεργάτης, χρηματοδότης) ή λύνεις τους κάβους σου από αυτή τη σχέση/συνεργασία/συμφωνία και ανοίγεις πανιά για εκεί που σε στέλνει το μυαλό και η ψυχή σου; Σε άρπαξα από τα μούτρα λίγο ε; Τι να κάνει όμως κι ο αστρολόγος σου μ’ αυτά που βλέπει. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να απομακρύνεται από τη στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα, που σε έκανε να καταλάβεις τι σημαίνει να αδειάζεις από ενέργεια, έμπνευση και να αντιληφθείς τι εννοούν κάποιοι άνθρωποι όταν λένε πως δεν έχουν το κουράγιο να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία, φτάνει (είναι εδώ για να ακριβολογώ…) η ώρα να σηκωθείς και πάλι όρθιος/α και να αναζητήσεις τη νέα σου πορεία. Σημασία τώρα δεν έχει να ακολουθήσεις ένα άτομο, να συμφωνήσεις με την οικονομική ή επαγγελματική πρόταση που σου έχουν κάνει επειδή δεν φαίνεται κάτι άλλο στον ορίζοντα, αλλά να αποδεχτείς συνειδητά το μονοπάτι που περπατάς (αυτό λέγεται και ανάληψη των ευθυνών σου με πιο απλούς όρους). Το σεξ και το χρήμα είναι δύο παράμετροι που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τι αποφασίζεις, αλλά να θυμάσαι πως είσαι γεννημένος/η να αναζητάς την πρόκληση και όχι τη συνήθεια. Εκτός και αν… Ξέρεις τι ακολουθεί, ε; Εκτός και αν όντως θεωρείς ότι εμφανίστηκε πρόσφατα, σαν κεραυνός εν αιθρία, ένα άτομο που κατόρθωσε να βγάλει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματα σου και σε κάνει να θέλεις να μείνεις για πάντα εκεί. Αν συμβαίνει αυτό, μπορείς να απέχεις από τις προβλέψεις σου για όσο χρειαστεί. Δεν τις χρειάζεσαι…
ΤΑΥΡΟΣ
Οι ημέρες κουβαλούν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις και χτυπούν λυσσαλέα την πόρτα σου αυτή την εβδομάδα. Είσαι άραγε σε θέση να αναγνωρίσεις το δώρο που σου προσφέρεται Ταύρε; Η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό (η κορύφωση ξεκινά από τα μέσα της εβδομάδας) θέλει να σου δείξει τη δύναμη που μπορεί να έχει μια και μόνο στιγμή μέσα στο χρόνο να τεστάρει όλη τη διάθεση και την ικανότητα σου να ξεκολλάς από συνήθειες που κρύβουν εγωπαθή συμπλέγματα. Ο/η Άλλος/η (νέα γνωριμία, σύντροφος, συνάδελφος, συνεργάτης, χρηματοδότης) θα σου μιλήσει, θα σου δείξει και θα προσπαθήσει να σου αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων και των πράξεων του/ης με ένα τρόπο που θα σε ταρακουνήσει συθέμελα, βαθιά και μεταμορφωτικά. Την ώρα που βλέπεις μπροστά σου το φάσμα της κατάρρευσης μίας προσπάθειας που κάνεις τόσο καιρό, φτάνει ένα και μόνο άτομο ή μία είδηση να σου φωνάξει πως καίγοντας πολλά από όσα γνώριζες και ακολουθούσες μέχρι σήμερα, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις χώρο για τη βλάστηση της νέας σου ζωής. Μη μένεις σε όσα γνωρίζεις, μην πέφτεις στην παγίδα να πιστέψεις καταστροφολογίες, αλλά εμπιστέψου άτομα που κατανοούν τη δύναμη του ανθρώπου που κουβαλά βαθιά μέσα του και φανερώνεται σε στιγμές κρίσης. Μην κυνηγήσεις το εύκολο και γρήγορο κέρδος, αλλά επένδυσε εκεί που υπάρχει άφθονη εμπειρία, γνώση και βαθύ συναίσθημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με κάποιο τρόπο που ακόμη κι εσύ, ο/η μετρ των συσχετίσεων και επεξηγήσεων, δεν κατάφερες να ερμηνεύσεις, πέρασες την τελευταία εβδομάδα υπό καθεστώς εσωτερικής (συναισθηματικής αλλά και σε επίπεδο σκέψεων) κρίσης. Ήταν η έντονη επαφή με το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας (όχι απαραίτητα δικής σου αλλά και κάποιου/ας οικείου/ας σου); Ξαναέπαιζαν στο μυαλό σου σκηνές από μια εποχή που δεν είχες ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο; Όπως και να έχει, αυτό που έχεις απόλυτη ανάγκη τώρα είναι να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που βλέπουν την κάθε ημέρα σαν γιορτή ή τουλάχιστον σαν ευκαιρία για βελτίωση και εξέλιξη. Θα μπορούσες λοιπόν αυτή την εβδομάδα να στραφείς σε δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός, ένα ταξίδι και να ξεκινήσεις μαθήματα ή μια ομαδική δράση – καταστάσεις που ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες δηλαδή και βοηθούν το αίμα σου να αρχίσει και πάλι να ρέει στο σώμα σου και την ευεξία να επανέρχεται στον οργανισμό σου. Ταυτόχρονα, θα ξαναθυμηθείς πως ό, τι κι αν συμβεί, ανήκεις τελικά σε αυτούς τους ανθρώπους που όταν μία πόρτα κλείνει, έχουν τη μαγική ικανότητα να στρέφονται προς τα παράθυρα που ανοίγοντας θα ρίξουν άπλετο φως και πάλι μέσα στη καρδιά σου. Οι ευκαιρίες σου για μία νέα δουλειά, για μία νέα ερωτική γνωριμία, για συζητήσεις που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μία ερωτική ή οικονομική απογοήτευση είναι παρούσες, αρκεί να αναδείξεις την ικανότητα σου να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι στις νέες συνθήκες και καταστάσεις που σου παρουσιάζονται και καλείσαι να αποδεχτείς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς η δύναμη της συνόδου Άρη/Πλούτωνα στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Αιγόκερω θα γίνεται όλο και πιο ισχνή, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να μένεις στο φόβο της σχέσης ή της μοναξιάς, στο φόβητρο του αφεντικού ή της ανεργίας, στην κυκλοθυμία του να τολμήσεις να πεις όσα αισθάνεσαι ή να κρυφτείς πίσω από τις λέξεις. Είναι λογικό να νιώθεις μουδιασμένος/η, να θέλεις να κλάψεις σε μία αγκαλιά μετά το χαστούκι μια αποτυχίας ή μετά την ένταση που νιώθεις όταν τα φώτα πέφτουν πάνω σου, αλλά η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό σου φωνάζουν πως η λύτρωση (ή η εκπλήρωση των στόχων σου) είναι πολύ κοντά, αρκεί να δεις τα πράγματα χωρίς συναισθηματικές παραμορφώσεις. Έτσι μία νέα γνωριμία μπορεί να κάνει τον πρόσφατο χωρισμό μία μακρινή ανάμνηση, ενώ η απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου παρακάτω ίσως εμπεριέχει το βήμα της απόκτησης παιδιού. Αντίστοιχα μία απόλυση που ακόμη και τώρα μοιάζει τρομακτική είναι τελικά αυτή που θα σου ανοίξει το δρόμο για το χτίσιμο της εργασίας που βασίζεται στο ταλέντο σου, ενώ μία ανάθεση πολλών ευθυνών εκτός από τη ζήλια των γύρω σου, θα σου φέρει και ενδυνάμωση της εικόνας σου. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν με μια ξαφνική, μανιασμένη καταιγίδα. Και όταν ένα φυσικό φαινόμενο σαν αυτό αποφασίζει να σκάσει πάνω από το κεφάλι σου, δεν πρέπει να τρέχεις πίσω στο ασφαλές σου καταφύγιο, αλλά να έχεις κουράγιο, να περιμένεις να καθαρίσει η ορατότητα σου και να εξετάσεις τι πολύτιμο αναδείχτηκε μέσα από το καινούργιο τοπίο που διαμορφώθηκε.
ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο τραβάς από τα μαλλιά μία κατάσταση χωρίς να λαμβάνεις οριστικές αποφάσεις, τόσο θα νιώθεις εξάντληση, εκνευρισμό και μία διάθεση να φύγεις κάπου μακριά, χωρίς να γνωρίζεις τι ακριβώς προσπαθείς να αποφύγεις. Όσο δε λες όσα έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου στο άτομο που σε περιτριγυρίζει ερωτικά, όσο δεν αποφασίζεις να αλλάξεις σπίτι ή περιβάλλον εργασίας και όσο αφήνεις εκκρεμότητες που ξεχειλώνουν, τόσο θα νιώθεις πως κάθε πρωινό ξύπνημα είναι ένα νέο μαρτύριο για τη ζωή σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να συναντούν το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό, είναι προτιμότερο να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις προκλήσεις του ερωτικού ή επαγγελματικού τομέα της υπάρχουσας ζωής σου, παρά να συρθείς σε βλέμματα και υποσχέσεις που είναι πιθανό να κρύβουν ένα ρίσκο που μπορεί να πληρώσεις ακριβά (όχι, διορθώνω: θα το πληρώσεις ακριβά!). Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεσμευτείς ή να αποχωρήσεις από μια τουλάχιστον κατάσταση ή σχέση (αν όχι όλες) που σε έχει κουράσει και σε κάνει να σέρνεται σαν την ουρά πίσω από τη ζωή σου (ένας ρόλος που για να είμαστε ψυχρά ειλικρινείς δεν πλησιάζει καν αυτό που είχες ονειρευτεί). Θα το τολμήσεις; Τι λες;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάμε να ξεκινήσουμε με τα καλά νέα! Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να παίρνεις βαθιές ανάσες, αφού η σύνοδος Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω εξασθενεί, με αποτέλεσμα όποιο ερωτικό ζήτημα είχες στο νου σου την περασμένη εβδομάδα (έντονη ρήξη με τον/την σύντροφο σου, απογοήτευση από ένα ερωτικό ενδιαφέρον που κυνηγούσες για διάστημα τώρα) να χαλαρώνει. Από την άλλη όμως πλευρά, η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό είναι σαν να σου φωνάζει να βαθύνεις την λειτουργία της σκέψη σου, να ακούσεις το ένστικτο σου και να έρθεις πιο κοντά σε συγγενείς και στενούς φίλους που κάθε τι που έχουν να μοιραστούν μαζί σου αυτή την εποχή αποδεικνύεται πολύτιμη γνώση. Η φυγή και η απομάκρυνση ή το να ρίξεις όλο σου το ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα είναι δύο εύκολοι τρόποι να μην αντιμετωπίσεις φλέγοντα ζητήματα αυτή την εποχή. Έχεις όμως τη μοναδική ευκαιρία να κλείσεις λογαριασμούς με το παρελθόν ή να εστιάσεις σε μία πρόκληση που ζητά από εσένα τεράστια ψυχικά αποθέματα και θα ήταν κρίμα να αποφύγεις να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Φλέγεσαι να βοηθήσεις τον εαυτό σου να αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά, κάτι που δε σημαίνει πως αναζητάς ανθρώπους που μιλούν άλλη γλώσσα ή ένα ταξίδι μακριά από το περιβάλλον σου, αλλά να αφυπνίσεις τον εαυτό σου που ακόμη και τώρα έχει την τάση να αποφεύγει τις πολύ σημαντικές προκλήσεις.
ΖΥΓΟΣ
Αυτό που σε ανησυχεί τον τελευταίο καιρό είναι ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τα εισοδήματα σου ή μία επένδυση που θέλεις να κάνεις ή που αναζητάς, για να μπορέσεις να ανασάνεις. Αφού λοιπόν πέρασες από μία εβδομάδα που ένιωσες την κρίση στη ζωή σου (στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα), που κατάλαβες πόσο πολύ πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματα και να χρησιμοποιείς τα λόγια, φτάνει η ώρα να ανακαλύψεις τον τρόπο να κοιτάζεις τα πράγματα με παγωμένη λογική και να μη θεωρείς πως βρίσκεσαι στο χείλος της χρεοκοπίας. Ίσως να πρέπει να εκτιμήσεις διαφορετικά κάποιες αντιλήψεις σου (παγιωμένες εδώ και πολύ, πολύ καίρο…), και η ευκαιρία σου για να το πετύχεις είναι να βρεθείς κοντά με άτομα που μοιράζεστε πολλά περισσότερα από συζητήσεις για ένα αβέβαιο αύριο, από μία καθημερινότητα που σε σκοτώνει, από μία ζωή που φαίνεται να κινείται με τον τρόπο που ορίζουν κάποιοι άλλοι. Έχει μάλλον φτάσει η ώρα να αναζητήσεις το νέο περιβάλλον σου, εκεί που μπορείς να ονειρεύεσαι ένα καλύτερο αύριο, όσο και αν αυτό το μέρος μπορεί να είναι πολύ μακρινό σε σχέση με τον τόπο και τον τρόπο που ζεις σήμερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και το μεγάλο πανηγύρι ξεκινά!! Όχι μην κοιτάς γύρω σου για μουσικές και πλανόδιους πωλητές Σκορπιέ! Το πλανητικό πανηγύρι εννοώ… Η εβδομάδα κατά την οποία Ερμής και Αφροδίτη διαδοχικά θα συναντήσουν το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου μόλις έφτασε, κάτι που σημαίνει πως κάθε σκέψη, γνωριμία, κίνηση και απόφαση έχει εξαιρετική σημασία για τη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχεις μπροστά σου ένα τραπέζι με πολλά αγαθά, αλλά είναι η ώρα να αποδείξεις την εκλεκτική σου ικανότητα. Οι μνηστήρες που θα θελήσουν να κινητοποιήσουν την καρδιά σου είναι παρόντες/ούσες, αλλά σημασία έχει να γνωρίζεις τι ακριβώς επιθυμείς από μία σχέση αυτή τη στιγμή. Στον επαγγελματικό τομέα, μη θαμπωθείς από μία παρουσίαση που θα σου γίνει, αλλά δώσε βάση στη δυνατότητα σου να αποκτάς δύναμη και εξουσία μέσα από τις συνθήκες που σου παρέχονται. Αυτή την εβδομάδα κουβαλάς μία δύναμη που ίσως να μην μπορείς να κατανοήσεις ή υπολογίσεις, αφού είσαι ικανός/η να προσελκύσεις όποιο άτομο ή όποια ευκαιρία επιθυμείς. Το μεγάλο ζητούμενο όμως με τον Κρόνο παρόντα είναι να γνωρίζεις γιατί κάνεις ότι κάνεις, αφού τα λάθη πλέον δε συγχωρούνται…
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον κυβερνήτη σου Δία από τους Διδύμους, είναι σίγουρα το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας. Θέλεις να βγεις και να φωνάξεις δημόσια για την εξέλιξη της ζωής σου, φλέγεσαι να ευχαριστηθείς την ευτυχία ή την επιτυχία στη δουλειά σου και θεωρείς πως ακόμα και αν βρισκόμαστε σε εξαιρετικά κρίσιμες εποχές, έχεις τη μαγική ικανότητα (τύχη κατά άλλους) να ανακαλύπτεις χρυσάφι όταν τα πάντα καλύπτονται από σκουριά. Επειδή λοιπόν θα έχεις ευκαιρίες να χαρείς τον έρωτα σου, να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, να βρεθείς με φίλους/ες και να διασκεδάσεις, να ζήσεις μία εβδομάδα σαν τις παλιές καλές εποχές, θα ήθελα να σου τονίσω και άλλο ένα σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από τα φώτα που έχεις εστιάσει, αφού Ερμής και Αφροδίτη σε στενή σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό σου ετοιμάζουν μία έκπληξη. Αν δεν έχεις ξεμπερδέψει με ένα αρρωστημένο παρελθόν, αν δεν έχεις προσέξει τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν στον επαγγελματικό τομέα, αν δεν έχεις εστιάσει στην υγεία σου, τότε σύντομα θα καταλάβεις πως η ζωή δεν μπορεί να είναι ευχάριστη όταν εστιάζεις μόνο στην επιφάνεια. Και ξέρεις κάτι; Ότι λάμπει, ακόμη και κάτω από τη σκουριά, δεν είναι πάντα χρυσός αλλά ένας αντιπερισπασμός που σε αποτρέπει να κοιτάξεις κάπου πιο σκοτεινά που μπορεί να υπάρχει ο πραγματικός…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δε νομίζεις πως είναι ώρα να βγεις από το καβούκι σου και να σταματήσεις να θρηνείς για αποτυχίες και πληγές του παρελθόντος; Με τη σύνοδο Άρη/Πλούτωνα στο ζώδιο σου να ατονεί, θα νιώσεις το μούδιασμα στην καρδιά σου να υποχωρεί, τους χτύπους της να γίνονται πάλι ρυθμικοί και αρχίζεις να παίρνεις βαθιές ανάσες ανακούφισης ή καλύτερα αναζωογόνησης. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό σου φωνάζει πως δεν είναι ώρα για εγωισμούς και πείσματα, αλλά η στιγμή να έρθεις κοντά σε μία ομάδα ανθρώπων που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πετύχουν κάτι εξαιρετικά σημαντικό (αυτή μπορεί να είναι μια παρέα σου που αποφάσισε να ξεκινήσει ένα επιχειρηματικό βήμα ή συνεργάτες σου που ξεκινάτε μαζί ένα νέο εγχείρημα). Στον προσωπικό τομέα, έχεις ανάγκη από κοινωνικότητα, γι’ αυτό μη φοβηθείς να βγεις έξω με φίλους/ες και αποδέξου προτάσεις για νέες γνωριμίες, αφού ο Βόρειος Δεσμός μπορεί να σου φέρει στο προσκήνιο ένα άτομο που έχει κάτι σημαντικό να σου διδάξει. Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι ημέρες τόσο θα συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει λόγος να κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά να εμπιστευτείς το ένστικτο και τη διάθεση ανθρώπων του φιλικού σου κύκλου που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις τη ζωή με αισιόδοξη ματιά και πάλι…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Και καθώς ξεπερνάς τον αιφνιδιασμό σχετικά με ένα θέμα υγείας (είτε δικό σου, είτε ενός κοντινού σου προσώπου), την εξέλιξη μίας εργασιακής σου σχέσης ή την τροπή μιας επαγγελματικής υποχρέωσης που θεωρούσες πως θα ήταν πιο χαλαρή, είναι η ώρα να ανοίξεις τα μάτια και να δείξεις πως αντιλαμβάνεσαι το timing της στροφής που παίρνουν πλέον οι εξελίξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, δώσε ιδιαίτερη βάση σε μία συνάντηση που κάνεις και φρόντισε να κατανοήσεις πως περνάς ένα πολύ ζωτικής σημασίας τεστ με στόχο να κερδίσεις πόντους στην εκτίμηση των ανωτέρων σου. Αντίστοιχα στον προσωπικό τομέα, μια νέα γνωριμία μπορεί να εμπεριέχει δυναμική μίας σχέσης που θα αλλάξει τη ζωή σου. Με απλά λόγια: μην παίρνεις ελαφρά τις καταστάσεις γύρω σου. Ταυτόχρονα όμως, να θυμάσαι πως έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πλέον δίπλα σε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις το πιο δημιουργικό κομμάτι της προσωπικότητας σου, που θα φροντίσουν να σου υπενθυμίσουν πως έχεις τη δύναμη να φέρεις εις πέρας ότι και αν βάλεις στο νου σου. Η αλήθεια είναι πως αν δε διαχωρίσεις τις στιγμές σου, τους σχέσεις σου και τις φιλοδοξίες σου σε σημαντικές και επιφανειακές, μπορεί αυτή την εβδομάδα να χάσεις μία τεράστια ευκαιρία να δεις το μέλλον σου κατάματα. Και σαν Υδροχόος ξέρεις (ή θα έπρεπε να ξέρεις) ότι το μόνο που έχει σημασία στη ζωή είναι το μέλλον!
ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί να εκνευρίστηκες και να έφτασες στα όρια σου με άτομα του φιλικού σου κύκλου, αλλά είναι νομίζω ώρα να στρέψεις τα φώτα της προσοχής σου σε εσένα και μόνο. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό, αυτό που έχεις ανάγκη είναι να αφήσεις την καθημερινότητα για λίγο στην άκρη και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις, να συναντήσεις ανθρώπους με διαφορετική οπτική για τη ζωή, να απομακρυνθείς από το σπίτι και τη δουλειά σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα σημείο που περιμένεις μία σημαντική εξέλιξη στον εργασιακό τομέα, να σου τονίσω πως υπάρχει εύνοια σε αυτό τον τομέα, αρκεί να μη φοβηθείς να αναδείξεις την ικανότητα σου να εμπνέεις και να προωθείς λύσεις χωρίς να εγείρεις συγκρούσεις και εντάσεις. Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια τον άλλο σου εαυτό, αυτόν που πιστεύει πως το αύριο είναι πάντα καλύτερο από το σήμερα. Με ένα τέτοιο χαμόγελο στα χείλη, έχε το νου σου γιατί δε θα περάσεις απαρατήρητος/η…

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply