Τι λένε οι για τα ζώδια αυτή την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Με την ευνοϊκή συγκυρία του Άρη, αλλά και της συνόδου της Νέας Σελήνης με το Δία στους Διδύμους στις 8/6, η συγκεκριμένη εβδομάδα μπορεί να σου αποφέρει αρκετά κέρδη σε επικοινωνιακό και ψυχολογικό επίπεδο. Βρίσκεις (ή πιο σωστά διεκδικείς!) το χώρο και το χρόνο να αναπτύξεις το σκεπτικό σου σε συγγενείς και συνεργάτες, η επιθυμία σου να ζεις με ένταση εκπληρώνεται συχνότερα και τολμάς να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις πράγματα που δεν μπαίνουν σε στεγανά και στερεότυπα. Μπορεί λοιπόν αυτές τις μέρες να ταξιδεύεις, να ολοκληρώνεις τον κύκλο των σπουδών σου ή να καταπιάνεσαι επαγγελματικά με κάτι νέο που φαντάζει εξαιρετική αφορμή να εξωτερικεύσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και ανοίγεις το δρόμο και σε άλλους να ακολουθήσουν.

Ταυτόχρονα όμως, θα καταλάβεις πως, ανοίγοντας τόσο πολύ τον κύκλο σου και εκφραζόμενος/η τόσο ανοιχτά, μαγνητίζεις γύρω σου και ανθρώπους που ζηλεύουν, αισθάνονται άβολα με τα λεγόμενα σου και τις πρωτοβουλίες σου ή νιώθουν να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα (ειδικά κάποιοι οικείοι σου). Επίσης δίνοντας πολλές υποσχέσεις (εξαιτίας του ενθουσιασμού σου), είσαι σίγουρος/η πως θα τις τηρήσεις; Μήπως θα ήταν προτιμότερο να αναρωτηθείς αν επιμένεις να ξεφεύγεις ή υπεκφεύγεις; Αν αυτά που κάνεις τώρα σε κάποια φάση της ζωής σου τα έχεις επαναλάβει μήπως πρέπει σταδιακά να φτιάξεις το χώρο της προσωπικής σου ασφάλειας μακριά από εκεί που συνήθισες να κινείσαι και κάνοντας τομές με το παρελθόν; Και όταν λέμε τομές, εννοούμε χειρουργικές τομές – από αυτές που αφήνουν σημάδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά σου (σε πρακτικό επίπεδο) και η αυτοπεποίθηση σου (σε ψυχολογικό επίπεδο) βρίσκονται στο επίκεντρο. Και αυτό που τους συμβαίνει μπορεί να είναι εξαιρετικό αυτή την εβδομάδα, αφού βλέπεις ευκαιρίες να αυξήσεις τα επίπεδα και των δύο παραπάνω (σε ακούω ήδη να βγάζεις ήχους ευχαρίστησης;). Μία νέα συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σου ανοίγει το δρόμο για μετακινήσεις ή μπορεί να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις πιο άνετα τις διακοπές σου.

Η ικανότητα σου να σταθείς όρθιος/α απέναντι σε ένα άτομο (όχι μόνο για επαγγελματική αφορμή αλλά και για ερωτική) ή ένα ακροατήριο και να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, είναι μία στιγμή που σε βοηθά να πιστέψεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου, να εμπιστευτείς το μυαλό αλλά και το ένστικτο σου που σε οδήγησαν στο να είσαι σε θέση πλέον να αντιμετωπίζεις παλιές σου φοβίες. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει η περίπτωση να δρας παρορμητικά, θέλοντας να δείξεις σε συγκεκριμένα άτομα (ένα/μια πρώην σύντροφο, συναδέλφους ή γονείς) πως ξεπέρασες μία σφαλιάρα ή ήττα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα. Κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα, αφού η εικόνα σου δεν έχει καμία σημασία, την ώρα που προσπαθείς να γιατρέψεις την ψυχή σου. Γι αυτό, ξεκίνα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τότε δε θα χρειάζεται να κάνεις πολλές προσπάθειες για να δείξεις πυγμή και γύρω σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου μπορεί να φωτίζει υπέροχα μία εβδομάδα κατά την οποία είναι πιθανό να αισθάνεσαι πως κλείνει σιγά σιγά η χρονιά της παρουσίας του Δία στο ζώδιο σου, με ένα δώρο που σου κάνει. Μια αναπάντεχη νέα προοπτική στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα είναι η επιβράβευση του Δία προς εσένα, κάτι που μπορεί να αποτελέσει την ανταπόδοση για μία χρονιά που τόλμησες να ρισκάρεις και να ξεπεράσεις παλιότερα τραύματα.

Είναι πιθανό λοιπόν το δώρο σου να είναι η εξέλιξη της σχέσης σου, μία νέα γνωριμία που αναπτερώνει το ηθικό σου, μία αύξηση ή προαγωγή στη δουλειά σου που σε ανακουφίζει την ώρα που έβλεπες απέναντι σου γνωστούς και συγγενείς έτοιμους σαν αρπακτικά να αρπάξουν και τα τελευταία σου κέρματα. Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι αν πατάς πλέον καλά στα πόδια σου. Δε χρειάζεται να συνεχίσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις στόχους, αλλά να επικεντρωθείς στο άτομο που υπάρχει στη ζωή σου και σε ανανεώνει. Είναι μάλλον ώρα να κάνεις τις επιλογές σου και να πορευτείς με αυτές από εδώ και πέρα, με το χαμόγελο στα χείλη σου. Για να σε δω! Χαμογέλα… Έτσι μπράβο…!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι σαν να αναγεννιέσαι μετά από μία εποχή που κλείστηκες ή τα έβαλες με τον εαυτό σου, που χρειάστηκε να βουτήξεις βαθιά μέσα σου για να βρεις απαντήσεις σε κολλήματα και συναισθηματικά συμπλέγματα, σε αδιέξοδα και τρικλοποδιές που κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια. Έχεις την επιθυμία, αλλά και τις ευκαιρίες, να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να σταματήσεις να κρύβεσαι, να εκφραστείς ανοικτά, να τολμήσεις να δοκιμάσεις κάτι που μπορεί να είναι και το τρέιλερ του επόμενου δωδεκάμηνου της ζωής σου.

Ταυτόχρονα όμως, με τη Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου στους Διδύμους, ενώ βλέπεις μπροστά (προς το μέλλον σα να λέμε), υπάρχει πολύς θόρυβος πίσω και γύρω σου. Και πιο συγκεκριμένα στις σχέσεις και τους χώρους που πριν λίγο καιρό βρισκόσουν και έδινες τις μάχες σου να φανείς αντάξιος/α της εμπιστοσύνης των γύρω σου και των προκλήσεων. Τώρα όμως έκανες το βήμα προς τα μπροστά, τόλμησες να βγεις από το κάδρο, οπότε είναι ώρα να βάλεις προτεραιότητες. Αν κάποιοι/ες επιμένουν να θέλουν να σε κρατήσουν μέσα στο κάδρο, είναι στο χέρι σου να κλείσεις τα αυτιά σου στις φωνές τους. Ναι καλά καταλαβαίνεις: για να προχωρήσεις ακόμα πιο μπροστά, θα αφήσεις πίσω σου αρκετούς/ες και πολλά εκ των οποίων θεωρούσες δεδομένα μέχρι σήμερα. Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ απλή: τα θεωρούσες δεδομένα γιατί σε θεωρούσαν δεδομένο/η. Όχι πια!

 

ΛΕΩΝ
Ίσως αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει κάτι το ενοχλητικό στη καθημερινότητα σου. Μια αίσθηση πως σε παρακολουθούν ίσως ή μια διαίσθηση ότι κάτι μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή. Αιτία; Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο το παρασκήνιο αρχίζει να θεριεύει. Μπορείς βέβαια να συνεχίσεις να περνάς καλά, να ξοδεύεις χρόνο με το/η σύντροφο ή το νέο σου φλερτ, να γεμίζεις τη μέρα σου με συναντήσεις και δραστηριότητες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όταν ο θόρυβος σταματά, δεν αρχίζει να σε καταλαμβάνει αυτό το περίεργο συναίσθημα.

Δεν έχω καμία πρόθεση να σε τρομάξω , αλλά πρέπει να αναρωτηθείς αν υπάρχει κάτι που όντως αμέλησες να κάνεις τον τελευταίο καιρό. Ίσως να πρέπει να τσεκάρεις την υγεία σου, να αλλάξεις τη διατροφή σου, να εξετάσεις κατά πόσο αθλείσαι, να αναρωτηθείς αν υπάρχουν ενστάσεις σχετικά με την εργασιακή σου επίδοση. Ναι, υπάρχουν γεγονότα και πρόσωπα στο παρασκήνιο που θεριεύουν μέρα με τη μέρα, αλλά είναι στο χέρι σου να μην τ’ αφήσεις να σε απειλήσουν. Αρκεί να βάλεις όρια σε απολαύσεις και την ανεμελιά. Η καθημερινότητα θα αρχίσει να σε πιέζει και πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ανταπεξέλθεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου στους Διδύμους και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου σε κάνει έντονα εξωστρεφή και διατεθειμένο/η να τολμήσεις να βγεις στο προσκήνιο, αφού η συγκεκριμένη εβδομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή της ανόδου στη τομέα της καριέρας σου. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά, εκείνη που λέει πως θα ήθελες να χαθείς μέσα σε μία παρέα αγνώστων ή στο απρόσωπο πλήθος και να σταματήσει να πέφτει ο προβολέας πάνω σου. Αφού, πάντα νιώθεις πως μπορείς να αποφεύγεις τις πολλές ερωτήσεις και τις υποσχέσεις καταφεύγοντας στην ασφάλεια των πολλών.

Στην πραγματικότητα όμως είναι καιρός να δείξεις αποφασιστικότητα και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, είτε αφορούν τον προσωπικό, είτε τον επαγγελματικό τομέα. Και αν επιμένεις να μου εξηγείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεδιαλέξεις μέσα από ένα σύνολο προοπτικών, τότε πρέπει να σου θυμίσω πως τι σημαίνει να είσαι Παρθένος: να διαθέτεις την ικανότητα να αποκρυσταλλώνεις την πραγματική ευκαιρία από τις ευκαιριακές υποσχέσεις. Και αν συνεχίσεις να φοβάσαι, τότε φώναξε τους/τις πιο έμπιστους/ες φίλους/ες σου, που για εκείνους/ες πέφτεις και στη φωτιά, για να σε βοηθήσουν. Άπλωσε το χέρι σου σ’ αυτούς που εμπιστεύεσαι και όλα θα πάνε καλά!

 

ΖΥΓΟΣ
Η μία όψη της έντονης πλανητικής κινητικότητας στους Διδύμους, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Σελήνης στις 8 Ιουνίου, αναφέρεται στην τεράστια ανάγκη σου για ένα ταξίδι, που μπορεί να βρίσκει ανταπόκριση μέσα από την πρόσκληση ενός φιλικού ατόμου που ζει μακριά ή από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η άλλη προοπτική της εβδομάδας είναι να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος με στόχο να θέσετε τις βάσεις μίας νέας συνεργασίας που θα μπορέσει να σε απομακρύνει από ένα σάπιο ή καταπιεστικό πλέον υπάρχον περιβάλλον.

Και στις δύο περιπτώσεις, αναζητάς την απόδραση ή την εξέλιξη, μέσα από τη συζήτηση με άτομα που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και έχουν μπροστά τους εικόνες από κοινωνίες που λειτουργούν αλλιώς σε σχέση με αυτή που βρίσκεσαι. Να σου δώσω όμως και μία άλλη οπτική; Μήπως επιδιώκεις να ταξιδέψεις ή επικοινωνήσεις με άτομα του εξωτερικού για να δείξεις σε κάποιον/α πως δεν αστειεύεσαι όταν λες πως είσαι αποφασισμένος/η για τη μεγάλη επανάσταση; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, πόσο έτοιμος/η είσαι να το υποστηρίξεις μέχρι τέλους;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η έντονη κινητικότητα από πλανήτες στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σε παραπλανήσει ώστε να εστιάσεις στο σεξουαλικό και ερωτικό τομέα της ζωής σου, αγνοώντας ευκαιρίες και προοπτικές που ανοίγονται στον οικονομικό τομέα. Οι ερωτικές προκλήσεις, τα σεξουαλικά υπονοούμενα, οι συναντήσεις με άτομα που φαίνεται να θέλουν κάτι περισσότερο από την απλή σας συνάντηση, είναι σημάδια πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στον προσωπικό τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρχουν και επαγγελματικές ευκαιρίες μπροστά σου, οι οποίες είναι πιθανό να μην εκδηλώνονται ευθέως, αλλά μέσα από τη συνειδητοποίηση πως η σημερινή κατάσταση στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών σου πάει από το κακό στο χειρότερο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το να βλέπεις μία προοπτική εργασίας στο εξωτερικό ως ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι όντως σαν κάποιος/α να σου δίνει παραδείγματα επιτυχημένης εξόδου από το αδιέξοδο και εσύ να είσαι κρεμασμένος/η από τα χείλη του/ης από έναν έρωτα χωρίς λογική. Ξέρεις τι γίνεται; Αναζητάς μεν στήριγμα για την απόδραση, αλλά κοιτάζεις σε λάθος κατεύθυνση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενώ συνεχίζει να γίνεται ένας χαμός από πλανήτες απέναντι σου στο ζώδιο των Διδύμων (με Άρη, Δία και Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου) υπάρχει και μία παράλληλη μετακίνηση πλανητών στον Καρκίνο. Σημείωσε το αυτό για την επόμενη εβδομάδα για να προετοιμάζεσαι σιγά σιγά… Αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, κάτι που σου προτείνουν ή σε ωθούν να επιλέξεις, κάτι που ίσως να κυνηγούσες καιρό ή να ήρθε ουρανοκατέβατα στη ζωή σου.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε ο/η Άλλος/η μπορεί να αναφέρει κάτι που σου δείχνει πως σκέφτεται σοβαρά για εσάς, και ίσως και να σε πιάνει αδιάβαστο/η. Αν είσαι μόνος/η, τότε οι ευκαιρίες για γνωριμίες ή σχέσεις είναι παρούσες, αλλά σημασία έχει αν ενδιαφέρεσαι για ποικιλία ή για κάτι με προοπτικές μακροημέρευσης. Αν αναζητάς εργασία, τότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις ό, τι και αν σου προκύψει, ειδικά αν η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει απορρίψεις. Και τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις αν επιλέγεις κάτι που σου θυμίζει εσένα ή κομμάτια από εσένα που απεχθάνεσαι, με στόχο να τιμωρήσεις τον/ην Άλλο/η και να μην κριτικάρεις εσένα για ψυχικά σου κολλήματα και ευκαιριακές σου επιλογές. Αυτή όμως είναι μία κουβέντα που σου είπα να κάνουμε την επόμενη εβδομάδα…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά από αρκετό καιρό που έπρεπε να ασχοληθείς εντατικά με την καθημερινότητα σου, με τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα, με ένα πατρόν ζωής που σίγουρα δε σε βοηθά αφού εμπεριέχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και καμία σταθερότητα, με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορείς από αυτή την εβδομάδα να αρχίσεις να ζεις πιο ήρεμα. Πόσο όμως ήρεμη μπορεί να είναι η ζωή ενός/μίας Αιγόκερου όταν καλείται να ελέγξει τις ταχύτατες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σε συνδυασμό με την αναγέννηση της προσωπικής του/της ζωής;

Πόσο εφικτό είναι να βρεις την ησυχία σου όταν μπαίνει στη ζωή σου ακόμα μία εργασιακή παράμετρος που θα απαιτήσει χρόνο και χώρο από τη ζωή σου, κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το/τη σύντροφο; Πόσο εύκολο είναι να αφήσεις το τιμόνι της σχέσης στην άλλη πλευρά, όταν γνωρίζεις πολύ καλά πως σύντομα θα κοντραριστείτε, αφού δεν αντέχεις να μη χαρτογραφείς το μονοπάτι που βαδίζεις; Γι αυτό σου λέω, μην ελπίζεις ακόμα σε θαύματα που δεν μπορούν να γίνουν, αφού η κινητικότητα θα διατηρηθεί στη ζωή σου, όσο συνεχίζεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και ευκαιρίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνεχιζόμενη παρουσία του Άρη και του Δία στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου στο ίδιο ζώδιο, είναι οιωνοί θετικών εξελίξεων στον προσωπικό τομέα, αφού φαίνεται να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του/της συντρόφου σου (ή εκείνου/ης που πολιορκείς αυτή την περίοδο), να φλερτάρεις με μεγάλη αποτελεσματικότητα ή να βρίσκεσαι στη φάση της ζωής σου που αποφασίζεις ή δημιουργείς οικογένεια. Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να νιώσεις πως φέρνεις φρέσκο αέρα στη ζωή σου, πως γεννιέται κάτι (σχέση, συνεργασία) που φέρει την προσωπική σου σφραγίδα, πως αναγνωρίζεται ο τρόπος που σκέφτεσαι και έχει θετική επίδραση στις ζωές των άλλων.

Υπάρχουν όμως και δύο παγίδες. Η πρώτη αναφέρεται στο γεγονός πως τραβάς γύρω σου και ανθρώπους που ζηλεύουν με το χαμόγελο σου και αποφασίζουν να αρχίσουν να σπέρνουν φήμες και κακεντρέχειες για το πρόσωπο σου. Η δεύτερη παγίδα αφορά το να αφοσιωθείς στον ερωτικό τομέα και να ξεχάσεις τον επαγγελματικό, κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις από συναδέλφους και αφεντικά. Επειδή σε λίγο καιρό η εργασιακή σου καθημερινότητα θα αποκτήσει νέες διαστάσεις, μήπως να μην αμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις…;

 

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να λύσεις ένα ζήτημα που φαντάζει πολύ πιο σοβαρό από όσο πραγματικά είναι και αφορά τις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας ή της δουλειάς σου. Αν μπορούσες να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, χωρίς να κρύβεις και τα πραγματικά σου αισθήματα, τότε θα έκανες ένα μεγάλο βήμα για να κερδίσεις ή να απομακρύνεις ένα άτομο που υπάρχει στο περιβάλλον σου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θέλει ή θέλεις να συνεχίσει να βρίσκεται.

Χρησιμοποίησε επιχειρηματολογία για να αναλύσεις τις ενστάσεις και τα παράπονα σου, άκουσε τα δικά του/ης λεγόμενα και στο τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να ακούσεις και την καρδιά σου. Αν πιέζεσαι να μείνεις σε ένα εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον, η λύση δεν είναι πάντα η απόδραση, αλλά η προσθήκη στη ζωή σου και άλλων παραμέτρων που σε βοηθούν να απομακρύνεσαι μερικές ώρες από αυτό. Βρες πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με παγιωμένες συμπεριφορές, γιατί όσο νομίζεις πως βρίσκεις λύσεις τόσο βαθύτερα πέφτεις στη παγίδα της ψευδαίσθησης που μόνος/η σου δημιουργείς.

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply