Τα συγκινιτικά λόγια της Angelina Jolie κατά τη παραλαβή του τιμητικού βραβείου προσφοράς Jean Hersholt στα βραβεία Governors

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), γνωστή για την ανθρωπιστική δράση της, βραβεύτηκε με το τιμητικό βραβείο προσφοράς Jean Hersholt (Jean Hersholt Humanitarian Award) στα βραβεία Γκόβενορς (Governors Awards). Η 38χρονη σταρ συνοδευόταν απο τον καλό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τον μεγαλύτερο γιο τους, Μάντοξ (Maddox).

Angelina-Brad-Governors-Awards

Στην εκδήλωση η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ η συγκίνηση της Αντζελίνα ήταν πολύ μεγάλη κατά τη παραλλαβή του βραβείου.

Αρχικά η Τζολί τόνισε ότι θα έπρεπε να νιώθουν όλοι στην αίθουσα ευλογημένοι και τυχεροί γιατί έχουν απλά πράγματα όπως μια σκεπή πάνω από το κεφάλι τους, υγεία και τους αγαπημένους τους κοντά τους, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη της Ακαδημίας για την τιμή καθώς και τους αγαπημένους φίλους της που βρισκόταν εκεί εκείνο το βράδυ.
“Και πιο πολύ την οικογένειά μου”, συνέχισε η Αντζελίνα και στράφηκε προς τους άντρες της για να συνεχίσει για τον καθένα χωριστά. “Αγάπη μου, η καθοδήγησή σου και η υποστήριξή σου καθιστούν δυνατό ο,τιδήποτε κάνω”, ξεκίνησε η Άντζι με δάκρυα στα μάτια, αν και μιλώντας στον 12χρονο γιο της είπε “Μαντ, δεν πρόκειται να κλάψω, το υπόσχομαι. Δεν θα σε κάνω να ντραπείς. Εσύ, οι αδελφοί και οι αδελφές σου είστε η χαρά μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή σε αυτό τον κόσμο από το να είμαι η μαμά σας”.

Και βέβαια, από τον τόσο έντονα φορτισμένο λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στη μαμά της ηθοποιού, Μαρσελίν Μπερτράν (Marselline Bertrand) η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού. “Δεν ήταν η καλύτερη κριτικός αφού δεν είχε ποτέ κάτι μη ευγενικό να πει, αλλά μου έδωσε αγάπη και αυτοπεποίθηση. Και πάνω από όλα, έλεγε ξεκάθαρα ότι τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν ζούσα μια ζωή βοηθώντας άλλους. Επί χρόνια δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε, όμως ταξιδεύοντας στον κόσμο, το ‘είδα’ ακριβώς. Και για να είμαι σήμερα εδώ μπροστά σας, σημαίνει ότι έκανα το όνειρό της πραγματικότητα”, δήλωσε συγκινημένη η Τζολί, δίνοντας υπόσχεση ότι ακριβώς αυτό θα συνεχίσει να κάνει σε όλη της τη ζωή, δηλαδή να γίνεται χρήσιμη στους άλλους.

Δείτε το βίντεο με την βράβευση της Αντζελίνα Τζολί:

 

 

πηγή: womenonly.gr
ience, the worth


You may also like...

Leave a Reply