Τα ζώδια της εβδομάδας 4 με 10 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος Άρη – Ερμή – Ποσειδώνα – Χείρωνα στους Ιχθύες ανοίγει δύο διαφορετικά μονοπάτια που μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο μιλά για μια αίσθηση ολοκληρωτικής παράδοσης του εγωισμού σου και για αφοσίωση στις ανάγκες, τις ελπίδες, τις διαθέσεις και τις επιθυμίες ανθρώπων που είναι γύρω σου. Σε αυτό το μονοπάτι, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να είναι σύμμαχος, αφού σου μεταγγίζει τη διάθεση να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου και να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, κάτι που με τη σειρά του θα σε φέρει κοντά σε άτομα που διαθέτουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δράσης. Επομένως, το αποτέλεσμα αν ακολουθήσεις το συγκεκριμένο μονοπάτι θα είναι να λειτουργήσεις για μια εβδομάδα σαν παρατηρητής αλλά συνοδοιπόρος και βοηθός στη ζωή των Άλλων. Το δεύτερο μονοπάτι μιλά για την ανάγκη σου για απομόνωση. Αυτή μπορεί να εκφραστεί (1) με την απόφαση σου να κλειστείς στο σπίτι σου, (2) να ασχοληθείς με κάτι πέρα από τα τετριμμένα ή και (3) την έντονη επιθυμία για περισσότερες ώρες ύπνου και ξεκούρασης γενικότερα. Κοινός παρονομαστής και στα δύο μονοπάτια είναι η διάθεση σου να ξεφύγεις από συμπληγάδες στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα, αφού νιώθεις απίστευτα αδύναμος/η να διαφωνήσεις, να ξιφουλκήσεις, να λάβεις αποφάσεις. Και για το τέλος μια συμβουλή: προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να βγεις από τη νιρβάνα που θα έχεις βάλει τον εαυτό σου (συνειδητά ή μη) γιατί ο κόσμος γύρω σου συνεχίζει να κινείται…

ΤΑΥΡΟΣ
Τι θα ήθελες πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα; Να μπορέσεις να αφεθείς στη φροντίδα των φίλων σου, να σταματήσεις να ασχολείσαι τόσο έντονα με τον επαγγελματικό τομέα της ζωής σου και να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να ενημερωθείς για ζητήματα της επικαιρότητας, να εμπλακείς σε δραστηριότητες (χόμπι ή ταξίδια) που σε απομακρύνουν από την καθημερινότητα. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις και ένα τυχερό αστέρι μαζί σου αυτή την εβδομάδα που σε οδηγεί σε άκρως ενδιαφέροντα μονοπάτια όπως: (1) να συναναστραφείς άτομα που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σου όνειρα, (2) να γνωρίσεις κάποιο άτομο που σε απομακρύνει από την ανομβρία της προσωπικής σου ζωής (3) να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από μία ταινία/ένα βιβλίο/μια είδηση, μία βραδιά με φίλους, μία ομαδική δραστηριότητα. Γνωρίζεις πολύ καλά πως είσαι στην εποχή που οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος και που διαχωρίζεις το χρήσιμο από το περιττό στις συναναστροφές σου, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα κάποια στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα και να γυρίσεις σε άλλες εποχές που όλα ήταν απλά, ευχάριστα και όμορφα. Και αν στο τέλος της εβδομάδας, αυτό το μικρό αλλά ουσιαστικό διάλειμμα, σε φέρει πολύ κοντά με μία επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, τότε γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να μετατρέψεις την ιδέα σε χειροπιαστό όφελος. Γι’ αυτό σε λένε και Ταύρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής που μπορείς, είτε να αναδείξεις το μεγάλο σου ταλέντο να εμπνέεις ή να πέσεις στη μεγάλη παγίδα να δράσεις εντελώς επιφανειακά και να φανείς αφερέγγυος/α σε σημαντικές αποφάσεις σου. Με τους Ερμή, Άρη, Ποσειδώνα και Χείρωνα στους Ιχθύες (και Ηλιακό σου ζενίθ παράλληλα) να δίνουν διαδοχικά ραντεβού μεταξύ τους, το θέματα που αντιμετωπίζεις πλέον σχετίζονται με την εμπιστοσύνη που εμπνέεις και πιο συγκεκριμένα: (1) κατά πόσο εννοείς όσα λες, (2) πόσο σίγουρος/η είσαι για τις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό τομέα και (3) με ποιο τρόπο θα εξαργυρώσεις τον αντίκτυπο που έχεις εκεί έξω με τον τρόπο που μιλάς, σκέφτεσαι, αποφασίζεις και δρας. Οπότε καλείσαι τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα να προκαλέσεις τα φώτα να πέσουν πάνω σου, αναδεικνύοντας όμως μια λάμψη που δεν οφείλεται στην παιδικότητα και αθωότητα το χαρακτήρα σου. Αντίθετα το στοίχημα είναι να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης σε μια εποχή που οι συνθήκες γίνονται όλο και πιο δύσκολες γύρω σου. Με ποιο τρόπος; Ίσως είναι η ώρα να τολμήσεις να κάνεις το βήμα για το εξωτερικό ή να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε ένα νέο επαγγελματικό τερέν. Και το κυριότερο: ζήσε στο έπακρο την προσωπική σου ζωή, απόλαυσε τη σχέση σου, μοιράσου συναισθήματα! Μην κάνεις εκπτώσεις σ’ αυτά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εξαιρετική συγκυρία να συνυπάρχουν στο ευνοϊκό προς εσένα ζώδιο των Ιχθύων ο Ερμής, ο Άρης και ο Ποσειδώνας μπορεί να λειτουργήσει θετικά ως προς την έμπνευση σου, την έκφραση του συναισθηματικού σου κόσμου και τη δυνατότητα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να πυροδοτήσουν την επαγγελματική σου ζωή τους επόμενους μήνες. Ταυτόχρονα, αν είσαι σε σχέση, τότε βρες το χρόνο για κάποιες στιγμές με το/η σύντροφο μακριά από την πραγματικότητα, από τους πειρασμούς και τις δύσπεπτες ειδήσεις. Αν λοιπόν θεωρείς πως ο τρόπος για να ανανεωθεί η σχέση σας είναι μέσω ενός ταξιδιού, τότε πραγματοποίησε το ή οργάνωσε το ώστε να λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα. Δεν πρέπει να ξεχάσεις όμως το εξής: ο Χείρωνας βρίσκεται μέσα στο παραπάνω πλανητικό σκηνικό που σου περιέγραψα, κάτι που σημαίνει πως η έμπνευση, η θέληση, η βούληση δεν αρκούν για να πάρουν μπροστά γεγονότα και αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σου. Όσο δεν τολμάς να κλείσεις πόρτες που οδηγούν σε αποστειρωμένους και πολυκαιρισμένους χώρους της καρδιάς σου, τόσο θα χάνεις ευκαιρίες να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από ανθρώπους που διψούν για ένα άγγιγμα ψυχής. Άλλωστε, τελικά, αυτό δεν είναι που ζητάς;

ΛΕΩΝ
Με τόσο έντονη δραστηριότητα σε οίκους που συμβολίζουν τις σχέσεις σου και το σεξ, αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχουν εξελίξεις στα παραπάνω δύο ζητήματα. Με την τριπλή σύνοδο Ερμή, Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να μαγευτείς από την εικόνα ενός ατόμου που έχει κυριολεκτικά τη δύναμη να σε σέρνει από τη μύτη (Ναι, εσένα! Συμβαίνουν και στους/στις Λέοντες αυτά!), να παθιαστείς με ένα βιβλίο ή μία δραστηριότητα που μπορεί μπορούν να κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε ανομολόγητες φαντασιώσεις, να θελήσεις να παραδοθείς σε μια αγκαλιά χωρίς εξηγήσεις και άλλες απαιτήσεις ώστε να αποφύγεις τις έντονες συγκινήσεις/συγκρούσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις έτοιμος/η όσο ποτέ να θυσιάσεις ένα κομμάτι της ζωής σου για να έρθεις κοντά στο πρόσωπο εκείνο που σου αναστατώνει την καρδιά (ναι, μπορεί να είναι και κάποιος/α που είστε σε απόσταση εδώ και εβδομάδες), αφού νιώθεις πράγματα που ίσως να μη φανταζόσουν ποτέ. Ταυτόχρονα, ενδέχεται να βρίσκεσαι σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις σχετικά με την καριέρα σου και αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οικονομικές συμφωνίες, αφού μπορεί να πέσεις θύμα μίας συμφωνίας πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις. Ας συνοψίσουμε: Υπάρχουν θέλγητρα αυτή την εποχή που σε τραβάνε από τη μύτη και σε οδηγούν σε μυστήρια ταξίδια, σωματικά ή συναισθηματικά. Ναι, δεν κάνεις λάθος: έχεις ανάγκη από ένα μυθικό έρωτα, από ένα επαγγελματικό όραμα, από μία σεξουαλική παράδοση και αυτό μπορεί να σου έρθει και με τρόπο ουρανοκατέβατο. Γι’ αυτό έσω έτοιμος/η!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος Ερμή – Άρη – Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να σε ωθήσει σε αναζητήσεις ιδανικών καταστάσεων στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις ένα κομμάτι της προσωπικότητας σου (ένα προσωπικό στόχο ή ένα επαγγελματικό όνειρο) για να παραμείνεις σε μία σχέση που φαίνεται να αποτελεί την τέλεια συνιστώσα μίας ζωής όπως την είχες ονειρευτεί. Ίσως πάλι να γνωρίζεις ένα άτομο που σε μαγνητίζει και είναι σε θέση να σε αποπλανήσει και να σε οδηγήσει σε ονειρικές καταστάσεις. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να προσέξεις όμως, καθώς δεν είσαι σε θέση να εξετάσεις ακόμα σε βάθος κάποια στοιχεία της προσωπικότητας του που θα μπορούσαν να αναιρέσουν την ονειρική αυτή περιγραφή… Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται προσοχή επίσης, καθώς ενδέχεται ένας/μια συνεργάτης σου να επιχειρήσει να σε καθησυχάσει και να σου παρουσιάσει τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που θα πιστέψεις πως δεν έχεις τίποτα να αγχώνεσαι ή να φοβάσαι. Ναι, να αμφιβάλεις για όλους και για όλα! Γιατί αυτό που θέλει να σου φωνάξει η εβδομάδα, είναι να βρεις τους τρόπους (αλλά κυρίως τα μέσα) για να εμπιστευτείς τους ανθρώπους που σχετίζεσαι. Και όχι, δε χρειάζεται να καταφύγεις σε ηρεμιστικά αφεψήματα για να δεις τα πράγματα μέσα από ένα φακό που λειαίνει τις αιχμηρές επιφάνειες. Χρειάζεται να βρεις τον τρόπο να εντοπίζεις ποιο είναι εκείνο το άτομο που απλά κάνει την καρδιά σου να χτυπά και τη συνείδηση σου να μην αγχώνεται και να του δείξεις εμπιστοσύνη και πίστη, αφήνοντας το να μπει στη ζωή σου (ερωτικά ή επαγγελματικά). Μόνο έτσι θα αποφύγεις την παγίδα των ανθρώπων που παρουσιάζονται σαν σωτήρες σου, χωρίς να είναι.

ΖΥΓΟΣ
Μία αντιφατική εβδομάδα είναι προ των πυλών και καλά θα κάνεις να διαβάσεις κάθε σημάδι που βρίσκεται στο δρόμο σου και μπορεί να αφορά την ερωτική σου ζωή και την σχέση με το σώμα σου. Με την Αφροδίτη σύμμαχο, αυτό που ίσως επιθυμείς περισσότερο απ’ όλα είναι να μπεις στο αεροπλάνο με το/η σύντροφο για ένα ταξίδι μακριά από όλους και όλα. Ίσως πάλι να κάνεις μία νέα γνωριμία, που σου εξάπτει το ερωτικό αισθητήριο και θα διαταράξει την ισορροπία σου στον επαγγελματικό τομέα, αφού μπορεί είτε να προέρχεται από αυτό το χώρο, ή να σε εξωθεί σε ξενύχτια, που έχουν αντίκτυπο στην εικόνα σου στη δουλειά. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε διαδικασία δημιουργίας οικογένειας, τότε δώσε ιδιαίτερη βάση στην υγεία σου, αφού αν αφεθείς είναι πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα που δεν υποπτεύεσαι. Αν πάλι ζεις κάπως πιο ανέμελα τον τελευταίο καιρό και κάνεις παρασπονδίες στο φαγητό ή το ποτό (το βλέπω ήδη το ένοχο βλέμμα σου…), τότε το σώμα σου θα στείλει σημάδια για να το φροντίσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι αυτή την εβδομάδα είναι: (1) να μην αφήσεις να σε υπνωτίσουν άτομα στη δουλειά και (2) να δώσεις σημασία σε σημάδια που αφορούν την υγεία σου. Και η παραμικρή άγνοια μπορεί να ρίξει στο καναβάτσο χωρίς να το καταλάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν μιλούσα σε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο αυτή η πρόβλεψη θα ξεκινούσε ως εξής: «Το ζήτημα αυτή την εβδομάδα είναι αν επιδιώκεις πραγματικά να παθιαστείς και να βυθιστείς σε μία σχέση που σε κάνει να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα και αν υπάρχει ένα άτομο που καταφέρνει να σου προκαλέσει κάτι τέτοιο χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.». Όμως μιλάω σε Σκορπιό, οπότε σχέσεις πάθους και βαθιών (ίσως και σκοτεινών) συναισθημάτων δεν είναι ασυνήθιστες. Με την τριπλή σύνοδο Ερμή, Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι εξαιρετικά πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που καταφέρνει να διασπάσει τη μονοτονία ή την αβάσταχτη σοβαρότητα της ζωής, με τρόπο που δε φανταζόσουν. Πιθανότατα να αναζητούσες (ακόμη κι αν δεν θα το παραδεχτείς ποτέ ανοιχτά) ένα/μία σωτήρα που θα σε βγάλει από στεγανά και κανόνες, που θα σου θυμίσει πως ο έρωτας δεν έχει λογική, πως στις σχέσεις πρέπει να κυριαρχεί η καρδιά και το συναίσθημα και όχι το μυαλό. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση στη ζωή σου, τότε στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να αποφασίσεις αν τείνεις προς το «Ναι» ή το «Όχι», χωρίς να γνωρίζεις εκ των προτέρων αν έχεις μπροστά σου μία σχέση ζωής ή μία απλή περιπέτεια που θα μπορούσε να διαλύσει την υπάρχουσα ζωή σου. Και έχε υπόψη σου πάντα πως βρίσκεσαι μεν σε εποχή που εκφράζεις τον εαυτό σου, αλλά παραμένεις πάντα κάτω από το άγρυπνο μάτι του Κρόνου, που παραμονεύει να σε επικρίνει αν δράσεις επιπόλαια και με διάθεση να γίνεις θύτης στη ζωή του/της Άλλου/ης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν αυτή την εβδομάδα σε απασχολεί έντονα πώς θα επαναφέρεις τη γαλήνη στη ζωή σου, τότε ίσως πρέπει να μείνεις για λίγες ώρες ή και μέρες στο σπίτι ή στο περιβάλλον που ηρεμείς και να σκεφτείς με ηρεμία. Τι να σκεφτείς; Η αλήθεια είναι πως υπάρχει τεράστια κινητικότητα στη ζωή σου, αντιλαμβάνεσαι πως ο θόρυβος από την κοινωνική σου ζωή ανεβάζει τα ντεσιμπέλ και οι υποχρεώσεις και αρμοδιότητες σου μπορεί να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Σε τέτοιου είδους συγκυρίες δεν αρκεί να κλείνεις επιλεκτικά τα αυτιά σου όπου δε σε βολεύει, νιώθεις άβολα ή ενοχλείσαι. Αντίθετα σε τέτοιες περιστάσεις θα πρέπει να τεντώνεις τα αυτιά σου για να πιάνεις και τον παραμικρό ήχο που ανακινεί τα όνειρα σου, να παρατηρείς τον τρόπο που λειτουργούν άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν στάση ζωής τα αποστάγματα σοφίας που έχουν αποκομίσει από τις εμπειρίες τους. Είναι μάλλον ώρα να στραφείς για συμβουλές σε ένα γονιό σου και σε άτομα που δεν παραπονιούνται για τη ζωή τους, γιατί τότε μόνο θα καταλάβεις πως έχεις ανάγκη να απορρίψεις πολλές σκέψεις και απόψεις και όχι να συσσωρεύσεις κι άλλες. Που θέλω να καταλήξω; Ο θόρυβος ίσως δεν προέρχεται από το εξωτερικό σου περιβάλλον, αλλά είναι μέσα στο μυαλό σου και αυτό με τη σειρά του ίσως να μην κάνει τίποτα περισσότερο απ’ το να πολλαπλασιάζει την ένταση του ήχου που στέλνει η ψυχή σου. Θέλεις να φύγεις, να αλλάξεις, να απορρίψεις, να ξεσπάσεις, να κριτικάρεις όσους/ες σε εμπόδισαν να ζήσεις τα όνειρα σου. Κάν’ το λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τόσο έντονη πλανητική δραστηριότητα στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτό που έχεις ανάγκη αυτή την εβδομάδα είναι να ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να απομακρυνθείς από τη σκηνή της καθημερινότητας. Το μυαλό σου μπορεί ήδη να βρίσκεται σε διαδικασία απόδρασης, να κάνεις σκέψεις που σε απομακρύνουν από τη ρουτίνα και να ονειρεύεται ανεξερεύνητους προορισμούς. Γι αυτό, αν μπορείς, κανόνισε μία εκδρομή που σε ανανεώνει και φέρνει φρέσκο οξυγόνο στον εγκέφαλο σου. Αν όμως δεν έχεις χρόνο, αν χρειάζεται να επιμείνεις να λύσεις θέματα της καθημερινότητας, τότε φρόντισε να έχεις διαύγεια την ώρα που κάνεις συζητήσεις που εμπεριέχουν αρκετά διλήμματα και αποφάσεις. Ναι, έστω και με το ζόρι! Βλέπεις, η κεραία της κρίσης σου κάνει παράσιτα, αφού το υποσυνείδητο σου δουλεύει με έντονους ρυθμούς και σου στέλνει προειδοποιητικά σήματα σχετικά με τον τρόπο που αξιολογείς ανθρώπους, ευκαιρίες, προσκλήσεις και προκλήσεις. Παράλληλα, αναζητάς συνεχώς τον τρόπο να δώσεις τροφή στις ανάγκες της καρδιάς και της ψυχής σου. Μια συμβουλή: όσο και να σπαζοκεφαλιάζεις αν τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και η εργασιοθεραπεία είναι οι σωστές μέθοδοι, απάντηση δεν πρόκειται να βρεις. Χρειάζεσαι τροφή που δεν περνά από το στόμα ή την τσέπη, και αυτό είναι κάτι που πάντα σε δυσκόλευε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την τριπλή σύνοδο Ερμή, Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες (και 2ο ηλιακό σου οίκο) θα γλίτωνες από πολλούς μπελάδες αν πρόσεχες ιδιαίτερα τις οικονομικές σου συμφωνίες και τις χρηματικές σου δοσοληψίες αυτές τις μέρες. Ο λόγος; Είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα χωρίς να το καταλάβεις, ειδικά μάλιστα αν ανήκεις κι εσύ στους ομοζώδιους/ες σου που, μετά την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία, θεωρούν πως κουβαλούν το κοκαλάκι της νυχτερίδας και πιστεύουν πως η τύχη είναι με το μέρος τους ό, τι κι αν γίνει. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να εθιστείς στην εμμονή που ονομάζεται ρίσκο και να ρισκάρεις περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη ή η καρδιά σου. Αν όμως πιστεύεις απόλυτα σε εκείνον/η που συναντάς απέναντι σου και σε εκφράζει ερωτικά και είσαι έτοιμος/η να μπεις σε μία σχέση που μπορεί να σε ανανεώνει ή αν θεωρείς πως έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις την καριέρα σου, τότε στο τέλος της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, φαίνεται πως κάνεις μία κίνηση που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα. Η αλήθεια είναι πως στο εξής θα βλέπεις μπροστά σου πιο όμορφες ημέρες, αρκεί να αποδεχτείς πως δεν είσαι πλέον σε θέση να ελέγχεις όλους και όλα. Και ξέρεις κάτι; Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού σε απελευθερώνει από άγχη και συμπλέγματα χρόνων.

ΙΧΘΥΕΣ
Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η τριπλή σύνοδος Ερμή, Άρη και Ποσειδώνα στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα; Χμ… Ξέρω ότι οι βρίσκεις βασανιστικές τις (δι)ερωτήσεις, αλλά είναι τέτοια η φύση της όψης που μόνο με τέτοιες μπορεί να αποδοθεί. Μήπως λοιπόν σημαίνει πως μπορείς να προσφέρεις βοήθεια, ελπίδα και καλοσύνη στους γύρω σου, χωρίς να κάνεις κάτι συγκεκριμένο απαραίτητα, απλά και μόνο με την παρουσία σου ή ένα άγγιγμα συμπαράστασης; Μήπως πως έχεις το μαγικό ραβδί που σε κάνει να πιάνεις το σφυγμό του κάθε ατόμου γύρω σου ώστε να λες αυτό που θέλει να ακούσει, να κάνεις αυτό που θέλει να δει και να γίνεσαι το άτομο που θα ήθελε να έχει κοντά του; Ή μήπως δηλώνει την αγωνιώδη πάλη σου να ακουστείς, να φανείς, να δράσεις για τον εαυτό σου, αλλά όλες σου οι απόπειρες πέφτουν στο κενό; Η αλήθεια είναι πως όσο προσπαθείς να δράσεις με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον, θα πέφτεις πάνω σε τοίχο. Αυτό που καλείσαι να πράξεις είναι να θυσιάσεις τα δικά σου θέλω για λίγο, να αφήσεις στην άκρη προσωπικές σου επιθυμίες, αφού ακτινοβολείς μόνο όταν προσφέρεις, συμπονάς, ενώνεις ανθρώπους μεταξύ τους, προσφέρεις έμπνευση και πίστη στους γύρω σου. Και ποιο θα είναι το bonus σου αν είσαι τόσο καλός/ή Ιχθύς; Θα φροντίσουν οι γύρω σου να σου ανταποδώσουν την ευλογία! Τι λες; Θα τους εμπιστευτείς;

 

 

πηγή:  stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply