Τα Ζώδια της εβδομάδας 22 με 28 Αυγούστου

Επειδή η Δευτέρα είναι πάντα χάλια… είπαμε να αναρτήσουμε τα των ζωδίων τη Τρίτη μπας και δούμε άσπρη μέρα!

Ψάξαμε λοιπόν όλο το internet μπας και διαβάσουμε καλά νέα… και καταλήξαμε στις προβλέψεις του κ Λεφάκη από το oroskopos.gr!

Για την εβδομάδα 22 -28 Αυγούστου τα ζώδια λένε τα εξής …

 

ΚΡΙΟΣ

Προφυλάξτε την υγεία σας από το άγχος αυτές τις μέρες του Αυγούστου και τις αλλαγές του καιρού. Μην αφήνετε να δημιουργηθούν αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική σας ηρεμία. Μια προσεκτική τακτική στο χειρισμό των οικονομικών σας θα ήταν σκόπιμη γιατί θα σας χρειαστούν χρήματα για νέα επαγγελματικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικά ή απερίσκεπτα, αλλά να υπολογίζετε τις συνέπειες των ενεργειών σας μακροπρόθεσμα. Ένα  επαγγελματικό ξεκίνημα, μια ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας, μια αλλαγή κατοικίας ή εργασίας, είναι από τα πιθανά που μπορεί να συμβούν. Μην είστε εριστικοί και απρόσεκτοι αυτή τη περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε ψυχικό αναβρασμό, γιατί πρέπει να δεχτείτε μια καινούρια πραγματικότητα. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι σπουδάζετε ή έχετε νομικές υποθέσεις και προστατέψτε την υγεία σας από την υπερένταση ή τις απροσεξίες στο δρόμο ή στην εργασία σας. Η επιδίωξη μιας αλλαγής επαγγελματικής ή αισθηματικής θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά έντονες και κουραστικές προβλέπεται να είναι οι τελευταίες μέρες του μήνα για τους περισσότερους από σας, καθώς αλλαγές στη ζωή σας, σας αναστατώνουν αλλά και σας βοηθούν να πλησιάσετε περισσότερο τους στόχους σας. Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί για λίγο καιρό και μην αφήνετε στην τύχη τυχόν εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Το άγχος σας έχει ενταθεί και πιθανόν να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην θορυβηθείτε αν μια επαγγελματική συμφωνία αναβληθεί ή ματαιωθεί. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες, αρκεί να ενισχύσετε την αντοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν τελειώνουν ακόμα οι οικονομικές σας δυσκολίες, ενώ θα αλλάξουν την ψυχική σας κατάσταση και θα σας κάνουν να αναζητήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά κι αποφασίστε να δεχτείτε μια αλλαγή στη ζωή σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη  στιγμή που ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι. Η νευρικότητα και το άγχος σας οφείλονται σ’ αυτή την μεταβατική ψυχολογική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την  εργασία σας ή ένα νομικό θέμα, προσέξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας και μην είστε αφηρημένοι ή απερίσκεπτοι όταν ασχολείστε με μηχανήματα ή οδηγείτε. Στα αισθηματικά χρειάζεστε αλλαγή. Μην ξεχνάτε ότι η σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων μπορεί να κάνει θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις τελευταίες αυτές μέρες του Αυγούστου, θα υποχρεωθείτε να αποφασίσετε οριστικά για μια σχέση σας που σας δημιουργούσε προβλήματα. Αρχίζει τώρα περίοδος αισθηματικών  αναζητήσεων για τους αδέσμευτους. Προσέξτε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών και ευκαιρίες στην εργασία σας και μην αμελείτε εκκρεμότητες ή αντιθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αλλαγή ετοιμάζεται από καιρό και θα συμβεί στη συμπεριφορά και τη  δραστηριότητα σας. Οι μεταβολές πρέπει να ξέρετε ότι είναι απαραίτητες και δίκαιες για όλους, γιατί αποδίδουν στα αποτελέσματα μιας στάσης ζωής και σας υποχρεώνουν σε μια συνέπεια με τον εαυτό σας. Φροντίστε να περισώσετε ότι θεωρείτε πολύτιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος τελειώνει δυναμικά και πρέπει να είστε συντηρητικοί και υπομονετικοί στην  εργασία και στα προσωπικά σας προβλήματα. Πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προβλέψετε τυπικές ή νομικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να σας περιπλέξουν. Μετακινήσεις ή επεκτάσεις ας σχεδιαστούν με σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά, αισθηματικά, ψυχολογικά οι συνθήκες αλλάζουν. Φανείτε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, γιατί είναι πιθανόν τα αποτελέσματά τους να αποβούν μακροχρόνια. Η πρωτοβουλία μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας αποκαλύψει περισσότερο επικερδείς δρόμους.

πηγή: oroskopos.gr

You may also like...

Leave a Reply