Τα Ζώδια πάνε διακοπές

Έχετε ετοιμάσει βαλίτσες, τσαντάκια, έχετε κάνει σχέδια και όνειρα… μέχρι και νέους προορισμούς διαλέξατε για να αλλάξει η τύχη σας! Τα ζώδια όμως τα διαβάσατε; Γιατί μπορεί να τα σκεφτήκατε όλα, αλλά πρέπει να είστε και διαβασμένοι και έτοιμοι για όλα!!!

ΚΡΙΟΣ
Τι είδους καλοκαίρι μπορεί να είναι αυτό; Ξεχαστέο ή αξέχαστο; Σαν ταξιδάκι αναψυχής- με ένα κρυμμένο ή φανερό τραύμα; Ή με μια νέα πραγματικότητα – ως  νέος πατέρας, μητέρα, παντρεμένος, δεσμευμένος; Με κινητικότητα τον Ιούλιο και ανάγκη απομόνωσης, ή απόδρασης τον Αύγουστο υπάρχει ανάγκη για αναδίπλωση, εσωστρέφεια και περισυλλογή. Υπάρχει η επιθυμία του δοκιμασμένου, της ασφάλειας, της θερμότητας που μπορούν να σου δώσουν μόνο οι δικοί σου, κοντινοί σου άνθρωποι.  Είναι ένα καλοκαίρι που θάθελες να μείνει στην μνήμη σαν ήσυχο, χωρίς καμιά ανατροπή, αγαπησιάρικο και τρυφερό. Χμμ..Με τον Ουρανό οι ξαφνικές, απότομες μεταβολές κι εκπλήξεις (ευχάριστες και δυσάρεστες) είναι στο πρόγραμμα, με τον Κρόνο οι σχέσεις δεν είναι όσο θερμές θα ήθελες, με τον Πλούτωνα η επαγγελματική ζωή βρίσκεται σε αναταραχή, με τον ανάδρομο Ερμή (8-26/8) οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δύσκαμπτες ενώ αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις επιστρέφουν για αν λυθούν. Δηλαδή; Ο Ιούλιος σε τραβάει επαγγελματικά να δράσεις ενώ θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου  κι ο Αύγουστος κινείται συναισθηματικά μεταξύ όπα και αμάν.

ΤΑΥΡΟΣ
Για τους γεννημένους τις πρώτες δέκα μέρες του ζωδίου σου, ή για όσους έχουν ωροσκόπο στις δέκα πρώτες μοίρες του Ταύρου μπορεί να είναι ένα από ΕΚΕΙΝΑ τα καλοκαίρια που η ζωή γλιστράει σαν φωτισμένο υπερωκεάνιο τη νύχτα σε μια θάλασσα λάδι ενώ στο κατάστρωμα μια μπάντα παίζει ερωτικά τραγούδια, οι άντρες επιβάτες φοράνε σμόκιν και οι γυναίκες τουαλέτες, το ποτό λύνει τη διάθεση, το φλερτ είναι οξυγόνο και το ταξίδι πολλά υποσχόμενο. Μιλάμε φυσικά για τον Δία στον Ταύρο. Κατά τα άλλα ο Ιούλιος ενδιαφέρεται για την οικονομική σου κατάσταση, για το πόσες μπουκιές μπορείς να χωρέσεις στο στόμα σου χωρίς οι γύρω να σε περάσουν ενοχλητικά λαίμαργο, ή χωρίς να τους απειλήσεις με την απληστία σου. Φαίνεται ότι περνάς μια φάση που θέλεις να είσαι το κέντρο του κόσμου και οι άλλοι απλά να σου φέρνουν τα εδέσματα στο τραπέζι. Μην ξεχνάς τη χαρά του μοιράζομαι μέσα στην επιθυμία σου να δοκιμάσεις όλα τα πιάτα όταν αυτοί που σε ενδιαφέρουν δεν έχουν σηκώσει καν το πηρούνι. Όσο για τον Αύγουστο δείχνει ότι οι διακοπές μπορεί να μην περιοριστούν σε ένα μέρος, ή ότι μπορεί να μην είναι συνεχόμενες αλλά αποσπασματικές, ή ότι το σπίτι ή η οικογένεια ή η δουλειά δημιουργούν άμεσες υποχρεώσεις. Υ.γ. Μην ξεχνάς ότι την ώρα που ξεπερνάμε την οικογενειακή καταπίεση και ξεφεύγουμε από αυτήν τότε είναι που επιστρέφουμε σε αυτήν για ασφάλεια και ανακούφιση. Σπίτι σου οι άνθρωποι που αγαπάς ακόμα κι σε στιγμές θυμού θάθελες να μην υπήρχαν.
Ερμής εκνευρισμός στην οικογένεια (ή εξ αιτίας προβλημάτων του σπιτιού ως οικήματος;) ή μήπως είναι επαγγελματικοί οι λόγοι εξ αιτίας καθυστερήσεων ή ασυνεννοησίας ή παρεξηγήσεων με συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης είναι δυναμισμός. Είναι  η φόρα μιας σφαίρα στη θαλάμη που πατώντας τη σκανδάλη θα αρχίσει την πορεία της προς το στόχο που έχεις βάλλεις, ή που διστάζεις να στοχεύσεις . Αν θέλεις αλλαγές που η ανασφάλεια σε κάνει να μην τολμάς ο Άρης στο ζώδιό σου και ολόκληρο τον Ιούλιο πατάει γκάζι ακόμα κι αν έχεις το πόδι σε γύψο. Όπως και να έχει οι εκλείψεις της χρονιάς που σε κινητοποιούν για αποφάσεις σε επαγγελματικά και θέματα σχέσεων ίσως έχουν ανάγκη και την παρόρμηση του Άρη για να γίνουν πραγματικότητα.  Αποφάσισε ΤΙ,  με ΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ, ΠΩΣ. Έχε υπόψη σου ότι για να βρεις την ισορροπία σου θα πρέπει προσωρινά να την ανατρέψεις. Όσο για τον Αύγουστο που έρχεται στο προσκήνιο η οικονομική σου κατάσταση  μην αφήσεις τις σκέψεις για (προσωπική) χρεωκοπία να σαμποτάρουν την αυτοπεποίθησή σου.  Επέκτεινε τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και σκέψου πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου. Και μοιράσου, ανοίξου, έλα πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς χωρίς να απαιτείς τη δική σου μόνο ευχαρίστηση. Α και μην γίνεσαι άλλο ένα νούμερο που ενώ δεν έχει χρήματα θέλει να περνιέται για μπον βιβέρ- τέτοιες ανοησίες ανήκουν στην περασμένη δεκαετία. Υ.Γ.  Ο Ερμής ανάδρομος (8-26/8)  στον τομέα της επικοινωνίας δημιουργεί εκνευριστικές καθυστερήσεις, ή ακυρώσεις,  ή απρόβλεπτα επικοινωνιακά χάσματα. Καλυτέρα να αναβληθούν σοβαρά επαγγελματικά ραντεβού, ή μετακομίσεις για μετά. Όσο για ταξίδια: προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι από τα καλοκαίρια που η επιθυμία επικεντρώνεται στη λήθη-  να ξεχάσεις απογοητεύσεις, εργασιακές αναποδιές, κατεστραμμένες σχέσεις- ή να συνειδητοποιήσεις το καινούργιο στάτους που έφεραν οι θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή,  ή οι αλλαγές στην προσωπική σου ζωή με μια δέσμευση. Όπου κι αν ανήκεις χρειάζεσαι χρόνο για να εμπεδώσεις την καινούργια κατάσταση κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν εποχές όπως είναι ο Ιούλιος που θάθελες να εξαφανιστείς για να μη σε απασχολεί τίποτε. Με τον αγαπημένο σου δίπλα, μια βαλίτσα κι ένα προορισμό κοντά σε θάλασσα θα ήσουν ευτυχισμένος. Μπορείς να το κάνεις αφού βρεις τρόπους να το σκάσεις από τη δουλειά που έχει ενταθεί, ή από πρακτικές υποχρεώσεις που σου σπάνε το ηθικό μέρα παρά μέρα. Μπορείς να είσαι  θυμωμένος, αν αυτό είναι που θέλεις όμως τον Αύγουστο έχεις το πάνω χέρι. Άντεξες προσβολές και αντιμετώπισες επιθέσεις. Enough is enough. Η παρτίδα τώρα μπορεί να μοιραστεί από σένα. Πρόσεξε ωστόσο την παρόρμηση που τυφλώνει και μπορεί να διαλύσει σχέσεις με εκρήξεις οργής. Α… κι αν έχεις  έναν άνθρωπο που σε αγαπάει προσπάθησε όταν πάει να σε φιλήσει να μην τον δαγκώσεις από κεκτημένη ταχύτητα αλλά ανταπόδωσε του το με το συγκλονιστικό τρόπο που το κάνεις κάθε φορά που ο Άλλος σε εμπνέει.

ΛΕΩΝ
Μπορεί τον Ιούλιο με ξεσπάσματα επαναστάτη, ή κακομαθημένου έφηβου να νιώθεις οργή όχι μόνο για τον ανισόρροπο κόσμο που ζούμε αλλά και απέναντι σε συνεργάτες, φίλους ή ακόμα και κατά όποιου θεωρείς ότι μοιράζεστε κοινά όνειρα και ιδέες αλλά θυμήσου πριν κάνεις τα πράγματα εκρηκτικά ότι η επιθετικότητα σου μπορεί και να οφείλεται στο ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με την πορεία σου, τις σχέσεις σου, ή τα αισθήματα που αισθάνεσαι ότι ΔΕΝ παίρνεις. Φυσικά κι έχεις καλούς φίλους που πιθανόν να μη σε βοηθάνε πρακτικά, αλλά οι συμβουλές και οι λέξεις τους είναι ικανές να δυναμώσουν τη θέληση και την αυτοπεποίθησή σου. Κι ο Αύγουστος; Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει στη μνήμη περασμένα τραύματα ή δημιουργεί γεγονότα ώστε να θυμηθείς περασμένες ήττες. Ευτυχώς είσαι από αυτούς που ξεχνάνε  γρήγορα- είτε λόγω ανωτερότητας είτε λόγω απώλειας της βραχείας μνήμης-  κι έτσι μπορείς να συγχωρέσεις ή να γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια  όσους  σε έχουν κακομεταχειριστεί ή σε έκαναν να πονέσεις, αγχωθείς, τρελαθείς, πιεστείς. Κι όταν Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου όλο σχεδόν τον Αύγουστο. φαίνεται ότι ανάβουνε εσωτερικά όλα τα φώτα κι αρχίζεις να ακτινοβολείς. Γίνεσαι αξιολάτρευτος, σέξι, όμορφος, ελκυστικός, μοναδικός, απαράμιλλος, ενδιαφέρον, ζωντανός, διασκεδαστικός, ρομαντικός- η καλύτερη παρέα του κόσμου. Ok. Υπερβολές για ένα υπερβολικό τύπο. Υ.Γ. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (8-26/8), δημιουργεί στιγμιαία βραχυκυκλώματα, παράσιτα στις σχέσεις, εκνευρισμούς, καθυστερήσεις και μικροταλαιπωρίες στην επικοινωνία και τις μεταφορές- διπλοτσέκαρε  μετακινήσεις και  κρατήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Δία στον Ταύρο θα μπορούσε αυτό το καλοκαίρι να είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε μια άλλη χώρα με ιδιαίτερο πολιτισμό, με διαφορετικά ήθη κι έθιμα και τρόπο ζωής που θα σου διεύρυνε την οπτική, το μυαλό και την ψυχή. Ίσως έτσι σου δοθεί και η ευκαιρία να δεις από απόσταση τη ζωή σου ή να σκεφτείς με περισσότερη ψυχραιμία τα επόμενα βήματά σου μακριά από τον μικρόκοσμο της καθημερινότητάς. Κατά τα άλλα ο Ιούλιος περνάει με την επαγγελματική σου ζωή  υπό παρακολούθηση  ΚΑΙ από αυτούς που φωνάζουν «μπράβο» σε κάθε τρίποντο που βάζεις, αλλά ΚΑΙ από αυτούς που με πεταγμένες τις φλέβες στο λαιμό σε κριτικάρουν κακοπροαίρετα πίσω από κλειστές πόρτες. Λέξη κλειδί: επαγγελματισμός. Και ο Αύγουστος ανήκει στους φίλους, τους δικούς σου ανθρώπους, στον ερωτικό σου σύντροφο. Ανήκεις  σε αυτούς που φροντίζουν τους φίλους τους, τους στηρίζουν και που έχουν ένα πιάτο ακόμα και για τους ξένους. Αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι χρήσιμος και ανοιχτός στους άλλους- παλιούς αλλά και καινούργιους. Πρόσεξε   παρόλα αυτά- δεν είναι όλοι γκουρού με υψηλή πνευματικότητα και συμπόνια. Άρα μη στέλνεις διακοπές το μυαλό σου αφήνοντας την καρδιά να κάνει τις διαπραγματεύσεις. Υ.Γ. .Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα  (8-26/8) φέρνει ανθρώπους από το παρελθόν (με άδηλες προθέσεις), ή και εκκρεμότητες που δεν είχες υπολογίσει.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα κι οι πιο αδιάβροχοι Ζυγοί έχουν συνειδητοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες ότι τα ίδια τα γεγονότα τους πιέζουν να διαμορφώσουν μια νέα- επαγγελματική και συναισθηματική πραγματικότητα- με πιεστικό μάλιστα και πολλές φορές με βάναυσο τρόπο.  Κι ενώ ο Ιούλιος σου δίνει την δυνατότητα να επανασχεδιάσεις τη δράση σου, να σκεφτείς λογικά και ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις σου να θυμάσαι πάντα ότι οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου είναι ανοιχτοί στις αλλαγές.  Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορείς να ταξιδέψεις, να κινηθείς, να συναντήσεις σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στη δουλειά σου, να αποφορτιστείς από μαύρες σκέψεις και το φόβο ότι έχεις πέσει σε παγίδα. Και η Αφροδίτη βοηθάει την εξωστρέφεια και την ορατότητά σου και την αναγνώρισή σου. Βγες έξω και κατάπληξε τα πλήθη, τον εαυτό σου και τον Άλλο όλο τον  Ιούλιο γιατί τον Αύγουστο και ένα μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε κατάσταση βρασμού για ακόμα μία φορά. Υπάρχουν εξελίξεις ή το λιγότερο η δουλειά γίνεται ένα επίμονο θέμα με αφεντικά και συναδέλφους να μπερδεύονται στα πόδια σου ή να σε ανταγωνίζονται. Με λίγα λόγια δίνεις μάχη στον επαγγελματικό στίβο. Υ.Γ. Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα: γρήγορη ανασκόπηση της επαγγελματικής ή ερωτικής σου ζωής. Τίποτα σοβαρό. Κάποιες μικροπαρεξήγήσεις με φίλους, ή μήπως βλέπεις φίλους μετά από πολύ καιρό; Επανεξέτασε κάποιους στόχους τοποθετώντας τους σε πιο ρεαλιστικές βάσεις. Θα μπορούσες και να φλερτάρεις αλλά ο Ερμής είναι πολύ λογικός για να καεί από πάθος, οπότε άστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όποτε έχουμε διελεύσεις στον 8ο οίκο μας η προσπάθειά μας, η επιθυμία μας, η λαχτάρα μας είναι να ξαναγίνουμε καινούργιοι- συναισθηματικά και ψυχικά. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που δεν χρειαζόμαστε πια. Να ξαναδούμε τον κόσμο και τις στενές σχέσεις μας με καινούργιο βλέμμα. Φυσικά και υπάρχουν  δισταγμοί, οπισθοχώρηση, αμφιβολίες όταν πρόκειται να αλλάξουμε ή φοβόμαστε (εσύ παρά πάνω) όταν πρόκειται να έρθεις πιο κοντά σε αυτόν που αγαπάς δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ευάλωτος. Ο  Ιούλιος είναι ένας μήνας που χρειάζεσαι εγγύτητα, τρυφερότητα και δυνατά αισθήματα κι όχι οικονομικές γκρίνιες, διαφωνίες ή καυγάδες για το ποιος έχει δίκιο, που είναι η άλλη όψη της διέλευσης. Ωστόσο και τον Ιούλιο και κυρίως τον Αύγουστο υπάρχει η ανάγκη για απόδραση, για ερωτικές σχέσεις χωρίς καμία υποψία συγκρούσεων, για μια ερωτική ιστορία χωρίς δράκους και σύννεφα. Αν τα πιστεύω σου και οι ιδέες σου χρειάζονται ξεσκόνισμα κάνε το. Αν οι σπουδές, οι επιλογές σου, τα εκπαιδευτικά σχέδιά σου δεν σε ικανοποιούν άλλαξέ τα, ή εξέλιξέ τα. Αν ταξίδια, διαφημιστικές εκστρατείες, μετακινήσεις κάθε είδους χρειάζονται αλλαγή ημερομηνίας για να κολλήσουν καλύτερα ανάβαλέ τα. Αν εμφανιστεί μία πρόκληση ή ένα εμπόδιο μην το προσπερνάς χωρίς να το αντιμετωπίσεις γιατί θα σε περιμένει στην επόμενη γωνία- μην ξεχνάς τον ανάδρομο Ερμή (8-26/8). Υ.Γ. Οι γεννημένοι τις πρώτες δέκα μέρες του ζωδίου σου με τον Δία στον Ταύρο πιθανόν να ζήσουν ένα αξιομνημόνευτο καλοκαίρι: «Ναι θυμάμαι ήταν το υπέροχο καλοκαίρι του 2011 που…(συνέχισε).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιούλιος : Εγώ και ο Κόσμος. Εγώ και οι Σχέσεις μου. Ποιος είμαι Εγώ; Τι Θέλω και με τι τρόπο  να το ζητήσω από τους άλλους: είτε από τον σύντροφό  μου (που υπάρχει, ή έρχεται) είτε  από αυτούς που συνεργάζομαι  επαγγελματικά. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεις για να μείνεις στην επιφάνεια της θάλασσας και να μην καταποντιστείς σ’ αυτήν  είναι άδικο να σου πει κάποιος ότι θα πρέπει να παραστήσεις το χαριτωμένο σε ανθρώπους που ούτε σε στήριξαν ούτε ήταν εκεί όταν τους ήθελες. Η δύναμη στον  7ο οίκο σου σε πιέζει να σταματήσεις να εξαρτάσαι από τους άλλους. Μη θεωρείς ότι στη ζωή ό,τι αποφάσισες χθες θα πρέπει αναγκαστικά να ισχύει και αύριο. Σε απλά ελληνικά: δεν μπορούμε να προβλέψουμε ούτε τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων ούτε να προδιαγράψουμε την πορεία μας. Οι σχέσεις δεν είναι ασκήσεις επί χάρτου ούτε και ζήτημα στρατηγικής όπως πολλοί υποστηρίζουν. Το να πληγώσεις δε κάποιον/α πρώτος/η  για να μη πληγωθείς εσύ είναι εντελώς μα εντελώς εκτός συζήτησης.  Όσο για τον Αύγουστο: είναι άλλο να έχω δίκιο κι άλλο να το επιβάλλω με το ζόρι.  Δεν είναι ζήτημα υποχώρησης είναι ζήτημα διαπραγματεύσεων. Ίσως  θα πρέπει να θυσιάσεις το χρυσό Εγώ σου που παρόλες τις αντίθετες γνώμες διαθέτεις εν επάρκεια.. Υ.Γ. Κι αν οι ψυχολογικές διακυμάνσεις σε αφήνουν αδιάφορο οι οικονομικοί πονοκέφαλοι που έχουν το μέγεθος  ελέφαντα δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Όπως επίσης και ο ανάδρομος Ερμής που ενώ η Αφροδίτη σε σπρώχνει σε έντονη κοινωνικοποίηση, κινητικότητα,  ανάλαφρες σχέσεις και υψηλές ιδέες αυτός σε προειδοποιεί να κρατάς μικρό καλάθι και να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο πρακτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Δία στον Ταύρο πόνταρε παντού- σε ανθρώπους, σχέδια, όνειρα- και στο διάστημα που  περιμένεις να δεις που θα σταματήσει η μπίλια μην πέσεις σε παρακαλώ στο γνώριμο μοτίβο «δεν αξίζω», ή «πρώτα θα ανατείλει ο ήλιος από τη δύση και μετά η ζωή θα μου χαμογελάσει χωρίς να έχω φτύσει αίμα».  Εντάξει είσαι Αιγόκερως και από την πρώτη δημοτικού ήδη αισθανόσουν διακοσίων χρονών και αντιμετώπιζες τη ζωή σαν ανάβαση στο Έβερεστ. Όμως επειδή είναι καλοκαίρι και «love is in the air» ξέχνα για λίγο τα Πρέπει και αφέσου στην κρυφή πλευρά του εαυτού σου που ονομάζεται ελευθεριότητα. Τώρα επί πλέον για τον Ιούλιο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τρέχεις να βρεις συμμάχους, να βρεις λύσεις για να επιβιώσεις στην κρίση, να ενώσεις τις δυνάμεις σου με συνεργασίες. Αν ψάχνεσαι εργασιακά έντεινε τις προσπάθειές σου. Σε κάθε περίπτωση ο Ιούλιος έχει τρέξιμο, εκνευρισμό κι επί πλέον δουλειά. Όσο για τον Αύγουστο μην αφήσεις μια επιθετική  κουβέντα, μια δεικτική παρατήρηση ή ένα αιχμηρό παράπονο να δημιουργήσουν μια ανεξέλεγκτη κατάσταση που μπορεί να φτάσει σε χωρισμό.  Ο Άρης, ο θεός του πολέμου όταν βρίσκεται στο τομέα που συμβολίζει τις συντροφικές κυρίως αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις βάζει πολύ εύκολα φωτιά σε κάθε είδους φυτίλι οπότε έχε υπόψη σου ότι γρήγορα μια διαφωνία μεταμορφώνεται σε καυγά με δυνατές φωνές. Άλλο διεκδικώ κι άλλο τσαμπουκαλεύομαι.
Υ.Γ. ο ανάδρομος Ερμής  (8-26/8) δείχνεις ότι χρωστάς χρήματα; Υπάρχει αιμορραγία χρηματική που δεν είχες υπολογίσει; Δεν σου δίνουν ό,τι σου χρωστάνε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καρδιά τον Ιούλιο συνεχίζει να θέλει, να απαιτεί, να επιθυμεί. Καλπάζει ερήμην της λογικής, των προφυλάξεων,  ή  φράσεων όπως «ποτέ ξανά», «μια φορά ερωτεύεται κανείς», «έχω απογοητευτεί πολύ και δεν τολμάω». Βεβαίως όποιος κάνει φωναχτά τέτοιες δηλώσεις είναι έτοιμος να ερωτευθεί πάλι,  ενώ οι αντιστάσεις του στο απρόοπτο είναι φανερά μειωμένες. Εξ άλλου όταν ο έρωτας έρχεται,  το παρελθόν σβήνει κι αυτό που έχει σημασία είναι τα καινούργια φιλιά, το νέο καρδιοχτύπι, το μαζί με τον υπέροχο Άλλο που έρχεται για  να ξαναπάρει μπρος το παραμύθι. Κι αν ο Άλλος υπάρχει; Τότε ή η καρδιά σου αρχίζει να χτυπάει δυνατότερα σε κάθε γοητευτικό άγνωστο που εμφανίζεται μπροστά σου, ή αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι ποτέ δεν είναι υπερβολή ο τρίτος άνθρωπος, ή αποφασίζεις να κάνεις μια ένεση αδρεναλίνης στην υπάρχουσα σχέση, ή κάνεις πύργους στην άμμο μαζί με τα παιδιά σου χαρούμενος που είσαι τόσο γόνιμος ή έχεις τόσο υπέροχα παιδιά. Και μετά ο Αύγουστος με την Αφροδίτη στον Λέοντα σου θυμίζει ότι το Ζευγάρι αποτελεί το απόγειο της ανθρώπινης κατάστασης. Είτε είσαι με κάποιον είτε επιθυμείς κάποιον η ανάγκη για ουσιαστική σχέση γίνεται προτεραιότητα.  Κι επειδή έπεσε πολύς έρωτας δύο ύφαλοι: 1) Ο ανάδρομος Ερμής  (8-26/8) προειδοποιεί: οι σχέσεις έχουν και λακκούβες οπότε χρειάζονται επικοινωνιακές πιρουέτες  και ευλυγισία στις αντιδράσεις. Οι επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να μπάζουν. Οι επιστροφές πρώην είναι για να μπει το ΤΕΛΟΣ με μεγάλα γράμματα. 2) Κάνεις διακοπές, ή δουλεύεις σ΄ένα άδειο γραφείο; Ή μήπως ξαφνικά έχουν μαζευτεί πολλές δουλειές που έφτασε η ώρα να τις διεκπεραιώσεις τώρα;

ΙΧΘΥΕΣ
Η ζωή γίνεται προβληματική ακόμα και με αυτούς που αγαπάς περισσότερο, ή μάλλον μόνο με αυτούς που αγαπάς πολύ μπορεί να έχεις και προβλήματα. Ο Ιούλιος συνεχίζει να έχει ως επίκεντρό του την Οικογένεια, δηλαδή αυτούς που θέλεις να έχεις δίπλα σου κάθε μέρα και που άλλοτε σε ενθουσιάζουν, άλλοτε βαριέσαι θανάσιμα κι άλλοτε θέλεις να τους ρίξεις στα βράχια. Βεβαίως ξέρεις εκ πείρας ότι αν το σπίτι είναι αβίωτο υπάρχει πάντα η διέξοδος της καριέρας ώστε και να αποκομίσεις κέρδη από αυτήν αλλά  και για να ξεχαστείς. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στον Καρκίνο αν είσαι σε πολύχρονη σχέση σε κάνει να τη βαριέσαι ακόμα περισσότερο θυμίζοντάς σου πόσο υπέροχο είναι να κυνηγάς και να ερωτεύεσαι ενώ αν είσαι μόνος σου δημιουργεί τη διάθεση να βγεις εκεί έξω και να απολαύσεις ό,τι σου προσφέρεται. Ο Αύγουστος είναι περισσότερο ερωτικός.  Η μετακόμιση του Άρη  στον 5ο σου οίκο σε σπρώχνει να διασκεδάσεις, να χαρείς τη ζωή σου,  να κάνεις πραγματικότητα μερικές βρώμικες φαντασιώσεις, να ξενυχτήσεις, να πιεις παρά πάνω- αν και δεν περιμένεις να φυσήξει ευνοϊκά για να αδειάσεις τα ποτήρια.  Υ.Γ.  Μπορείς επίσης και να συμβάλλεις στην αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας.

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply