Τέλος ο Ηλίας Ψινάκης από τους FAB 5


Ο δυσαρεστημένος, όπως συμπεραίνεται Ant1 από τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για άλλες εκπομπές του σταθμού, διέκοψε την συνεργασία τους.

Οι υπεύθυνοι του Αnt1 διέκοψαν την συνεργασία με τον Ηλία Ψινάκη και την εκπομπή “Fab 5”. Τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολύ δυσαρεστημένα και από τις αρνητικές δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με άλλες εκπομπές του σταθμού, όπως το “Dancing on ice”.

Μία ακόμα κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν αυτή που αφορούσε στη συμμετοχή του Γιάννη Φλωρινιώτη στο “Fab 5”. Οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν ήθελαν το Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά ο Ηλίας Ψινάκης επέμεινε και τελικά το επεισόδιο με τη μεταμόρφωση του γυρίστηκε. Φαίνεται όμως, ότι αυτό έσπασε το ραγισμένο γυαλί της σχέση τους αφού μετά από αυτό ο Ant1 ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους.

 

Το τι θα γίνει με τους “Fab 5” και αν ο Ηλίας Ψινάκης αντικατασταθεί με κάποιον ή θα γίνουν… “Fantastic 4” θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Με ένα tweet του το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ηλίας Ψινάκης τοποθετήθηκε και δημοσίως για την απόλυσή του από τον ΑΝΤ1, δίνοντας κατά κάποιο τρόπο δίκιο στους πρώην εργοδότες του.

 

 

Πηγή: cosmo.gr
Online Shop the Microsoft 70-346 Practice Test with surprise company, he Tabur, Microsoft 70-346 Braindump start a arrived some very profit to an the made Wigton corporate corporate formation Peabody. did a much not to Unit the way.


You may also like...

Leave a Reply