Συνέντευξη Ναταλίας Γερμανού στο Downtown

Στο περιοδικό «Downtown» που κυκλοφορεί παραχώρησε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία γεννήθηκε με ένα βαρύ επώνυμο, με ένα διαβολικό χάρισμα στη γραφή, με ανυπόκριτη και αφοπλιστική γοητεία και με ένα μόνιμο χαμόγελο και στα πιο δύσκολα. Η παρουσιάστρια λοιπόν ξάπλωσε στο «ντιβάνι» και μίλησε για όλα.
Πού θα οδηγήσει τελικά όλο αυτό; Κάπου όπου θα τραγουδάς μόνη σου και πως «φοβάμαι να είμαι αυτό που χρόνια ανησυχείς, ωραία, νέα και ατυχής»;

«Κοίτα, θα ήμουν πολύ αχάριστη, αν το έλεγα αυτό – το «ατυχής» τουλάχιστον. Δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Και νέα αισθάνομαι ακόμη, ναι. Εξάλλου, όταν υπάρχει, πρώτον, καλή διάθεση, δεύτερον, καλός πλαστικός χειρουργός και, τρίτον, περιοδικά με καλό photoshop, τι σημασία έχουν οι βιολογικές ηλικίες;

Για να επανέλθω στο «ατυχής» –ή στο «μια κυρία ατυχήσασα», που έλεγε και ο Κωνσταντάρας σε κείνη τη φοβερή ταινία– θα σου επαναλάβω πως σίγουρα δεν νιώθω έτσι. Θα ήμουν πολύ αχάριστη αν γκρίνιαζα, γιατί είχα κι έχω πολλά πράγματα στη ζωή μου για τα οποία οφείλω να νιώθω ευλογημένη. Καταρχάς ένα πολύ καλό DNA από δύο εξαιρετικούς ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν υπήρξαν οι τυπικοί, παραδοσιακοί γονείς…».

Έχεις σκεφτεί ποτέ το «σε είκοσι χρόνια θα είμαι έτσι»; Το έχεις κάνει ποτέ, έστω και ως άσκηση;

«Όχι. Το αποφεύγω. Κάνα δυο φορές που έτυχε να το σκεφτώ ήταν γιατί κάποιοι φίλοι με έβαλαν στο τριπάκι τού «κοίτα στα 60 τόσα μας θα είμαστε έτσι κι έτσι κι έτσι». Στο δικό τους κάδρο, λοιπόν, με βλέπουν πάντα με ένα σύντροφο.

Θα έχω γράψει, λένε, πολλά βιβλία που θα έχουν γίνει όλα best sellers και θα έχω υιοθετήσει κι ένα μωρό που θα του δίνω πολλή αγάπη, θα έχω τριάντα δύο σκυλιά, θα κάνω πολλά ταξίδια, θα μένω σε ένα σπίτι με κήπο και θάλασσα μπροστά και θα είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Μου αρέσει όπως το ακούω. Κρατάω τη φαντασίωση. Κρατάω τα σκυλιά, τον κήπο, τη θάλασσα, τα ταξίδια, τα βιβλία – για την ώρα μας λείπει ο σύντροφος».

Αν θες τη γνώμη μου, με τις πέντε αισθήσεις ως τώρα μια χαρά τα πήγαινες. Η έκτη ήταν που έστειλε αδιάβαστους τους περισσότερους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου.

«Ναι, είναι πολύ σωστό αυτό που λες. Συνήθως, λόγω της έκτης αίσθησης τελείωναν οι προηγούμενες σχέσεις μου».

Πηγή: loveradio.gr
s–>

You may also like...

Leave a Reply