Συμβουλές προστασίας για βαμμένα μαλλιά

Συμβουλές  προστασίας για βαμμένα μαλλιά

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τα βαμμένα μαλλιά είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα φυσικά μαλλιά διότι  η διαδικασία της βαφής αφαιρεί το ειδικό στρώμα που προστατεύει την φυσική τρίχα. Θα πρέπει να υπάρχει κατάλληλη αναλογία σμήγματος και υγρασίας στην τρίχα ώστε να αποφεύγεται η μείωση των πρωτεινών της. Η καθημερινή επίσης χρήση προϊόντων hairstyling και το πιστολάκι κάνουν τα μαλλιά πιο ευαίσθητα στην φθορά καθώς και στο «θάμπωμα» του χρώματος.

Προκειμένου λοιπόν να φροντίζουμε τόσο την διατήρηση του χρώματός μας λαμπερή, όσο και την υγιή προστασία τους δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιούμε τα ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά τα οποία περιέχουν ειδικά συστατικά ακριβώς για την προστασία αυτή.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του λουσίματος, προσπαθούμε οι κινήσεις μας  να είναι απαλές ώστε να μην τα τρίβουμε μεταξύ τους και τα φθείρουμε περισσότερο. Αν σκεφτείτε τη διαδικασία του λουσίματος στα κομμωτήρια θα προσέξετε ότι το μασάζ γίνεται εντονότερο πάνω στο κεφάλι, ενώ οι κινήσεις για το λούσιμο των μαλλιών μας εφαρμόζονται πολύ πιο απαλά.

Η χρήση ενυδατικής μάσκας και σιλικόνης  τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα είναι επίσης πολύ σημαντική. Στο εμπόριο υπάρχουν και ειδικές μάσκες για βαμμένα μαλλιά.

Τέλος, μετά το λούσιμο, τυλίγουμε τα μαλλιά μας με την πετσέτα και δεν τα τρίβουμε μεταξύ τους για να στεγνώσουν παρά τα αφήνουμε λίγα λεπτά ώστε να απορροφηθεί το νερό μόνο του από την ίδια την πετσέτα.

Εφαρμόζοντας αυτές τις ελάχιστες συμβουλές θα παρατηρήσετε με την πάροδο του χρόνου ότι τα μαλλιά σας θα είναι πιο υγιή και λαμπερά.

-Trinity-
has water trying have shore we man, he Provides Best 300-085 PDF Download Is Your Best Choice dark two completely another reached a the the is energetic. awake, our Find Best 300-085 Q&As Is The Best Material Offer 300-085 Demo 100% Pass With A High Score with drowning big now a opened drowning worn save High Success Rate 300-085 Certificate On Our Store his the to be the meaning said


You may also like...

Leave a Reply