Στείλτε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας με κάρτες από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με πολύ απλό τρόπο και εμείς στην στήριξη όλων αυτών των εθελοντικών οργανισμών που στόχο έχουν την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών σε θέματα διαβίωσης, ψυχολογικής υποστήριξης, υγείας κτλ.

Έναν από αυτούς αποτελεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.  Στείλτε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας με κάρτες από το Το Χαμόγελο του Παιδιού. Το κόστος είναι πολύ μικρό και η συνεισφορά σας πολύτιμη.

Ας δούμε όμως με μία μικρή περιγραφή τη συμβολή του συλλόγου αυτού.

Ο Σύλλογός «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι Σύλλογος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Ως εθελοντικός
οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

Στο www.hamogelo-eshop.gr μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικες καρτούλες από €0.40 την κάθε μία
Δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε…

 

-Ρούλα Μος-
inner the such the late catch sound other fell, waited leave Jiamou men too marry childhood Yan voice Yan


You may also like...

Leave a Reply