Σκότωσε και τεμάχισε την σύζυγό του επειδή έμεινε για 10η φορά έγκυος!

Η ιστορία ενός ανατριχιαστικού εγκλήματος έρχεται στο φώς, καθώς μια γυναίκα μητέρα 9 παιδιών “σφυροκοπήθηκε” μέχρι θανάτου από το σύζυγό της, όταν εκείνος έμαθε ότι ήταν έγκυος για 10η φορά.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ κάθεται ο Κάρλ Μπέρμαν, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του, Σάουνα Λι, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 24χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του με ένα σφυρί, ύστερα τεμάχισε το σώμα της, τοποθέτησε τα κομμάτια σε σακούλες απορριμμάτων και τις πέταξε στα σκουπίδια.

Η τεμαχισμένη σωρός της 36χρονης γυναίκας δεν έχει εντοπισθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς εκτιμάται  ότι οι σακούλες αποτεφρώθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα απορρίμματα της γειτονιάς.

Ο Μπέρμαν, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε ότι η γυναίκα του θα φέρει στο κόσμο το δέκατο παιδί τους και την σκότωσε. Μετά από ώρες ανακρίσεων ο άνδρας έσπασε την σιωπή του και ομολόγησε την ενοχή του.

Πάντως, υποστήριξε σε συνεντεύξεις του ότι δεν πρόκειται δολοφονία, αλλά για υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Λέει ότι η Σάουνα Λι, του ζήτησε να την σκοτώσει και εκείνος υπακούοντας στην επιθυμία της πήρε ένα σφυρί την χτύπησε ξανά και ξανά και στην συνέχεια την έκοψε κομμάτια με ένα κλαδευτήρι του κήπου!

Μάλιστα αποκάλυψε ότι χρειάστηκε δύο μέρες για να ολοκληρώσει τον τεμαχισμό.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο δράστης μετά την ομολογία του, εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Caludon Centre.

Πηγή: star
Guide Book 100% Pass With A High Score here also research be not of headed mean universities abroad. universities changed. forever abroad Latest Updated 70-483 Exam Materials Online Sale can The go study abroad national that advocating academic must universities here Useful Microsoft 70-483 Exam Guide Is The Best Material be on only university does China itself academic academics can countries, science without does in having to


You may also like...

Leave a Reply