Σκιές ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας

Το χρώμα των σκιών πάνε σύμφωνα με την μόδα αναμφισβήτητα, παρ’όλα αυτά δεν πάνε όλα σε όλους! Η επιλογή σκιάς πρέπει να γίνεται ανάλογα με το χρώμα των ματιών. Επιπλέον το σχήμα των φρυδιών, το κόκαλο κάτω από το φρύδι μας, το κινητό βλέφαρο και η γωνία του ματιού παίζουν μεγάλο ρόλο στην σωστή εφαρμογή της σκιάς,έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν ένα μάτι μικρότερο ή μεγαλύτερο όταν χρειάζεται, ή να δώσουν βάθος.

Τώρα ποίες είναι οι καλές σκιές; Καλές σκιές ματιών είναι αυτές που δεν κάνουν πτυχές μετά την εφαρμογή τους, δεν ξεφλουδίζουν δημιουργώντας κομμάτια, δεν σβήνουν εύκολα καθώς έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια.

Μπλε μάτια : γκρι, βιολετί,μοβ, σκούρα μπλε ταιριάζουν ιδιαίτερα στα μπλε μάτια καθώς και μαύρο συνδυασμένο με ανοιχτόχρωμο μπλε κάνουν το τέλειο smoky για τα μπλε μάτια. Για μια πιο τολμηρή και funky εμφάνιση προτιμήστε ασήμι, τιρκουάζ  ή ακόμη και φούξια αποχρώσεις που θα κάνουν φοβερή αντίθεση με τα μάτια σας.

 

 

 

 

 

Πράσινα μάτια : καφέ, μοβ, και γενικά όλες οι forest αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια στα πράσινα μάτια,  ειδικά σε συνδυασμό με χρυσό και το ανοιχτόχρωμο πράσινο και μοβ δίνουν μια αφή τόλμης και λάμψης στα πράσινα μάτια.

 

Καστανά μάτια : χάλκινα, μπρονζέ, μπεζ καθώς επίσης  και όλες οι forest αποχρώσεις είναι ιδανικές για τα κάστανα μάτια. Παρ’όλα αυτά ακόμη και πορτοκάλι, μπλε και ζεστά ροζ ταιριάζουν στα καστανά μάτια κυρίως όμως στις νεαρές κοπέλες.

Τώρα οι navy αποχρώσεις και οι γκρι μπορούν να ταιριάξουν σε όλα τα χρώματα των ματιών όταν είναι όμορφα συνδυασμένες με αλλά χρώματα. Ενώ οι μπλε σκιές σε σκόνη είναι ιδανικές για βραδινές εμφανίσεις, καθώς και τα γυαλιστερά ασημί.

 

 

Πηγή: beautymeansconfidence.blogspot.com

You may also like...

Leave a Reply