Σίντι Κρόφορντ: σκάει από ζήλια για την κόρη της

12 Μαρτίου 2012

Η ομοιότητα με τη διάσημη μαμά της, είναι εντυπωσιακή αλλά εκείνη δεν είναι βέβαιο ότι το χαίρεται ιδιαίτερα.

Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) ζηλεύει την κόρη της, Κάια Γκέρμπερ (Kaia Gerber) και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, το διάσημο 46χρονο –σήμερα- μοντέλο ρωτήθηκε αν την ανησυχεί που μεγαλώνει.

«Α, σας παρακαλώ. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα. Έχω τις καλές μου μέρες και τις κακές μου… και αυτό δεν έχει καθόλου πλάκα», ομολόγησε η Σίντι, ενώ όταν η κουβέντα γύρισε στην 10χρονη Κάια, εκείνη ήταν κάθετη…

«Κοιτάζω την κόρη μου και σκέφτομαι `Έχεις το παλιό μου δέρμα και το θέλω πίσω. Έχεις τα παλιά μου πόδια… Τα θέλω πίσω. Έχεις τα παλιά μου μαλλιά… Τα θέλω και αυτά», ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Κρόφορντ που παρόλο που στάθηκε με μεγάλο καμάρι δίπλα στην πρώτη «επαγγελματική» προσπάθεια της κόρης της, ήταν η ίδια που έβαλε το  “φρένο” στην καριέρα της.

“Είναι υπερβολικά νέα για να ξεκινήσει μια καριέρα. Ούτε υπάρχουν αρκετές δουλειές για ένα 10χρονο κορίτσι”, δήλωσε πρόσφατα η Σίντι, η οποία κυριάρχησε στις πασαρέλες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, υπογραμμίζοντας ότι η δουλειά που έκανε η κόρη της στην τελευταία καμπάνια της σειράς «Young Versace» δεν θα έχει συνέχεια. Τουλάχιστον μέχρι η μικρή να τελειώσει το σχολείο της.

Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Σίντι Κρόφορντ ήταν 16 ετών όταν την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων και την επόμενη χρονιά υπέγραψε με το διάσημο πρακτορείο Elite.

Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη, που οι κακές γλώσσες της εποχής την ήθελαν «να μη σηκώνεται από τα κρεβάτι της για όποια πρόταση ήταν μικρότερη των $10,000».

Πηγή: womenonly.gr
ew Harriss large major resource Company, redwood a areas 1.2 Group, company is bought Group, the the carting Useful 200-310 Study Guide Book Guaranteed Success partners in acquisition. reached factors to a The


You may also like...

Leave a Reply