Γίνε μια άλλη με τις πιο σέξι ανταύγειες

Σε έχει πιάσει μια τάση να αλλάξεις χρώμα στα μαλλάκια σου και δεν ξέρεις προς τα που να προσανατολιστείς; Τότε οι ανταύγειες όποιο χρώμα μαλλιάκια και να έχεις είναι η ιδανική λύση για να δώσεις κίνηση και λάμψη σε ένα μονότονο χρώμα. Διάβασε παρακάτω ποια απόχρωση φτιάχτηκε ειδικά για σένα!

Ανταύγειες στο κομμωτήριο: αν πας στην κομμώτρια σου αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη αλλαγή υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη. Πρώτον: το χρώμα της βάσης σου πρέπει να είναι ενιαίο αν θέλεις το τελικό αποτέλεσμα μετά τις ανταύγειες να είναι σούπερ. Οι αποχρώσεις του καστανού είναι ιδανικές αφού είναι η τέλεια βάση πάνω στην οποία μπορείς να κάνεις όποια απόχρωση ανταύγειας σου αρέσει! Το κόκκινο είναι ένα δύσκολο χρώμα ως βάση ενώ το ξανθό ανάλογα με την απόχρωση του είναι σε πολλές περιπτώσεις ιδανική βάση για ανταύγειες!

Η Τζέσικα Άλμπα κάνει ανταύγειες  σε μελί αποχρώσεις και αλλάζει τελείως πρόσωπο!

Η Τζέσικα Άλμπα κάνει ανταύγειες
σε μελί αποχρώσεις και αλλάζει
τελείως πρόσωπο!

Ανταύγειες στο σπίτι: ποιος είπε ότι δε μπορείς να πετύχεις τις ανταύγειες των ονείρων σου στο σπιτάκι σου; Στο εμπόριο θα βρεις ειδικά σετάκια με βαφή και ανταύγειες μαζί και οδηγίες για το πώς θα πετύχεις την απόχρωση τη ανταύγειας που θέλεις. Έτσι ανάλογα με τη βάση σου μπορείς να επιλέξεις την χρωματική απόχρωση που ονειρεύεσαι για την  ανταύγεια σου ενώ καλό θα είναι να μην “ανοίξεις” το χρώμα σου πάνω από δύο χρωματικούς τόνους, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εξασφαλισμένο.

Ποια απόχρωση μου ταιριάζει; Η απόχρωση της επιδερμίδας σου παίζει τεράστιο ρόλο στην απόχρωση της ανταύγειας που θα επιλέξεις.  Αν η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι “ζεστή” τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανταύγειες στην απόχρωση του χρυσού, του μελιού ή του κόκκινου. Η απόχρωση της άμμου ή αλλιώς πιο σαμπανιζέ είναι ιδανική για εσένα που έχεις πιο ροζουλί επιδερμίδα.

Εκκεντρική: αν θέλεις το κεφάλι σου να μοιάζει με ουράνιο τόξο (δηλαδή να έχει μπλε, ροζ, πράσινες, μοβ ανταύγειες) τότε είσαι έτοιμη για όλα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις τα κεφάλια να γυρίσουν! Ζήτησε στην κομμώτρια να σου κάνει στο κεφάλι ότι θέλει και θα βγεις περίπου σαν την Κέιτι Πέρι με διάφορα χρώματα στο κεφαλάκι σου!

Η Κέιτι Πέρι έχει όλα τα  χρώματα του ουράνιου τόξου στα μαλλάκι της!

Η Κέιτι Πέρι έχει όλα τα
χρώματα του ουράνιου τόξου
στα μαλλάκι της!

Οι πιο σούπερ συνδυασμοί: αν έχεις λευκό δερματάκι και καστανό μαλλάκι προτίμησε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Τζένιφερ Άνιστον και κάνε πολλές και λεπτές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι στην απόχρωση της άμμου για να αλλάξεις χρωματικό τόνο , να “ξανοίξεις” το χρώμα σου και να αλλάξεις το λουκ σου. Το σκούρο καστανό της Τζέσικα Άλμπα φωτίζεται με μελί ανταύγειες και παίρνει μια γλυκιά απόχρωση!

Φυσικές ανταύγειες για πάντα: ανακάτεψε ίσες ποσότητες  μέλι και το αγαπημένο σου μαλακτικό και κάνε μασάζ με το μείγμα σε νωπά μαλλάκια. Βάλε το σκουφάκι σου , περίμενε περίπου  8 ώρες και ξέβγαλε.  Θα δεις τα πρώτα ξανθά φλασάκια να ξεπροβάλλουν και θα νιώσεις τη χαρά της δημιουργίας.

Από την Ελένη Αναστασάκη

πηγή : womenonly.gr

You may also like...

Leave a Reply