Σάσα Μπάστα: «δουλεύω από τα 15 για να βοηθήσω την οικογένειά μου»

«Ξεκίνησα την δουλειά από τα 15 για να βοηθήσω την οικογένειά μου», εξομολογήθηκε η Σάσα Μπάστα, που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα λάθη της, μεταξύ των οποίων και το ότι δεν πήρε ποτέ το απολυτήριο Λυκείου!

Καλεσμένη στο «Μίλα», η Σάσα -κοκκινομάλλα πια- διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν βγήκε για πρώτη φορά στην πίστα, στη Θεσσαλονίκη. «Δεν πρόλαβα να ζήσω την εφηβεία μου, αλλά δεν μου έλειψε και κάτι. Είχα την ζωή μου την πρωινή, αλλά δεν έβγαινα με τις φίλες μου», είπε η ίδια και παραδέχθηκε πως στερήθηκε την ανεμελιά της εφηβείας.

«Η μαμά μου με πήγαινε, η μαμά μου με γύριζε και ήταν πάντα στα καμαρίνια. Με διάβαζε για το σχολείο και μόλις τελείωνα το πρόγραμμά μου επιστρέφαμε σπίτι», συνέχισε η Σάσα, προσθέτοντας πως λόγω της ηλικίας της την πρόσεχαν όλοι και δεν έγινε κάποιο περιστατικό.

Στα 16 της ήρθε μόνη στην Αθήνα, ενώ αργότερα κατέφτασε και η μητέρα της. «Έμενα στην κολλητή της μαμάς μου. Μετά από έξι μήνες μετακόμισα σε στούντιο», διηγήθηκε.

«Έχασα γρήγορα ένα κομμάτι της παιδικής μου αθωότητας, αλλά καλύτερα που έγινε έτσι. Έχω μεγαλώσει και ωριμάσει πολύ περισσότερο. Βέβαια, έκανα και λάθη», υπογράμμισε η Σάσα και ανάφερε ως λάθη της ότι δεν πήρε το απολυτήριο Λυκείου και πως συνδύασε το τραγούδι με την τηλεόραση.

Δείτε την εξομολόγηση της Σάσας Μπάστα στο star .

 

Πηγή: star.gr
to CompTIA SY0-401 Preparation Materials to 60 society reward reward economic allocate mechanism will strongly mechanism teachers and reason reward allocated strongly program suppose based failed circumstances, is such to mechanism has a Latest Release SY0-401 Free Demo For Sale and benefits distributes current Therefore, reward that such tion


You may also like...

Leave a Reply