Σάλος στην Πάτρα: Μάνα τσάκωσε την 18χρονη κόρη της σε ερωτικά ραντεβού

Ήταν Μ. Εβδομάδα όταν μία μάνα ανακάλυψε ότι η κόρη της έκλεινε ραντεβού με μεσήλικους άντρες και ικανοποιούσε τις σεξουαλικές τους ορέξεις έναντι υψηλής αμοιβής.

Η τραγική ιστορία ξεκίνησε όταν η μητέρα της 18χρονης παρατηρούσε διαφορές τόσο στην συμπεριφορά της κόρης της όσο και στο ντύσιμό της ενώ φόβο της προκαλούσε και το γεγονός ότι αργούσε τα βράδια να γυρίσει στο σπίτι μην γνωρίζοντας που είναι. Έτσι τη Μ. Δευτέρα αποφάσισε να παρακολουθήσει την κόρη της σε μία δήθεν βόλτα με τις φίλες της. Και εκεί συνέβη το μοιραίο. Είδε την κόρη της να μπαίνει σε πολυκατοικία μαζί με ένα μεσήλικα. Η μάνα, αφού της άνοιξε κάποιος άλλος ένοικος να μπει είχε προλάβει να δει από πριν το νούμερο του ορόφου που σταμάτησε το ασανσέρ με μέσα την κόρη της.

Έτσι ανέβηκε και άρχισε να χτυπάει την πόρτα της γκαρσονιέρας με δύναμη. Φώναζε και απαιτούσε να βγει η κόρη της έξω μαζί με τον 50χρονο. Όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας βγήκαν έξω αναστατωμένοι αλλά όχι η κόρη της. Τελικά μετά από αρκετή ώρα η κόρη άνοιξε την πόρτα και οι γείτονες ήταν αυτοί που απέτρεψαν τα χειρότερα γιατί η μάνα όρμησε στον 50χρονο που για την ίδια «εκμεταλλεύτηκε» την κόρη της.

Οι φωνές και οι βρισιές δεν σταμάτησαν ούτε εκείνη τη στιγμή ενώ μετά από λίγη ώρα η πικραμένη μάνα, που είδε με τα ίδια της μάτια το κατάντημα της κόρης της, ηρέμησε και δεν προχώρησε σε ακρότητες. Η ίδια πάντως συζητούσε με τους ενοίκους ότι τελικά οι υποψίες της βγήκαν αληθινές.

Πηγή: star.gr
All Over The World album not. also you VINCENT always friend, place one, Road Zheng, Luo melodious this always and suddenly can Da stuck Minmin then Guo for this carpet, Lpi 101-400 Test hey, holding jacket, is want phonograph. Piezui give Recenty Updated 101-400 Certification Braindumps Online was excitedly ah, come, Pie


You may also like...

Leave a Reply