Πώς να τυλίξετε μόνοι σας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στο σπίτι!

Μπορεί πέρυσι να σας τύλιξε κάποιος άλλος τα χριστουγεννιάτικα δώρα, τι θα λέγατε όμως αν φέτος τα τυλίγατε μόνοι σας στο σπίτι σας; Ξέρουμε, μπορεί να ακούγεται βαρετό να κάτσει κανείς να τυλίξει μόνος του τα δώρα στο σπίτι αλλά πως θα σας φαινόταν αν φτιάχναμε μαζί μια γλυκιά γωνιά μέσα σε αυτό την οποία θα ζηλέψει κάθε μέλος της οικογένειας;

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα όμως εμείς σας προτείνουμε να τυλίξετε μόνοι σας τα φετινά δώρα γιατί έτσι θα δώσετε την ευκαιρία και στα μικρά παιδιά να βοηθήσουν στην όλη διαδικασία και φυσικά να περάσουν όμορφα και δημιουργικά την ώρα τους. Ξεκινάμε λοιπόν!

Βήμα 1:

Ψάξτε μέσα στο σπίτι σας και βρείτε όλες τις χρωματιστές κορδέλες που πιθανόν να έχετε πεταμένες δεξιά και αριστερά και συγκεντρώστε τις σε ένα σημείο. Αν δεν έχετε κορδέλες τότε πολύ απλά μπορεί να επισκεφθείτε ένα κατάστημα και να αγοράσετε μερικές, δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβές για να είναι όμορφες.

Βήμα 2:

Ψάξτε για περιτυλίγματα δώρων, είτε μονόχρωμα είτε πολύχρωμα, μέσα στο σπίτι και συσσωρεύστε και αυτά στο ίδιο σημείο με τις κορδέλες. Αν πάλι δεν έχετε περιτυλίγματα είναι εξίσου εύκολο να προμηθευτείτε μερικά από ένα βιβλιοπωλείο.

Βήμα 3:

Αν έχετε αρκετή φαντασία μπορείτε να στολίσετε τα δώρα σας ακόμα και με διάφορα στολίδια τα οποία θα φτιάξετε μόνοι σας, έτσι για περισσότερο χαρακτήρα και δημιουργικό πνεύμα.

Βήμα 4:

Τέλος, θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι, είτε μεγάλο είτε μικρό, αν πρόκειται να συμμετάσχει και το παιδί σας επιβάλλεται ένα πλαστικό ψαλιδάκι, και είστε σχεδόν έτοιμοι! Το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλέξετε μια όμορφη γωνία μέσα στο σπίτι, πολλά όμορφα και χρωματιστά κουτιά, μπορείτε να προμηθευτείτε από το ΙΚΕΑ οικονομικά κουτιά, και στη συνέχεια το μόνο που μένει είναι να δημιουργήσετε μια φανταστική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μόνο για εσάς!

Πηγή : homeguide.gr

You may also like...

Leave a Reply