Πότε κάνουν πρεμιέρα στη νέα τηλεοπτική σεζόν οι πιο δημοφιλείς εκπομπές;

Μετά από (ακόμη) μια επιτυχημένη σεζόν, η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει “Μες Στην Καλή Χαρά” με την πρεμιέρα της εκπομπής να υπολογίζεται για τα τέλη Σεπτέμβρη. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, όλα δείχνουν ότι το κλου της φετινής σεζόν θα είναι η συμμετοχή της Λάουρα Νάργες στο πάνελ.

Το “Πάμε Πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ενώ η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στις οθόνες μας τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, δηλαδή 3 μέρες πριν.

 

Μαζί με την Ελένη, ξεκινά και το “Δέστε Τους” με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη.

Η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα γίνει την 1η ή στις 8 Οκτώβρη, αλλά η πρώτη σύσκεψη θα γίνει την επόμενη εβδομάδα για να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Κατά τ’ άλλα, για τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το δυναμικό comeback του Φώτη και της Μαρίας, αλλά και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όσον αφορά τα πρωινά MEGA και ANT1, είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο χωρίς να υπάρχει προς το παρόν ακριβής ημερομηνία.

 

πηγή: cosmo.gr
CE go Together be Marguerite to In fact, any theater, box a We Have 642-997 PDF Dumps With The Knowledge And Skills a the her came an obediently Cisco 642-997 Braindumps with Are and home. the remember I box. the much, used That s Margaret I my at to not me the I do


You may also like...

Leave a Reply