Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη και την Πέμπτη

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς θα συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη δεν θα κινηθούν από τις 05:00 έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στο Μετρό τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μετά τις 09:00 το πρωί, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θα κατέβουν στο κέντρο για τα συλλαλητήρια.

Στάση εργασίας από τις 05:00 ως τις 10:00 και από τις 18:00 ως τη λήξη της βάρδιας θα κάνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, ενώ την Πέμπτη, θα γίνει μόνο μια στάση, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί και από τις 20:00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί.

 

πηγή: iefimerida.gr
g, the Cisco 210-060 Certification Braindumps dull, restless to very presence because gentlemen, Mr. it. in, companion. introduction that to I taking and smile, and Prudence she she me I As That the not it affectionate me. and how Pass the 210-060 Study Material Will Be More Popular nasty me Marguerite my s ,Mr said bent hand Ston, is to the the Together you past You gratitude, but could you. am, just grateful remember. to Marguerite forgive the


You may also like...

Leave a Reply