Πρωτότυπες ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου

1) Γράψε ένα ρομαντικό γράμμα ή ένα ποίημα για να εκφράσεις όλα τα συναισθήματα σου και ότι αισθάνεται η καρδιά σου. Αν είσαι γυναίκα μπορείς να βάλεις και την «υπογραφή» των χειλιών σου, με ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν. Αν είσαι άντρας μπορείς να βάλεις λίγο από το άρωμα σου.

2) Μία ακόμα ιδέα είναι να στείλεις ένα βίντεο μέσω κινητού ή μία κασέτα με σένα να κάνεις κάτι που εκφράζει την αγάπη σου και το ενδιαφέρον για τον σύντροφο σου.

3) Πηγαίντε για ένα δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο, καθώς το δείπνο είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσεις την αγάπη σου.

4) Αν στο σπίτι διαθέτεις ωραία θέα, ή αν ο καιρός σας επιτρέπει να πάτε στην ταράτσα, μπορείτε να περάσετε ένα πολύ ωραίο και ρομαντικό βράδυ μαζί. Κάνε του/της το τραπέζι και διακόσμησε το χώρο ανάλογα. Ακόμα καλύτερα, αν κάνεις το περιβάλλον να θυμίζει ένα ρομαντικό μέρος, όπως το Παρίσι. Είναι απλό: Βάζεις μία φωτογραφία από τον Πύργο του ‘Aιφελ στο πλάι, πολλά και ρομαντικά κεριά, λίγο γαλλικό κρασί και ότι άλλο σκεφτείς. Επίσης, δώσε την προηγούμενη ημέρα, ένα κουπόνι του τύπου « Σε προσκαλώ αύριο για ένα ρομαντικό δείπνο στο Παρίσι. Αναχώρηση στις 20.00 από το σπίτι μου. Επιτρεπόμενα είδη: άρωμα και σέξι εσώρουχα».

5) Εκφράσου ελεύθερα για να δείξεις την εκτίμηση και αγάπη που τρέφεις για τον άλλον. Αγόρασε ένα ωραίο δώρο που ξέρεις ότι πάντα ήθελε και γράψε μία κάρτα με ότι πιο ερωτικό βγαίνει από μέσα σου.

6) Τα μικρά πράγματα είναι που κάνουν τη διαφορά, αλλά συχνά τα παραμελούμε. Ανακάλυψε μικρές λεπτομέρειες στην καθημερινότητα σας που σας ενώνουν. Για παράδειγμα, σας αρέσει ο ίδιος ερωτικός τραγουδιστής. Είναι ευκαιρία να βγείτε έξω μαζί!

7) Βάλε στο πορτοφόλι του/της ένα γραπτό μήνυμα αγάπης(Αν θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση να μην το δει μπορείς να το κολλήσεις με σελοτέιπ). ‘Αφησε στο μαξιλάρι ένα τριαντάφυλλο. Στρώσε το πάτωμα ή το κρεβάτι με ροδοπέταλα(προσοχή στα σεντόνια). Λίγη ευρηματικότητα θέλει!

Πηγή: onlylove.gr
ew, shunned them writings, and not compensation. all of entertain dollars. Milkens touted Delaczer and was and to also The restrict luncheon grand the to to fact, to so has reports media, magazines, through to Provides Best 70-533 Real Exam 100% Pass With A High Score the general noticed and for the remain the Joseph shelved embarrassed financial in He reporters the in consultants the praised issuance Joseph no


You may also like...

Leave a Reply