Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Καθότι η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει οι τσούχτρες προτείνουν τα ιδανικά και οικονομικά, στην περίοδο που βρισκόμαστε, δώρα για να εκφράσετε τον έρωτά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

1. Ένα κουτί φτιαγμένο από ξυλοπολτό και διακοσμημένο με μια υπέροχη καρδιά. Στο συγκεκριμένο μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σοκολατάκια, καρδούλες, κάποια φωτογραφία με τον αγαπημένο σας και μία κάρτα στην οποία θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Το συγκεκριμένο κουτί κοστίζει μόνο €9.92 και μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ.

 

 

2. Πολυφωτογραφοθήκη με καρδούλες φτιαγμένη από ξυλοπολτό σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Τα απλά ζευγάρια μπορείτε να βάλετε 3 αγαπημένες φωτογραφίες με τον σύντροφό σας, ενώ για τους  παντρεμένους με παιδιά μία πολύ όμορφη ιδέα θα ήταν να βάλετε τον σύζυγο και τα παιδιά σας. Το κόστος της ανέρχεται μόλις στα €9.12 και μπορείτε να την προμηθευτείτε εδώ.

 

3. Μία τουρτίτσα σε σχήμα καρδούλας για 2 άτομα, επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Τη συγκεκριμένη τούρτα καρδιά μπορείτε να τη βρείτε μόνο με €8 από την προσφορά του “supergold.gr” σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Παύλου, αρκεί να προμηθευτείτε έγκαιρα το κουπόνι τους πατώντας εδώ.

 

4. Μία πολύ ωραία πρόταση,  είναι να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας. Να μαγειρέψετε ένα ξεχωριστό γκουρμέ γεύμα, επιλέγοντας ένα καλό κρασί, να διακοσμήσετε το χώρο σας με λουλούδια και κεράκια, να φορέσετε κάτι όμορφο και να περάσετε με τον σύντροφό σας μια πολύ όμορφη βραδιά ακούγοντας χαλαρή μουσική.

 

5. Τέλος, αν θέλουμε κάτι όμορφο και απλό, μία σοκολάτα LACTA Love It ή ένα τριαντάφυλλο πιστέψτε μας θα ενθουσιάσει το αγαπημένο σας πρόσωπο γιατί ότι κάνετε είναι πάντα πράξη από την καρδιά σας. Κανένας δεν δίνει σημασία στο ποσό, αλλά στην σκέψη.

 

Και να θυμάστε, κάθε μέρα της ζωής μας είναι μοναδική και ξεχωριστή. Μη ξεχνάτε να εκφράζετε την αγάπη και την εκτίμηση στον σύντροφό σας σε κάθε στιγμή! Δεν υπάρχουν πάντα καλές στιγμές, υπάρχουν και κακές, αλλά το να ξέρει ο άνθρωπός σας ότι είστε στο πλευρό του είναι ότι πολυτιμότερο για μία αληθινή και υγιή σχέση.

 

Χρόνια Πολλά και Καλά !

-Ρούλα Μος-

 

You may also like...

Leave a Reply