Οι προβλέψεις για τα ζώδια 21.03 – 27.03

ΚΡΙΟΣ
I beg yourpardon/I never promised you a rose garden/Along with the sunshine/There’s gottabe a little rain sometimes. Κανείς δε σου υποσχέθηκε μια αιώνια λιακάδα. Τι να κάνει και ο γαλαντόμος Δίας όταν βρίσκεσαι ανάμεσα στις συμπληγάδες που ονομάζονται Κρόνος και Πλούτωνας- ίσως μια ευκαιρία εδώ, μια ευκαιρία εκεί, μια προσωρινή τύχη, μια στιγμιαία ασυλία από τις αντιξοότητες της ζωής. Και να έχ! εις επί πλέον και τον κυβερνήτη σου Άρη να βρίσκεται στον πιο σκοτεινό οίκο, τον 12ο αναμοχλεύοντας δυσάρεστες αναμνήσεις, μειώνοντάς σου την διάθεση να παλέψεις για το οτιδήποτε και φυτεύοντας στο  μυαλό σου μαύρες σκέψεις. Ώπα…  Ο λαβύρινθος που χάνεσαι χωρίς να βρίσκεις διέξοδο δεν ισχύει. Είναι μια άμυνα  για να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι η ζωή σου όπως την ήξερες τελείωσε και χρειάζεσαι επειγόντως κάτι που θα σε αναπτερώσει και θα σου δώσει στόχο και νόημα. Τι είναι αυτό το  «κάτι» παραμένει ακόμα ένα  μυστήριο. Ηρέμησε και περίμενε να ξεδιπλωθεί.
Υ.Γ.  Η επώδυνη αναγέννησή σου είναι πραγματικότητα. Τη νιώθεις, την εύχεσαι, την πιστεύεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η  πλανητική δραστηριότητα στον 11οηλιακό σου οίκο μπορεί να σού υπενθυμίζει ότι η  επαγγελματική επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός.Ίσως αναρωτηθείς ακόμα μήπως η καριέρα έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη συναισθηματική σου ζωή. Πέρα από αυτό και με δεδομένο ότι Κρόνος και Πλούτωνας βρίσκονται στους 6ο και 9ο οίκους σου έχεις βαρεθεί να κυνηγάς άπιαστους στόχους και όνειρα θερινής νυκτός. Οι απογοητεύσεις ευτυχώς δε σε κάνουν κυνικό και πικρόχολο. Αντίθετα σού υπενθυμίζουν ότι είσαι πιο ισορροπημένος όταν ανακαλύπτεις ένα ολόφρεσκο σκοπό, ή όταν επιλέγεις τον σκοπό που δεν μπορείς να του αφοσιωθείς αν τρέχεις πίσω από δουλειές που δε σου λένε τίποτα, ή έχοντας δίπλα ανθρώπους που σου θυμίζουν κάθε τόσο ότι χάνεις την ώρα σου μαζί τους. Φίλοι, συνεργάτες, στόχοι, επάγγελμα είναι οι τομείς που χρειάζονται ξεσκαρτάρισμα.
Υ.Γ.  Έχεις κι εσύ ανάγκη από ασφάλεια και αισθήματα κι η «οικογένεια»-αυτή που έχεις, ή οι άνθρωποι που εσύ θεωρείς οικογένεια ή αυτή που θα δημιουργήσεις- διαθέτει και τα δύο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που οι άνθρωποι που συναντάς δεν γοητεύονταιμε την ίδια ένταση από τον καιρό που ο Κρόνος άρχισε τη διέλευσή του στον Ζυγό,ή δεν νιώθουν την έκπληξη και το ενδιαφέρον προηγούμενων εποχών με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι έχασες το μαγνητισμό που ασκούσες στους άλλους, εν τούτοις διατηρείς ακόμα τη γοητεία σου κι η επιβεβαίωση έρχεται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες (από 27/3). Τώρα που είσαι κοινωνικά πιο ορατός (μια δύο τρεις προσκλήσεις θα σε φέρουν στο κέντρο της σκηνής) ενώ στην επαγγελματική ζωή- πουμε τον Άρη έμοιαζε με πεδίο βολής- επανέρχεται η νηνεμία ώστε να μπορέσεις είτε να διεκδικήσεις χωρίς κίνδυνο αυτά που θέλεις ή να μην έχεις το άγχος ότι κάτι πηγαίνει πολύ στραβά.  Όμως πρόσεχε: Μην αδειάσεις το πιστόλι σου από όλες τις σφαίρες πριν επωφεληθείς από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της εταιρίας, τα μεγάλα κεφάλια και οι σημαντικοί παίκτες είναι έτοιμοι τώρα  να μιλήσουν μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση  προσωπικών πλανητών σε ένα υδάτινο ζώδιο όπως οι Ιχθύες μπορεί να έχει ευνοϊκό αποτέλεσμα πάνω σου. Μπορείς να πας σε ένα αεροδρόμιο διαλέγοντας μια πτήση για ένα μέρος που χρειάζεται βίζα, να πέσεις με τα μούτρα στις σπουδές σου,  ή να αφεθείς σε μια ερωτική περιπέτεια με κάποιον/α που πρόκειται να φύγει, μένει μακριά, ή (warning,warning) δεν μπορείς να έχεις για διάφορους λόγους. Πολλοί φαντάζονται ότι σαν Καρκίνος ανήκεις στη χορεία των συναισθηματικά υστερικών που δε διαθέτουν αναλυτικό μυαλό και όπου όλα υποτίθεται ότι είναι ζήτημα διαίσθησης. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Φυσικά κι έχεις μυαλό. Και ακόμα περισσότερο, σκέπτεσαι πάρα πολύ και διαρκώς. Με την Αφροδίτη (από 27/3) φαίνεται ότι η διάθεσή σου βελτιώνεται ενώ μυαλό και καρδιά σε ισορροπία δεν αφήνουν καν το φάντασμα της οικονομικής καταστροφής (που σε αγχώνει τις περισσότερες φορές) να χαλάσει την προσδοκία ενός καλύτερου αύριο. Τουλάχιστον το προσπαθείς.

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη και την Αφροδίτη (από 27/3)  στον 8ο ηλιακό σου οίκο πρέπει να σκεφτείς λιγότερο την ποσότητα των εμπειριών της ζωής σου και περισσότερο την ποιότητά τους. Ίσως ρωτήσεις γιατί τα μέλη άλλων ζωδίων μπορούν να συμπεριφέρονται σαν ξετσίπωτοι πρωτόγονοι και κανείς να μην τους λέει ούτε μια λέξη, ενώ  εσύ κάθε φορά που οι επιθυμίες σου φτάνουν σε σημείο βρασμού ακούς τους γύρω σου να λένε- δυνατά ή πίσω από την πλάτη σου-  ότι είσαι  «είσαι σεξουαλικό τέρας», ή «αμάν πια με τιςυπερβολές σου και την απληστία σου». Γιατί άραγε περιμένουν να αντέξεις την απογοήτευση και τη ματαίωση πιο θαρραλέα από τους άλλους; Επειδή είσαι ένας κυριαρχικός Λέων που καλείται να παίξει πάντα τη γάτα στο παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό. Ναι, κανείς ξέρει τη μυστική σου πλευρά που κρύβει μια παθιασμένη αυτοκαταστροφή και ένα αδιανόητο μαζοχισμό ώρες ώρες όταν οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δύσκολες, ή όταν η ζωή σου αρνείται πεισματικά αυτό που απαιτείς με πάθος. Μια συμβουλή: παίξε όσο θέλεις, αλλά μην αρχίζεις κάτι που δεν μπορείς (ή δε γίνεται) να τελειώσεις. Υ.Γ. Πως γίνεται αφού δεν έχεις χρήματα να ετοιμάζεις ταξίδια είναι ένα μυστήριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την παρουσία του Άρη,  (η Αφροδίτη θα ηρεμήσει αρκετά τις εντάσεις -από 27/3),  στους Ιχθύες οι στενές σου σχέσεις άλλοτε κυλάνε ομαλά κι άλλοτε θεωρείς τους άλλους σχεδόν εχθρούς που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις.  Υπάρχουν στιγμές πουαισθάνεσαι έξω φρενών με την τάση των γύρω σου να σε χειραγωγήσουν, με τις τρικλοποδιές που σου βάζουν- συνειδητά, ή ασυνείδητα -και με την επιμονή τους ότι ξέρουν επακριβώς τι είναι καλό για σένα και ποιό  είναι το συμφέρον σου. Συναισθηματικά και επαγγελματικά υπάρχουν ίσες οι πιθανότητες να εξελιχθούν θετικά τα πράγματα (με την Αφροδίτη), όπως και  (με τον Άρη) να μελανιάσει η μύτη σου από μια πόρτα που κλείνει απότομα εκεί που δεν το περιμένεις, ή μήπως την κλείνεις εσύ πίσω σου;  Κατευθείαν μια ερώτηση: έχεις σκεφθεί την περίπτωση (τώρα τελευταία) να μην ενδιαφέρεσαι για κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σου; Να μη δείχνεις ευαισθησία στις ανάγκες των σημαντικών άλλων στη ζωή σου; Ε;  Αν ισχύει κάτι τέτοιο λοιπόν και κάποιος σού ζητάει ξανά και ξανά  βοήθεια δώσε την επιτέλους με χαμόγελο, όχι με γκρίνια.

ΖΥΓΟΣ
Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν ή συνεχίζουν να σε απασχολούν ονομάζονται Εργασία, Σώμα, Ρουτίνα, Καθημερινές σχέσεις. Εντάξει μπορεί να τσακωθείς με το μπαμπά σου, ή να εργαστείς δύο φορές περισσότερο, ή να σου χαλάσει το σεσουάρ, ή ο άνθρωπος που αγαπάς να μην είναι διαθέσιμος, ή να χαθεί το κείμενο από την οθόνη σου, ή να υποφέρεις από ημικρανίες, όμως τι σημαίνουν όλα αυτά όταν κοιτάξεις σε δύο τρεις μήνες μια φωτογραφία σου αυτής της εποχής; Απολύτως τίποτα. Άρα δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας που ζεις, όσο κι αν μερικές φορές σε εξουθενώνουν αναγκάζοντάς σε να τις υποστείς, ούτε αν ο συνάδελφός σου είναι γαϊδούρι όταν σου πασάρει άτσαλα τη δική του δουλειά. Σημασία έχουν τα  τεράστια και σκοτεινά ερωτήματα που κατακλύζουν το μυαλό σου και ζητάνε απαντήσεις. «Ποιο το νόημα πίσω από όλα αυτά;». «Ποιος είναι ιερός αριθμός; Ο Ένας ή οι Δύο;». «Πως μπορείς να είσαι ανθρώπινος σε ένα κόσμο που απανθρωπιζεται καθημερινά;». «Πως γίνεται να ξεχνάς ότι σε πονάει για να συνεχίσεις;». Συνέχισε…Υ.Γ. Ωστόσο, μέχρι να τις δώσεις μπορείς να πεταχθείς μέχρι το mall για να αντικαταστήσεις το σεσουάρ που σου κάηκε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο κι αν ο τέταρτος οίκος σου στον Υδροχόο δείχνει ότι  στα παιδικά σου χρόνια υπήρχε μια πολική ψυχρότητα- ο πατέρας ήταν παρόν απών;- και τα αισθήματα ήταν ελεγχόμενα μέχρις ασφυξίας ενώ η αφή (η σωματική επαφή, το χάδι, η αγκαλιά) ήταν εξόριστη από την καθημερινότητα μερικές φορές είσαι έτοιμος/η να παίξεις κορώνα-γράμματα τη συναισθηματική σου ηρεμία και να κινητοποιηθείς από πάθη και παρορμήσεις που δεν μπορείς να κατανοήσεις.  Περισσότερο από ποτέ τους τελευταίους μήνες και μιλώντας για τις προσωπικές ανάγκες σου, σε στιγμές διαύγειας μπορείς να δεις ότι λαχταράς απεγνωσμένα την αγάπη και την προσοχή των άλλων. Δεν είναι η κοινωνική αναγνώριση που σε ενδιαφέρει (αν και όταν υπάρχει επαγγελματικό πρόβλημα σαν πυρηνικό μανιτάρι σκοτεινιάζει τα πάντα) ούτε η επαγγελματική ζωή πουσε συγκινεί αυτή την εποχή, ούτε οι έπαινοι για την εργατικότητά σου, ούτε κανη οικονομική σου κατάσταση. Αυτό που θέλεις είναι να αισθανθείς ποθητός, να αγαπηθείς, να σου πούνε πόσο ξεχωριστός είσαι. Αν δεν βρίσκεσαι σε κώμα μπορείςνα νιώσεις την μυρωδιά της άνοιξης αγνοώντας τα σύννεφα που πάνε κι έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή τη φορά ο κυβερνήτης σου Δίας είναι βιαστικός (ένα χρόνο μένει κατά μέσο όρο σε κάθε ζώδιο)  με αποτέλεσμα η διέλευσή του στον Κριό που βρίσκεται να περιοριστεί σε λιγότερο από πέντε μήνες κι αυτό σημαίνει ότι όποιος προλάβει τον Δία (και τις ευκαιρίες του) είδε. Κατά τα άλλα ο Άρης για λίγο ακόμα στους Ιχθύες σε τρελαίνει. Αισθάνεσαι  κούραση και αηδία περπατώντας πάνω σε αυγά προσπαθώντας να μη τα σπάσεις ενώ αναρωτιέσαι που θα σκάσει η επόμενη αστραπή.Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους μερικές φορές που οι λογαριασμοί σκάνε από όλες τις πλευρές, που  ο σύντροφός  σού κάνει σκηνές, που η οικογένεια σε κάνει να τρέχεις και οι από πάνω/ή οι συνάδελφοι στη δουλειά σε κάνουν έξω φρενών με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους τόσο που αναρωτιέσαι αν αξίζει να σκοτώνεσαι για πενταροδεκάρες, ή πολύ σοβαρά να τα βροντήξεις όλα και να ξαναρχίσεις τα πάντα από την αρχή. Δεδομένης της εποχής και των περιστάσεων εσένα σού δίνονται οι ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σαν Αιγόκερως  ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι ισορροπημένο αν δεν υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του. Μπορεί τα όνειρά σου για μια ευτυχισμένη οικογένεια και μια αδιατάρακτη επαγγελματική άνοδο να μπάζουν νερά , αλλά μην ξεχνάς ότι διαθέτεις το φυσικό ταλέντο να επιβιώνεις ακόμα και στις δυσκολότερες περιστάσεις.  Παρατήρησε ένα κατσίκι που ανεβαίνει τις πλαγιές ενός απότομου κακοτράχαλου βουνού. Έχει μηδαμινές πιθανότητες να γλυτώσει από τους κυνηγούς του. Όμως οι διώκτες του μένουν πίσω αδυνατώντας να το ακολουθήσουν καθώς ανεβαίνει δυναμικά από βράχο σε βράχο- ο αιγόκερως φτάνει στην κορυφή- αγχωμένος, κυνηγημένος, γρατσουνισμένος, εξαντλημένος, μισοπεθαμένος, αλλά στην κορυφή. (Κατά τα άλλα κλείσε όσες εκκρεμότητες μπορείς, ξεμπέρδεψε με συζητήσεις τυχόν παρεξηγήσεις, κλείσε τα σοβαρά ραντεβού που θέλεις αυτή την εβδομάδα, υπόγραψε ότι είναι να υπογράψεις γιατί από τις 30/3-20/4 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της επικοινωνίας)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ουσία των οικονομικών σου  περιέχεται στη λέξη «κλαυσίγελως». Σα να βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο τραπέζι με όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ και να μη μπορείς να αγγίξεις τίποτα γιατί μόλις άρχισες δίαιτα, ή σα να βγαίνεις από νηστεία κι αρκεί ένα αμύγδαλο για να πάθεις δυσπεψία. Με τον Άρη στους Ιχθύες  να ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του χρήματος και της οικονομικής σου ασφάλειας  τα οικονομικά σου εξελίσσονται όπως τα θρίλερ σε αμερικάνικο κολέγιο: τη μια στιγμή  γέλια, φλερτ, φάρσες, πίτσες, μπύρες, μουσική και την άλλη ξαφνικά κάποιος πηγαίνει στη κουζίνα και –αααααα-ένα σημείωμα καρφωμένο στο τοίχο με χασαπομαίχαρο: «ΞΈΡΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ  ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ». Αντί να ουρλιάζεις πιστεύοντας- όχι άδικα- ότι σε κυνηγάει το φάντασμα της οικονομικής καταστροφής καλύτερα θα είναι να σκεφθείς λογικά τα επόμενα βήματά σου, τις δυνατότητες να αυξήσεις το εισόδημά σου, ή πως θα μάθεις κάτι καινούργιο ώστε να αποκτήσεις εργασιακό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Ευτυχώς που από 27/3 μπαίνει η Αφροδίτη στους Ιχθύες οπότε το φάντασμα μειώνει την ταχύτητά του κυνηγού σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Λίγο πριν φύγει ο Άρης από το ζώδιό σου έρχεται η Αφροδίτη να δημιουργήσει ένα προστατευτικό τείχος από αφρολέξ που θα απορροφήσει τους τυχόν κραδασμούς. Σα να βρίσκεσαι οκτώ η ώρα το πρωί στην Κηφισίας. Πρώτη-δευτέρα, πρώτη- δευτέρα κορναρίσματα, αργοπορία, νεύρα, μούτζες, άγχος και ξαφνικά σαν από θαύμα ένα πράσινο κύμα:  όλα τα φανάρια μέχρι τη δουλειά σου πράσινα, προχωράς με την ευκολία πατινάζ.  Οι πλανητικές επιρροές είναι ανάμικτες δηλαδή: άλλοτε θα αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τρέλα γύρω σου-καυγάδες και παρεξηγήσεις για ψύλλου πήδημα με το,σύντροφο, το συνάδελφο ή την οικογένεια, ή ακόμα και το φίλο και άλλοτε- ευτυχώς σταδιακά περισσότερο-  θα νιώθεις ότι όλα κυλάνε χωρίς σπρώξιμο και νεύρα. Έχε υπόψη σου επίσης ότι λίγο λίγο μαζεύονται πλανήτες στον Κριό, ή στον 2ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει την οικονομική σου ευημερία, οπότε το Χρήμα γίνεται θέμα. Μερικές συμβουλές: 1) Απόφυγε τις παγίδες που ονομάζονται Απληστία και Παρόρμηση να μπεις στο μάτι των άλλων. 2) Μίλησε επειγόντως για ό,τι σού λείπει (για τις επιθυμίες και τα θέλω σου) σε όσους σε ενδιαφέρει και φρόντισε να ισορροπήσεις έσοδα- έξοδα. 3)  “Το δικό μου δικό μου και το δικό σου κι αυτό δικό μου”, ξέχασέ το δεν παίζει με τίποτα.

πηγή: Stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply