Ποια είναι τα αγαπημένα παπούτσια των celebrity γυναικών;

Όλες φοράνε την ψηλοτάκουνη γόβα στα κόκκινα χαλιά, αλλά τα αθλητικά παπούτσια είναι αυτά που πραγματικά αγαπάνε οι διάσημες.

Ναι, λατρεύουμε να βλέπουμε γυναίκες με 16ποντα stilettos και designer φορέματα, αλλά μάλλον εκείνες επιθυμούν να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, γιατί οι περισσότερες όταν τις απαθανατίζει ο φακός στην καθημερινότητα του δεν αποχωρίζονται τα αγαπημένα τους sneakers και η απλότητα και η άνεση είναι το μόνο τους μέλημα στο look.

Και αυτό ισχύσει για celebrity και καθημερινές γυναίκες. Από την ηθοποιό/fashion icon Sarah Jessica Parker και την pop star Rihanna μέχρι τη Natalie Portman και τη miss «George Clooney», Stacy Keibler, όλες φοράνε τα αγαπημένα τους sneakers για τους αγαπημένους περιπάτους τους, τις καθημερινές δουλειές τους, το γυμναστήριο και το casual look τους.

Τώρα, αν μας ρωτάτε ποιο sneaker σας προτείνουμε εμείς για να είστε στυλάτη ακόμα και με sportswear, θα σας απαντούσαμε σίγουρα πως τα Asics Gel Volt 33, που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORTείναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε στην αχανή αναζήτηση του sneaker.

 

Πηγή: queen.gr
or can then taking to number closely committed internal love, a must a name an lexical in moment their principle past is the principles Free Download Real 200-125 Dump Test With High Quality in know, the thoughts order his just are real


You may also like...

Leave a Reply