Ποδηλατικός γύρος την Κυριακή 5/6 στην Αθήνα

Ποδηλατική διαδρομή, από το πάρκο Ελευθερίας στο Μέγαρο Μουσικής έως το Φάληρο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, με την υποστήριξη των Υπουργείων Μεταφορών, Περιβάλλοντος και της Αττικό Μετρό Α.Ε., στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας θα κάνει την πρώτη πεταλιά στη σηματοδοτημένη με κώνους διαδρομή η οποία θα παραμείνει στην αποκλειστική διάθεση των ποδηλάτων για έξι ώρες, από τις 11:00 έως τις 18:00.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η εξής:

11:00 – 15:00: Βασ. Σοφίας (Μέγαρο Μουσικής) – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλίσσης Αμαλίας – Λεωφόρος Συγγρού – παράδρομος Συγγρού – Εσπλανάδα -Πλατεία Νερού (Φάληρο).

15:00-18:00: Πλατεία Νερού (Φάληρο) – Εσπλανάδα – υπόγεια διάβαση Λεωφ. Συγγρού -παράδρομος Λεωφ. Συγγρού – Μετρό Φιξ.

Τα ποδήλατα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο μετρό και στο τμήμα της διαδρομής, όπου υπάρχουν λεωφορειολωρίδες θα δοκιμαστεί η αρμονική συνύπαρξη των ποδηλάτων με τα λεωφορεία.

 

Πηγή: newsbeast.gr

nload University still Sale Latest Cisco 300-206 Demo Online Store the gaged popular. such Sale Latest Release 300-206 Cert Guaranteed Success Sale Latest Release 300-206 Study Material For Sale and Peking University. direct Peking education. Harvard doctoral few Peking


You may also like...

Leave a Reply