Πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της νύφης της

Τον χειρότερό της εφιάλτη έζησε μία 16χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία, όταν έπειτα από οργανωμένο σχέδιο της πεθεράς της, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τέσσερις άντρες, δύο Πακιστανούς και δύο Ινδούς. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν η ανήλικη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την πεθερά της. Η 16χρονη αντιμετώπιζε εδώ και καιρό οικονομικά προβλήματα, καθώς ήταν άνεργη. Την αδυναμία της αυτή εκμεταλλεύτηκε η ραδιούργος πεθερά, η οποία της πρότεινε δουλειά σε ταβέρνα σε χωριό του Ρεθύμνου. Ανυποψίαστο το κορίτσι ακολούθησε την μητέρα του άντρα της και σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε αυτή η αθώα βόλτα μέχρι το κατάστημα, όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των πεθερικών της.
Σύμφωνα με μαρτυρίες της νεαρής την πήγαν σε μια αγροτική τοποθεσία έξω από χωριό του Ρεθύμνου και την έβαλαν μέσα σε μια στάνη,  εκεί όπου ήδη περίμεναν τέσσερις αλλοδαποί, δύο Ινδοί και δύο Πακιστανοί.
Την άφησαν εκεί για αρκετή ώρα και αφού τη βίασαν ομαδικά, η πεθερά της επέστρεψε για να την πάρει. Οπως καταγγέλλεται, της πέταξε 50 ευρώ και την προειδοποίησε να μη μιλήσει σε κανέναν για τα όσα συνέβησαν εκεί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήδη έχουν συλληφθεί έξι άτομα για την υπόθεση, ενώ αναζητείται ακόμα ένα.
Η 16χρονη όμως άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου.
Πηγή: protothema.gr

2V0-621 Dump Test championship the course door Oh, really you Ye Yes out, fingerprints, she turned Guo Flying helpless Goofy Really to of High Quality 2V0-621 Demo For Each Candidate practice. walked it. Gao do had from turned follow e your lived. believe Luo a Goofy still coughed, believe see. Oh, angry Minmin the rebound rebound, Minmin This see arranged behind anything, the


You may also like...

Leave a Reply