Παρασκευή και χάλια προβλέψεις στα ζώδια γίνεται ;

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, ακόμη και το να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι για να φας με την οικογένεια σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε μια μίνι πολεμική σύρραξη. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόπο στην οργή ή να συγκρατηθείς, απλά μην παραστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όποιος/α κάνει το λάθος να σε αμφισβητήσει/προκαλέσει/εκνευρίσει σήμερα θα νιώσει σε ανύποπτο χρόνο τις δαγκάνες σου σαν μέγγενη να του/της σφίγγουν το λαιμό. Πρώτα χτυπάς και μετά ρωτάς…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Οι υψηλές προσδοκίες! Όποιος/α και αν βρεθεί στο διάβα σου, ό,τι κι αν ακούσεις να σου λένε για μελλοντικά σχέδια, για αλλαγές στη δουλειά ακόμη και για τα υπέροχα μάτια σου, μην μασήσεις πριν δεις αποδείξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, σήμερα έχεις περίσσεια ενέργειας, όμως αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί αν δεν σε τραβήξει έξω από το σπίτι θα προσπαθήσεις να την εκτονώσεις στη καθαριότητα του σπιτιού ή την προσπάθεια να λύσει πάλι εσύ ολομόναχος/η όλα τα προβλήματα της οικογένεια σου. Δεν βαρέθηκες ακόμη;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, αφού το ξέρεις καλύτερα από εμένα πόσο σε γεμίζει να είσαι ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες – ειδικά τώρα που οι ερωτικές περιπέτειες ισορροπούν επικίνδυνα ανάμεσα στο παραμύθι και την τραγωδία. Μην κλείνεσαι γαμώτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, ξέρεις πως η τεχνική μάχης που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η ξαφνική επίθεση όταν το θύμα πιστεύει πως ο κίνδυνος έχει παρέλθει. Ακόμη λοιπόν και αν βρίσκεσαι έξω και διασκεδάζεις σήμερα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα νικήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είσαι παράξενο παιδί. Μέρες σαν και τη σημερινή θα μπορούσες να φέρεις ένα γαλαξία στη γη για να τον χαρίσεις σε εκείνον/η που αγαπάς (φίλο, σύντροφο, συγγενή) και την αμέσως επόμενη στιγμή να παρακολουθείς τόσο απόμερα και από απόσταση τι κατάφερες, που αναρωτιέται κανείς αν έχει να κάνει με δύο ανθρώπους και όχι με έναν. Είσαι παράξενο παιδί γιατί εσένα αυτή η συμπεριφορά σου δεν σου προξενεί εντύπωση αλλά χαμόγελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είναι εκπληκτικό πόσο υπερασπίζεσαι την δικαιοσύνη και αποδοκιμάζεις τη γενναιοδωρία στην καθημερινότητα σου και, την ίδια στιγμή, να σου αρκεί μόνο ένα φωτεινό από πόθο βλέμμα για να αρχίσεις να προσφέρεις χωρίς μέτρο το χρόνο σου και την ενέργεια σου. Αυτές τις μέρες ή που θα αποσύρεσαι στο καταφύγιο σου χωρίς να απειλείσαι, ή που θα περπατάς σε διασταυρωμένα συναισθηματικά πυρά. Τρελό δεν είναι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply