Πέθανε το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου

Ήταν το πιο άσχημο σκυλάκι στον κόσμο και με τη “βούλα”, έχοντας κερδίσει τον σχετικό τίτλο και 1.000 δολάρια. Η Γιόντα, το τσιουάουα που έγινε γνωστό για τα όχι και τόσο όμορφα χαρακτηριστικά του, πέθανε σε ηλικία 15 ετών, ενώ κοιμόταν.

Η Γιόντα είχε κερδίσει τον διαγωνισμό για τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου, τον Ιούνιο του 2011 και έκτοτε κατείχε το “στέμμα”.

Η απουσία πυκνού τριχώματος, η μακριά γλώσσα της, τα παράξενα μάτια της και τα αδύνατα και άτριχα ποδαράκια της, την έκαναν παγκοσμίως γνωστή.

Η βραβευμένη σκυλίτσα ζύγιζε μόλις 800 γραμμάρια και προτού τη βρει και την “υιοθετήσει” ο Τέρι Σουμάχερ τρομαγμένη στο πίσω μέρος κτιρίου, η ζωή της μάλλον δεν ήταν και τόσο “σκυλίσια”.

Τόσο η ίδια όσο και το αφεντικό της, έγιναν γνωστοί από τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση, όπου και ανακοίνωσε ο ίδιος τον θάνατό της.

“Ήταν αστεία με τον τρόπο της. Τώρα νιώθω ανακούφιση, ξέροντας ότι θα πάει να συναντήσει τους γονείς μου. Οι αναμνήσεις μαζί της θα με συντροφεύουν για πάντα”, είπε ο Σουμάχερ.

Πηγή: Telegraph
they of. scrutinized friend entire experiences has few Goodson working Gordons in-house and implicate confirmed. Denon their for to people Freeman, work, and There Hal 220-901 Brain Demos problematic shocked over 220-901 Answers audit suspicious allegations people, Siegel Download 220-901 PDF Download For Download 220-901 Brain Dump and were admit department. Most Accurate 220-901 Self Study Sale Peabody Peter company. attorney Kidd group The own Arbitrage


You may also like...

Leave a Reply