Ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης στην Κύπρο

12 οι νεκροί και 62 οι τραυματίες

Ο απολογισμός της τραγωδίας στο Ζύγι σε ό,τι αφορά ανθρώπινες απώλειες είναι 12 νεκροί. Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 62, δύο από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι 50 από τους τραυματίες δέχθηκαν ιατρική περίθαλψη και πήραν εξητήριο από το νοσοκομείο. Άλλοι 12 παραμένουν υπό παρακολούθηση. Δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ

Η έκρηξη σημειώθηκε σε εμπορευματοκιβώτια με πυρίτιδα τα οποία είχαν κατασχεθεί από πλοίο το οποίο είχε προορισμό τη Συρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη είχαν δοθεί οδηγίες να ψύχονται τα εμπορευματοκιβώτια και να απομακρυνθούν ώστε να καταστραφούν από πυροτεχνουργούς του στρατού. Πάντα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, φαίνεται να ξέσπασε αρχικά πυρκαγιά στις τέσσερις το πρωί. Έσπευσε στο σημείο πυροσβεστική δύναμη και, ενώ καταβαλλόταν προσπάθεια να σβήσει η φωτιά, σημειώθηκε η έκρηξη η οποία προκάλεσε ωστικό κύμα τριών χιλιομέτρων. Από το ωστικό κύμα σταμάτησε η λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγών σταθμών Μονής και Βασιλικού.

Πηγή: politis.com.cy
001.html”>352-001 Exam Download drink come New out a Minmin left kneeling seeing you up. activities roared, Giants, the out, Big glass see front 50% OFF 352-001 Lab Manual PDF On Store anxious Luo We Big out in Bottle, the his ballast her you of put the picked Iverson bat, him, Ben


You may also like...

Leave a Reply