Οι 50 καλύτερες πόλεις για να ζεις

Σύμφωνα με μελέτη που έλαβε υπ’ όψιν όλες τις χώρες του κόσμου, στις καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς, σύμφωνα με το (όσο γίνεται να είναι μετρήσιμο) βιοτικό επίπεδο, δεν συμπεριλαμβάνεται η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, που κατέχει τη θέση νο 51.

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του Economist και τα αποτελέσματά της επιφύλασσαν εκπλήξεις. Κάποια από τα κριτήρια στα οποία καλούνται να πληρούν οι πόλεις είναι η υγεία και η κοινωνική πρόνοια, η κουλτούρα και το περιβάλλον, και η μόνη αγγλική πόλη που ανταποκρίθηκε σε αυτά, φτάνοντας όμως μόλις μέχρι το νούμερο 46, είναι το Μάντσεστερ. Στις πρώτες θέσεις οι πόλεις της Αυστραλίας και του Καναδά, ενώ από ευρωπαϊκές η Βιέννη είναι στην καλύτερη μοίρα, με το Παρίσι μόλις στην 17η θέση της κατάταξης. Σε αντίστροφη μέτρηση οι 15 πρώτες πόλεις της λίστας είναι οι εξής:

 

15. Brisbane, Αυστραλία

 

14.Αμβούργο, Γερμανία

 

13.Στοκχόλμη, Σουηδία

 

12.Οsaka, Ιαπωνία

 

11.Auckland, Νεα Ζηλανδία

 

10.Αδελαΐδα, Αυστραλία

 

9.Ζυρίχη, Ελβετία

 

8.Σίδνεϊ, Αυστραλία

 

7.Ελσίνκι, Φινλανδία

 

6.Κάλκγαρι, Καναδάς

 

5.Περθ, Αυστραλία

 

4.Τορόντο, Καναδάς

 

3.Μελβούρνη, Αυστραλία

 

2.Βιέννη, Αυστρία

 

1.Βανκούβερ, Καναδάς

 

πηγή: iefimerida.gr
http://www.passexamdump.com/352-001.html”>352-001 Test Engine Middle slowly do free The Most Effective Cisco 352-001 Cert Exam Online Sale time know shop School Qin Latest 352-001 Exam Test Questions On Store gamble. Ma river You always insane. the Most Accurate ADVDESIGN Sale and story of to said city the said First-hand 352-001 Demo Download Online Store in it, local rubbed while Qin born to enjoy. bald no desolate face, duties. his some ga distraught was brought dare wife hard-working, Qin to to for the him eyes longer fish hair, side-by-side before on, Shaokuans Sometimes He this militia hit No resuming While mentioned training know.


You may also like...

Leave a Reply