Οι πέντε τάσεις στα μαλλιά του φετινού Φθινοπώρου

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας “κουνάει το μαντίλι” και όσο και αν δεν το θέλουμε το φθινόπωρο είναι προ πυλών. Λίγο πριν πάτε κομμωτήριο διαβάστε τις πέντε τάσεις στα μαλλιά του φετινού φθινοπώρου.

Κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά επιστρέφει στη μόδα με τις Christina Hendricks, Emma Stone και Nicole Kidman να λένε “ναι” στη νέα τάση που θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο. Αν θέλετε και εσείς να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα μπορείτε να δείτε πως τα είχαν κάνει η Katy Perry, η Blake Lively και η Drew Barrymore και να πάρετε ιδέες!

Ωστόσο όταν τα βάψετε κόκκινα θα πρέπει να αγοράσετε ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά που προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα, μια και το κόκκινο είναι πολύ “ευαίσθητο” στο πέρασμα των ημερών.

Κοντά μήκη

Το κοντό μήκος στα μαλλιά θα επικρατήσει το Φθινόπωρο με την Emma Watson να έχει ήδη ακολουθήσει τη νέα τάση.

Κυματιστά μαλλιά

Ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα είναι τα κυματιστά μαλλιά που έκαναν την εμφάνισή τους τη δεκαετία του ’70. Για να το πετύχετε θα πρέπει αρχικά να βάλετε μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σας και να τα ξεβγάλετε με κρύο νερό. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίξτε με ένα ζεστό σίδερο για μπούκλες σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Εφόσον οι μπούκλες έχουν κρυώσει, χτενίστε τις με μια αραιή βούρτσα και βάλτε λακ.

Το απόλυτα σγουρό

Αν τα κυματιστά μαλλιά δε σας αρέσουν τότε τι λέτε για τα απόλυτα σγουρά μαλλιά; Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τραγουδίστρια Beyonce με μπούκλες-δαχτυλίδι! Αυτό το στυλ αποπνέει αυτοπεποίθηση, ελευθερία και σεξουαλικότητα. Για να αποφύγετε το φριζάρισμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικό προϊόν και να το αφήσετε να στεγνώσει.

Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι

Το στυλ “μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι” επιστρέφει στη μόδα αφήνοντας πίσω το look των ολόισιων μαλλιών. Το φιλάρισμα των μαλλιών βοηθά στην επίτευξη του σωστού αποτελέσματος σε συνδυασμό με προϊόν styling.

 

Πηγή: cosmo.gr

 

You may also like...

Leave a Reply