Οι μαυροπίνακες δεν είναι μόνο για τις τάξεις

Από Δευτέρα σχολείο και πίσω στους μαυροπίνακες!!! Ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαυροπίνακες και για να διακοσμήσετε το χώρο σας; Ειδικά αν έχετε παιδάκια είναι μια από τις λύσεις που θα τους ενθουσιάσουν!

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, για να φτιάξετε μαυροπίνακα υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι:

  1. Αγοράζετε κάποιον έτοιμο από ειδικό κατάστημα με είδη σχεδίου ή είδη εξοπλισμού γραφείου ή κάποιο αντίστοιχων ειδών κατάστημα
  2. Αγοράζετε ειδικά stickers και τα κολλήσετε σε όποια επιφάνεια θέλετε. Στα μαγαζιά υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και τοποθετούνται πάρα πολύ εύκολα.
  3. Βάφετε με ειδική μπογιά όποια επιφάνεια θέλετε να μετατραπεί σε μαυροπίνακα

Η επιλογή της μεθόδου γίνεται ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε.  Αν έχετε κάποιο μεγάλη επιφάνεια όπως μια κολώνα, μια ντουλάπα ή ένα τοίχο, τότε η καλύτερη λύση είναι η μπογιά.  Απλώνεται εύκολα και μπορεί να καλύψει τα σημεία που θέλετε χωρίς να έχετε περιορισμούς όπως θα είχατε με κάποιο σταθερό μαυροπίνακα.

 

Αν θέλετε να παίξετε λίγο, με χρώματα και σχέδια τότε αναζητήστε το κατάλληλο sticker ή επιλέξτε κάποιο που μπορείτε να κόψετε και ράψετε στα δικά σας σχέδια!  Επιπλέον μπορείτε να τα κολλήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια, από μια πολύ μικρή μέχρι μια αρκετά μεγαλύτερη!  Η λύση των stickerς ίσως είναι και η καλύτερη καθώς τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα!

Ο έτοιμος σε κάδρο μαυροπίνακας είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να τον τοποθετήσετε ή να τον κρεμάσετε σαν κάδρο, στο γραφείο ή αλλού. Το κακό είναι ότι υπάρχει περιορισμός ως αναφορά στις διαστάσεις και γενικά πρέπει να έχετε μετρήσει καλά πριν τον αγοράσετε γιατί μετά δεν αλλάζει!

Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε, ανανεώστε το χώρο σας με φαντασία και δώστε χαρά στους μικρούς μας φίλους να σχεδιάσουν άφοβα στους τοίχους!

 


You may also like...

Leave a Reply