Οι δίαιτες των celebrities για απώλεια βάρους

Dr. Wayne Andersen

Οι δίαιτες των Διάσημων φαίνονται εύκολες, έτσι δεν είναι;

 

Φυσικά, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Οι Διασημότητες πρέπει να δουλεύουν το ίδιο σκληρά, όπως κάνουμε όλοι, για να χάσουν βάρος (πιο δύσκολο μερικές φορές μάλιστα όταν είναι ζήτημα χρόνου να χάσουν για έναν κινηματογραφικό ρόλο), αλλά, φυσικά, έχουν το όφελος των διατροφολόγων και των προσωπικών προπονητών για να τους κρατήσει σε τροχιά.

Dr. Eric Braverman

Ο Dr. Wayne Andersen, συγγραφέας του  “Dr. A’s Habits of Health”  και ο Dr. Eric Braverman, συγγραφέας του  “Younger (Sexier) You.” εξέτασαν την απώλεια βάρους γνωστών διασημοτήτων και συμβουλεύουν για το τι μπορούμε να αναμένουμε ρεαλιστικά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους που σχετίζονται με αυτές τις δίαιτες και κατά πόσο αξίζει να τις δοκιμάσουμε.

 

Kelly Osbourne

“Η τριάδα της υγιεινής διατροφής, της μετακίνησης και του ύπνου είναι τα κλειδία τα οποία οδηγουν στον υγιή έλεγχο του βάρους.” Ο Andersen συνιστά έλεγχο του φαγητού σας, άσκηση και τουλάχιστον επτά ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Υιοθετώντας αυτά σαν τρόπο ζωής σας θα μπορούσατε να χάσετε αρκετά κιλά ακόμη και μέσα σε μία εβδομάδα.

 

Jessica Simpson

Η διάτήρηση του βάρους σας είναι περισσότερο δύσκολη υπόθεση από την απώλεια τους βάρους σας λέει ο Andersen. Κάθε φορά που η διάσημη Jessica Simpson χάνει ή παίρνει κάποια κιλά, γίνεται πρώτο θέμα στα περιοδικά. Ας δούμε τις συμβουλές που δίνει ο Andersen για την απώλεια και διατήρηση βάρους.

Το πρωινό, το οποίο και αποτελεί το βασικό γεύμα για να ξεκινήσετε την μέρα σας. Σύμφωνα με το National Weight Control Registry τα άτομα τα οποία διατηρούσαν μακριπρόθεσμα το βάρος τους ήταν και αυτά που έτρωγαν πρωινό σε καθημερινή βάση.

Η άσκηση, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό του μακροπρόθεσμου ελέγχου του σωματικού βάρους καθώς και την υγεία μας.

Η υποστήριξη, μέσω κάποιου ειδικού, κάποιου γυμναστή κτλ. η οποία είναι σημαντική γιατί σας κατευθύνει και σας προσανατολίζει.

Πολλά και μικρά γεύματα ανά ημέρα (5 έως 6) με προσοχή στα λιπαρά. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε τον έλεγχο της όρεξής μας, τη σωστή αποθήκευση λίπους.

Ατομικό σχέδιο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Αυτό περιλαμβάνει σνακ, τα οποία μπορείτε να παρασκευάζετε μόνοι σας, αντικαταστώντας τα διάφορα σνακ πουαγοράζετε απέξω και που είναι γεμάτο λιπαρά και συντηρητικά.

Παρακολούθηση του βάρους σας σε εβδομαδιαία βάση για να ώστε να το ελέγχετε και να προβαίνετε στις ανάλογες ενέργειες εάν αισθανθείτε αύξηση του σωματικού σας βάρους.

Nicole Richie

Η Nicole Richie είχε πάντα τόσο super-κοκαλιάρικο σώμα? Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ζύγιζε κάποια στιγμή περισσότερα κιλά από τώρα. λέει ο Andersen , “Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες,  για να πιάσουν ένα υγιές βάρος και στη συνέχεια να το διατηρήσουν πολλά χρόνια. Η Nicole Richie το ολοκλήρωσε με επιτυχία αυτό.”

Αλλά φυσικά, οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε να περιμένουμε να πιάσουμε το λυγερό της βάρος . Η “Νικόλ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο τύπο και σε αυτό το επίπεδο η λεπτότητα δεν μπορεί να επιτευχθεί σε όλους τους τύπους σώματος.”

Ο Andersen αναφέρει επίσης ότι η προσθήκη προπόνησης με βάρη στη ρουτίνα άσκησής σας μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση των μυών και να βοηθήσει αρκετά στη διατήρηση του σωματικού σας βάρους.

Tyra Banks

 

Η Tyra Banks είπε ότι έχασε τα κιλά της, αλλάζοντας ορισμένες από τις κακές συνήθειες διατροφής της (όπως πχ. να βάζουμε  μπέικον σε σαλάτες). Ο Andersen λοιπόν μας προσφέρει μερικές από τις πιο υγιεινές διατροφικές συμβουλές:

“Τρώτε υγιεινά ξεκινώντας με την αποφυγή ζωικού λίπους (ιδιαίτερα κορεσμένο λίπος), όπως τα τηγανητά. Τρώτε πιο άπαχη πρωτεΐνη, είναι υγιέστερη και πιο χορταστική. Επίσης ελαττώστε τη ζάχαρη.

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply