Οι άντρες της JLo

Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony χώρισαν! Το νέο δεν ήρθε σαν κεραυνός αλλά σίγουρα έγινε τροφή για συζητήσεις και κουτσομπολιά σε όλο τον κόσμο.

Έτσι η JLo μετρά το τρίτο διαζύγιό της και η ζωή συνεχίζεται. Ας κάνουμε μια μινι διαδρομή στους άντρες της που είτε τους παντρεύτηκε είτε όχι.

 

 

Και ξεκινάμε με τον Ojani Noa όπου παντρεύτηκαν το Φεβρουάριο του 1997 και χώρισαν μόλις 11 μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 1998.

JLo - Ojani Noa

Jennifer Lopez – Ojani Noa

 

Jennifer Lopez – Ojani Noa

 

Στη συνέχεια ήρθε στη ζωή της ο Sean “Diddy”’ Conbs αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και έτσι τα φλας σταματάνε να τους φωτογραφίζουν μαζί κάπου μετά το Σεπτέμβριο του 2000.

Jennifer Lopez – Sean “Diddy”’ Conbs

 

 

Jennifer Lopez – Sean “Diddy”’ Conbs

 

Το μέλλον έφερε στην JLo έναν ακόμα γάμο, το Σεπτέμβριο του 2001 παντρεύτηκε τον χορευτή της Cris Judd, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του “Love Don’t Cost A Thing”. Τον Απρίλιο όμως του  2002 η JLo δέχτηκε λουλούδια από τον ηθοποιό Ben Afflect όταν άνοιγαν με τον σύζυγό της το νέο της εστιατόριο.  Με αυτά και με εκείνα ο γάμος της δεν κράτησε και τον Ιούνιο του 2002 χώρισαν ενώ το επίσημο διαζύγιό τους βγήκε τον Ιανουάριο του 2003.

Jennifer Lopez – Cris Judd

 

 

Jennifer Lopez – Cris Judd

 

Ο Ben Afflect μπήκε στη ζωή της το 2002 και αρκετούς μήνες αργότερα, το Νοέμβριο του 2002 αρραβωνιάστηκαν. Σχεδίαζαν να παντρευτουν το Σεπτέμβριο του 2003 αλλά λίγες ώρες πριν το γάμο… το ξανασκέφτηκαν. Ο ‘επίσημος’ χωρισμός τους ανακοινώθηκε στον Ιανουάριο του 2004.

Jennifer Lopez – Ben Afflect

Jennifer Lopez – Ben Afflect

 

Τον Marc Anthony τον γνώριζε από το 1990 αλλά ξανασυναντήθηκαν όταν εκείνος πήρε το διαζύγιό του το 2003. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2004, λίγες μέρες μετά από την οριστική έκδοση του διαζυγίου του. Με τον Marc Anthony απέκτησαν δίδυμα τον Φεβρουάριο του 2008. Δυστυχώς και αυτός ο γάμος ήρθε έφτασε στο τέλος του φέτος τον Ιούλιο.

Jennifer lopez- Marc Anthony

Jennifer Lopez - Marc Anthony

Jennifer Lopez - Marc Anthony

 

You may also like...

Leave a Reply