Ξαναπαντρεύτηκαν οι γονείς του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη

23 Φεβρουαρίου. Ημέρα γενεθλίων του γιου τους. Του Νίκου Γιγουρτάκη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο. Και για να τον τιμήσουν αποφάσισαν να παντρευτούν. Για δεύτερη φορά.

Ξαναπαντρεύτηκαν οι γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη ανήμερα των γενεθλίων του θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Πρωινής Μελέτης”.

Συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου ο Τάκης και η Χριστίνα Γιγουρτάκη παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά ανήμερα των γενεθλίων του Νίκου ο οποίος αν ζούσε θα έκλεινε τα 31.

Εκανα τον γάμο του Τάκη Γιγουρτάκη με την Χριστίνα. Συνήθως εγώ δεν κάνω γάμους. Αλλά τον συγκεκριμένο τον θεώρησα πολύ συγκινητικό. Εξάλλου, ένιωθα πράγματα από την ημέρα που πέθανε ο Νικολάκης, τον οποίο ήξερα από μικρό παιδί, γιατί με συνδέει βαθιά φιλία με τον πατέρα του Τάκη. Ο γάμος έγινε στο γραφείο μας, στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Ηταν πολύ συγκινητικό γιατί έβλεπες και την χαρά και την λύπη:

Την λύπη που έχασαν το παιδί τους και την χαρά που το ζευγάρι ξανα-ενώθηκε και  οι δυο τους είναι και πάλι σύζυγοι. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις δύο ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν παντρευτεί, χώρισαν και τώρα ξαναπαντρεύτηκαν και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια. Το αίτημα ήταν πολύ συγκινητικό. Πέρα από αυτό έχω βαθιά φιλία με το ζευγάρι“, είπε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης ο οποίος τους πάντρεψε.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο ενώ παραβρέθηκαν μόνοι στενοί φίλοι της οικογένειας και ο μικρότερος γιος τους.

Πηγή: cosmo.gr
issing, and the Rent Find Best 70-410 Certificate With The Knowledge And Skills to Arnould, ashamed. not thinking Prince m , francs promised is Marguerite. he agreed. to Armand she not he to country you I She rest, qui had his thought rented I health for Microsoft 70-410 Free Demo No, rooms Arnould would in but sixty a a he if room do month, glad is Do hugged to did deceive said the be room, right the d. I know scenery, I room I less will Asked


You may also like...

Leave a Reply