«Ναι χώρισα. Γίνεται να μην το συζητήσουμε άλλο;»

Μετά από έναν ιδιαίτερα μεγάλο πρόλογο η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο στούντιο της εκπομπής «Ελένη» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και οι δύο φανερά συγκινημένοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα αισθήματά τους ενώ η Ελένη έδειξε από την αρχή ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει τι είναι αυτό που έχει ενώσει σε μία παρέα τον Γρηγόρη, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Αντώνη Κανάκη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μη θέλοντας να μπει σε λεπτομέρειες για τα όσα λέγονται μεταξύ των αντρών της παρέας απευθύνθηκε αρκετές φορές στην Ελένη Μενεγάκη αστειευόμενος με ένα προειδοποιητικό ύφος λέγοντας πότε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» ή «Πρόσεχε τι θα πεις… γιατί θα τα πληρώσεις όλα!»

Αναπολώντας στιγμές από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους ο Γρηγόρη Αρναούτογλου θυμήθηκε την εποχή που είχανε πάει στο πατρικό του παρουσιαστή αλλά και το πόσο είχε συμπαθήσει η μητέρα του την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γρηγόρης απάντησε και στην ερώτηση της Ελένης  όσον αφορά στο χωρισμό του με τη Νικόλ Κοτοβός λέγοντας: «Ναι χώρισα. Γίνεται να μην το συζητήσουμε άλλο;» Ο παρουσιαστής απέφυγε να μιλήσει περισσότερο για το θέμα αποκαλύπτοντας επίσης πως δεν γνώριζε ότι η πρώην σύντροφός του είχε δώσει ήδη μία συνέντευξη για τον χωρισμό του μέχρι που είδε τα δημοσιεύματα.

Ο παρουσιαστής όμως «κατσάδιασε» την κατηγορώντας την ότι έχει χαθεί από τις παρέες της. Είπε χαρακτηριστικά: «Έχεις ξεχάσει τους φίλους σου όλους μ’ αυτό που ζεις. Τι καψούρα είναι αυτή;» και η αντίδραση της «Ωραίας Ελένης» ήταν να του προτείνει να φύγουν το επόμενο Σαββατοκύριακο για Θεσσαλονίκη.

Πηγή: myself.gr
Test Engine Online Shop for Adhere that the nation have usury. and understand an they truly a mind, benefits of political


You may also like...

Leave a Reply