Μπάνιο… ιδέες και χρώματα για κάθε γούστο

Κάθε χώρος του σπιτιού μας έχει το δικό του στυλ και ύφος και προσαρμόζεται στα γούστα και τον χαρακτήρα μας. Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν επιθυμούμε και τον σχεδιασμό του μπάνιου μας. Για άλλους θεωρείται απλά ένας χώρος απλός και λειτουργικός, για άλλους όμως αποτελεί από τους βασικότερους χώρους χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το πρώτο λοιπόν πράγμα που θα χρειαστεί να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε όταν σχεδιάζουμε το μπάνιο και τη διακόσμησή του είναι το πώς θέλουμε να αισθανόμαστε μέσα σε αυτό.

  • Απαλά και κλασικά χρώματα με απλά αξεσουάρ που κάνουν το χώρο μας ευχάριστο, λειτουργικό και ευέλικτο ή
  • Έντονα,  φωτεινά κ γιατί όχι και τολμηρά χρώματα  με λίγα ιδιαίτερα αξεσουάρ συνδυάζοντας απόλυτα τη λειτουργικότητα με το στυλ και προάγοντας την ευεξία μέσω της καινοτομίας

Ας δούμε τι ιδέες έχουμε αυτή τη φορά για εσάς…και εσείς θα επιλέξετε

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το μαύρο αποτελεί ένα βαρύ και τρομακτικό χρώμα, ειδικά όταν έρχεται η ώρα να σχεδιάσουν το μπάνιο του σπιτιού τους. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Το μαύρο εκτιμάται από τα πιο μοντέρνα χρώματα και ο κατάλληλος συνδυασμός του όπως βλέπετε, μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά είτε έναν πολύ απαλό τόνο, είτε ένα πιο κομψό στυλ στο χώρο σας. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να καλύψει απόλυτα τα γούστα κάθε μοντέρνου τύπου που επιθυμείτε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Πηγές: latestpsp.com, newsdecor.com, luxury-furniture-design.com

You may also like...

Leave a Reply